Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu çikolata kahve saçı karamel ya da açık kahve yapmak?

whitegold

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
419
2
46
İstanbul
bayanlar ben en son saçımı kuaförde boyattım akınca hemen turuncu oluyor o yüzden 1 ton koyu olsun diye koyu çiko kahve boyadı saçım yıkandıki oda ne simsiyahh olmuş saç diplerim o kadar çok belli olduki çok köt bir renk oldu anlıyacağınız rezil ettti beğenmedim diyincede açarız saçını yaparız hemen diyince kızdım para için neler yapıyolar evde kendim yapmak isdiyorum ne olur yardım edin suan 15 20 gün oldu boyanalı beyaz sabunla akıttım ama hala siyah gibi duruyor diplerde çiko kahve rengini aldı renk renk oldu yani saçımın 1 2 ton açılmasını isdiyorum ama bilgimde yok suan canım çok sıkkın bilgisi olanlar yardım etsin biran önce saçımı düzeltmem ve karamel yapmam lazım

ben bu saç rengi tutturma konusunda çok sıkıntı çekmiştim. boyatıyordum akıyordu boyatıyordum akıyordu. en son bir arkadaşımın yardımı ile nashi argan ın ürünü olan just color kullandım. üstüne hiç boya yaptırmak zorunda kalmadım. herhangi bir kuaförden bu markayı sorgulayıp kullanabilirsin.

çok teşekkür ederim ancak bu boyayı bulacağımı sanmıyorum ve acil boyamam lazım mesela palette naturel 8.0 bal köpüğü 7.5 açık karamel gibi boyayla boyasam azcak açılırmı rengi yada 7.65 altın çikolata altın parıltılı toffe ilk boyamada tam olmasada 2.ye renk oturur diye düşünüyorum ama genede tam fikrim yok kuaförün boyadığı numara 5.06 koyu çikolata kahve idi açıcı oriel kullanmak isdemiyorum saçım çok ince telli çatur çutur yanar kuaföre o yüzden gitmicem gözümün onunde ne saçlar yakdılar biliyorum koyu kahve saçı 9 yada 10 no sarı alıp boyayanlar ne gibi renk elde ettiler merak ediyorum:26:

mrb canım benimde saçlarım çik kahvesiydi ben koyu renkleri sevdiğim için gözüme hoş geldi neyse yıkadıkça ve renk aktıkça saçlarımda kızıllıklar ortaya çıktı tabi bende bunu kapatayım die igorun karamel ve fındık kabuğunu karıştırıp uyguladım rengi güzel oldu ama yüzüme gitmedi ve tekrar boyattım dediğim gibi yaptığım renk bölydi işte evde kendim boyadım sende kuaföre gitmeden yapabilirsin canım resimde ekledim umarıım yardımcı olur bu tonlarımı istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…