O durumu çok iyi biliyorum çünkü ben de çıkamamıştım ve gerçekten lanet olsun yani başıma gelmeyen kalmadı benim saçımda kaynak vardı onları çıkardım sonra dedim ki saçımda siyahtı boyayım dedim tabii ama önce açıcı vurmak istedim bu arada tam da siyah değildi yani siyahtan artık böyle rengi iyice gitmişti dedim ki birazcık boyayım belki hani kısa saçlı kullanabilirim modum gelir falan dedim daha önce de yapmıştım ama bir şey olmamıştı işte bir şey olmayacak düşüncesine girdiğim için işte ben böyle bir şey görmedim hayatımda kimsede öyle bir akıl vermedi bilemediğim için keşke bir hafta falan bekleseydim böyle olmazdı önce yüzüm kaydı uzaylı yaratığa benzedim tövbe estağfurullah gerçekten de öyle bir görüntüm vardı sonra gözlerim şişmeye başladı göz kapaklarım yüzüm şöyle düşünün göz durusu aynı kucuk boncuk gibi duruyor geri kalan her şey şiş tabi kafa devrelerinde yaralar çıktı sulu bir şekilde sulu yaralardı ve durmuyordu sürekli kanıyordu o kadar halsızdım kı uyuya kalmısım uyandığımda hiç göremez oldum eşim geldiğinde ağlamaya başladı bir şey oldu sandı bana bayağı kötüydü çok korkmuştum hayatımda ilk defa bu kadar çok korktum kanserden döndüm bu kadar korkmadım ama bu sefer dedim herhalde gidiyorum
Şimdi saçımı boyayacaksam bile kesinlikle bitkisel boyayla boyuyorum şimdi ben bunları yazıyorum böyle bir düşünceyle girenler falan olursa en azından başkaları da okur da tecrübe olur beni uyaran olmamıştı en azından ben paylaşıp tabi ben bunu yaşadım diye sizde yaşayacaksınız anlamına gelmez dediğim gibi ben on yıl yaşamadım ama bu sene yaşadım boyadan bir şey olmaz ama açıcı olayı çok kötü o yüzden ona dikkat etsinler