• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu Bakır Renk İçin?

gizzemksk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
886
86
123
İzmir
Arkadaşlar merhaba; ben saçlarımı uzun süredir boyamıyordum. Kendi saçım orta kumral biraz koyuya kaçıyor ve küllü. En son 2 ay önce saçımı 1-2 ton açtırıp uçlarına orta sarı balyaj attırdım. Ama ten rengim beyazda olsa hafif bir sarımtırak rengi var. Bu renk beni oldukça soluk gösterdi. Zaten makyaj yapmayıda pek sevmiyorum. Soluk soluk geziyordum.
Canım sıkıldı gittim kozmetikçiye oradaki kadın bana sea color bakır cazibe önerdi aldım boyadım. Koyu bir renk çıktı çok koyu olmasada. İçinde bakırlık var ama nasıl desem hafif kızıla çalıyor koyu bir bakır. Yinede bakırlık ön planda değil.

Ben saçlarımı bakır yapmak istiyorum. Bakır dediysem kahveye çalan bir bakır. Turuncu değil yani. Boya kutularının üstündeki renkler hep koyu tuttuğu için aşağıdaki renklerden hangisine boyasam saçlarım istediğim gibi bir bakır olur. $palettedeluxsacboyasikahvebakir67083268.jpg $loreal-6.45-sicak-bakir-kahve-280x280.JPG

Palette 6.70 o kutudaki gibi tutmaz, koyu olur. Loreal 6.45te ise hafif pembemsi kızıllık oluşabilir. 7.44 yoğun bakır senin saçların için uygun. Orta kumral yoğun bakır olarak geçer, ne çok açık ne çok koyu bir bakırdır. Uçlarında balyaj olduğu için uçlar açık kalır boyandığında, sorun olmazsa bu rengi deneyebilirsin. Diplerim biraz uzasın dip boyamı bu renkle yapacağım. Yalnız benimki amonyaksız boya, nasıl tutar bilmiyorum. Deneyince yazarım sonucu.

Palette 6.70 o kutudaki gibi tutmaz, koyu olur. Loreal 6.45te ise hafif pembemsi kızıllık oluşabilir. 7.44 yoğun bakır senin saçların için uygun. Orta kumral yoğun bakır olarak geçer, ne çok açık ne çok koyu bir bakırdır. Uçlarında balyaj olduğu için uçlar açık kalır boyandığında, sorun olmazsa bu rengi deneyebilirsin. Diplerim biraz uzasın dip boyamı bu renkle yapacağım. Yalnız benimki amonyaksız boya, nasıl tutar bilmiyorum. Deneyince yazarım sonucu.

Tamam canım cevabın için teşekkür ederim. 7.44 hangi markanın boyası?

Rica ederim. Genelde bütün markalarda 7.44 orta kumral yoğun bakır olarak geçer. Schwarzkopf'un markalarında 7.77 aynı renge denktir. Örnek; palette 7.77 yoğun bakır.

pr_01_250_max.jpg

Arkadaşlar merhaba; ben saçlarımı uzun süredir boyamıyordum. Kendi saçım orta kumral biraz koyuya kaçıyor ve küllü. En son 2 ay önce saçımı 1-2 ton açtırıp uçlarına orta sarı balyaj attırdım. Ama ten rengim beyazda olsa hafif bir sarımtırak rengi var. Bu renk beni oldukça soluk gösterdi. Zaten makyaj yapmayıda pek sevmiyorum. Soluk soluk geziyordum.
Canım sıkıldı gittim kozmetikçiye oradaki kadın bana sea color bakır cazibe önerdi aldım boyadım. Koyu bir renk çıktı çok koyu olmasada. İçinde bakırlık var ama nasıl desem hafif kızıla çalıyor koyu bir bakır. Yinede bakırlık ön planda değil.

Ben saçlarımı bakır yapmak istiyorum. Bakır dediysem kahveye çalan bir bakır. Turuncu değil yani. Boya kutularının üstündeki renkler hep koyu tuttuğu için aşağıdaki renklerden hangisine boyasam saçlarım istediğim gibi bir bakır olur.Eki Görüntüle 864843 Eki Görüntüle 864844

Canım ben gecen hafta loreal 6.45 e boyadım resmen kızıl oldu nasıl kurtulacagım dıye cozumler arıyorum alt tonunda da yıne bakırlık vardı boyamadan once tam tutar dye dusundum ama resmen kızıl oldu simdi bundan kurtulmak icin ugrasıyorum fakat dogru renk bulabilirsen lorealden sasma saclarımı yumusacık yaptı

Kızlar pallete deluxe 7-77 yoğun bakır inanılmaz güzel ve tam paketin üstündeki renk tutuyor kalıcılık konusuna gelırsenız her kızıl ve bakır gibi akıyor özellikle acık tonsa ama ısrarcı şekilde renkten vazgecmezseniz beyaz tene inanılmaz yakışıyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back