• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koyu akıntı adet sayılırmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaslar bende 4-5 gundur oncelerı kahve sonradan sıyaha dönük akıntım oldu. tıpkı adet gibi oldu. test felan yaptım. hanı düşük felanmı dıye. ama negatifti. simdi hersey normal. ben sımdı yumurtlama gunumu hesaplamak ıstıyorum. ben bunu adet sayabılırmıyımCADIARZU. bu konuda bılgısı olan varsa sımdıden tesekkurler

arkadaslar bende 4-5 gundur oncelerı kahve sonradan sıyaha dönük akıntım oldu. tıpkı adet gibi oldu. test felan yaptım. hanı düşük felanmı dıye. ama negatifti. simdi hersey normal. ben sımdı yumurtlama gunumu hesaplamak ıstıyorum. ben bunu adet sayabılırmıyımCADIARZU. bu konuda bılgısı olan varsa sımdıden tesekkurler[/Q

arkadaslar bende 4-5 gundur oncelerı kahve sonradan sıyaha dönük akıntım oldu. tıpkı adet gibi oldu. test felan yaptım. hanı düşük felanmı dıye. ama negatifti. simdi hersey normal. ben sımdı yumurtlama gunumu hesaplamak ıstıyorum. ben bunu adet sayabılırmıyımCADIARZU. bu konuda bılgısı olan varsa sımdıden tesekkurler[/Q

canım bn bugün adet düzensizliğim için doktora gittiğimde bana aynı şeyi sordu koyu akıntın varmı diye.çünkü bazen o şekildede adet olabiliyormuş kadınlar.akıntı şeklinde renginde değişimler olabilir dedi.ama bnm o şekilde değil

yardım edecek kımse yokmu yaw:sm_confused:
benimde bu ay 29unda aynı sekilde kahverengi bi lekelenmem geldi.ben adet sandim ama halen 10 gündür bitmeyen lekelenmem var simdi ise siyaha dönük bir renkte gelmeye başladı anlam veremedim daha yeni dış gebelik atlattım ve arkasından normal adet de görmedim.hamilelik sanmıyorum olsun esimle bu akıntı yüzünden aramiza soğukluk girdi.bir kadin doğuma gitmem gerekiyo ama bursaya yeni tasındigim icin buralarida bilmedigim icin hangi hastane hangi doktora gidecegimi bilemiyorum.🤔😔😟

arkadaslar bende 4-5 gundur oncelerı kahve sonradan sıyaha dönük akıntım oldu. tıpkı adet gibi oldu. test felan yaptım. hanı düşük felanmı dıye. ama negatifti. simdi hersey normal. ben sımdı yumurtlama gunumu hesaplamak ıstıyorum. ben bunu adet sayabılırmıyımCADIARZU. bu konuda bılgısı olan varsa sımdıden tesekkurler
Canım sen onları da değerlendir diyelim onu sayarsan 8 gün saymazsan 10 gün sen iki gün önceden başlaya bilirsin

Back