selam arkadaşlar.
benim sizlere ve özellikle öğretmen arkadaşlarıma bir sorum olacak.
2007 doğumlu bir kızım var bu sene 1. sınıfa başlayacak inşallah.
okul konusunda bende her veli gibi kararsızlık yaşıyorum. yakınımdaki okullara vermek istemiyorum.
çevremde ikametgah bulacağım 2 okul var
bunlardan biri köy okulu diye geçiyor.
ama köy öğrencisi o kadar az ki.
duyduğum kadarıyla çevredende çok öğrenci almaya başlamış.
özellikleri ;
8,30-14,30 olması eğitim saatlerinin
sınıf sayısının 20 yi geçmemesi
güvenliği olan bir okul
diğer okul ise mahalle arasında yarım gün eğitim veren sınıf mevcudu 38 leri bulan kalabalık bir okul.bu okulda sbs de bursa il merkezi genelinde 20 lerde olan bir okul...
ama köy okulu ilk ve orta diye ayrılmamış yani kızımı versem 8 seneyi orda bitirebilecek.ama diğeri sadece ilk okul 4 sene sonra tekrar okul arayışına gireceğim.
çevremden köy okuluysa verme diye söylemler duymaya başladım.kafam karıştı.kızıma eğitim öğretim açısından ne gibi eksikliği olur?
bana fikir verirseniz sevinirim...
benim sizlere ve özellikle öğretmen arkadaşlarıma bir sorum olacak.
2007 doğumlu bir kızım var bu sene 1. sınıfa başlayacak inşallah.
okul konusunda bende her veli gibi kararsızlık yaşıyorum. yakınımdaki okullara vermek istemiyorum.
çevremde ikametgah bulacağım 2 okul var
bunlardan biri köy okulu diye geçiyor.
ama köy öğrencisi o kadar az ki.
duyduğum kadarıyla çevredende çok öğrenci almaya başlamış.
özellikleri ;
8,30-14,30 olması eğitim saatlerinin
sınıf sayısının 20 yi geçmemesi
güvenliği olan bir okul
diğer okul ise mahalle arasında yarım gün eğitim veren sınıf mevcudu 38 leri bulan kalabalık bir okul.bu okulda sbs de bursa il merkezi genelinde 20 lerde olan bir okul...
ama köy okulu ilk ve orta diye ayrılmamış yani kızımı versem 8 seneyi orda bitirebilecek.ama diğeri sadece ilk okul 4 sene sonra tekrar okul arayışına gireceğim.
çevremden köy okuluysa verme diye söylemler duymaya başladım.kafam karıştı.kızıma eğitim öğretim açısından ne gibi eksikliği olur?
bana fikir verirseniz sevinirim...