Köy okulu için yardım projesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi usb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

usb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
72
1
98
Hatay
Merhaba. Ben ve eşim köy okulunda öğretmenlik yapıyoruz. Geçtiğimiz sene internetten kitap toplama kampanyası düzenledik ve sınıfımızın kitaplığını bir hayli zenginleştirdik. Bu sene de sadece sınıfımızı düşünmeyip yeni oluşturulmak istenen okul kütüphanemiz için de kitap toplamak istiyoruz. Ayrıca perde, güneşlik ve masa örtüsü gibi şeylere de okulumuzun ihtiyacı var. Bunlar yeni olmak zorunda değil. Kullanmadığınız, bir köşede atıl durumda olan ama işe yarar şeyler olmaları yeterlidir. Böyle bir projede kadinlarkulubu.com üyeleri olarak destek olur musunuz?a.s.

Merhaba. Ben ve eşim köy okulunda öğretmenlik yapıyoruz. Geçtiğimiz sene internetten kitap toplama kampanyası düzenledik ve sınıfımızın kitaplığını bir hayli zenginleştirdik. Bu sene de sadece sınıfımızı düşünmeyip yeni oluşturulmak istenen okul kütüphanemiz için de kitap toplamak istiyoruz. Ayrıca perde, güneşlik ve masa örtüsü gibi şeylere de okulumuzun ihtiyacı var. Bunlar yeni olmak zorunda değil. Kullanmadığınız, bir köşede atıl durumda olan ama işe yarar şeyler olmaları yeterlidir. Böyle bir projede kadinlarkulubu.com üyeleri olarak destek olur musunuz?a.s.

oluruz tatlimda.. okul Hatay da mi.. nasil gondericez gondermek istediklerimizi? bi adres falan mi versen acaba?

teşekkürler :) malzemeleri kargo ile okulumuza yollayabilirsiniz..
evet okul hatay'ın reyhanlı ilçesinde. böyle şeylerde milli eğitimden izin almak gerekiyor. bu yüzden öncelikle bir ön yoklama yapmak istedim. bu yüzden okulun adını açık açık yazamıyorum. destek olunması durumunda p.tesi günü milli eğitim ile görüşeceğim.

papatya: detaylı bilgileri simdi sana özel mesaj atarım simdi.

maalesef özel msj atamıyorum. denedim ama mesaj sayımdan ötürü hata verdi.

mail adresinizi iletirseniz size detaylı bilgiyi ileteyim.(mümkünse kullanmadığınız-az kullandıgınız maili verin ki kimsenin aklına şüphe gelmesin)

veya şimdi aklıma geldi. siz bana özel mesaj atarsanız galiba size cevap yazabilirim. o zman hata cıkmaz sanırım.eyvahedigeldismile

Back