Köy de yaşam napardınız?

Asla gitmezdim
Öyle masalsı yerleri en fazla 3 gün severim sonra beni bayar boğar.
Fazla doğa seven bir insan olmadığındandır belkide
Doğa benim için canımın istediği zaman yürüşümü yapabileceğim, katlanır sandalyemi alıp kitap kahve keyfi yapacağım, kafamı dağıtıp tekrar dönebileceğim bir yer, yaşamayı düşündüğüm bir yer olamaz. Çadır, kamp kurmak tarzı fantezileri bile hiç hoşlanmam Tarla, bahçe, hayvancılık işlerini hiç sevmem. Pandemi zamanı kısa süreli bir merak saldım bağ bahçe işine ama asla benlik değil neyseki o dönem geçti gitti. Sizinde gidesiniz yok bence yoksa buraya sorma ihtiyacını hissetmezdiniz. O dediğiniz şeyler kısa süreli keyifli gelir, devamlı şelale başında napacaksınız

Re

Zevkler ve renkler tartişilmaz onun için kimine kolay kimine zor gelir bizim sizlere suna bilçegimiz bir anlik fikir sonradan gelen pişmanliga sebep olabilir.

Eğer cocuk yapmayacaksanız yasayın tabi.
Ama cocukların dersanesi eğitimi kursu kütüphanesi özel dersi, bunlara ihtiyacı var.
Yoksa bende aynı durumuj hayalini yasıyorum cogu zaman.
İs güc olmasa. Cok kücük yaslarda calısmaya baslamıs olmak, Okumak isinimkurmak vs derken hic biseyden zevk almaz durumdayım.
Belki de orada yasasak sıkılacağız cünkü mental yorgunluk azalacak bu sefer rahat batması durumu olacak.

Ben mutlaka tasinirdim..bence kurs, etkinlik sosyal faaliyetten daha uygun köy yaşamı çocuklara. Zaten şu an uzaktan eğitimle özel dersler de var. Sınav zamanı ihtiyaç olursa halledilir. Fakat ben bir şeyi satıp başka bir şey almayı sevmiyorum. Çiftçi belgesi alıp çiftçi kredisi çıkarıp onunla evin içini yapsanız.

Ben gitmezdim konforlu yaşamak isterim, ekip biçmek, bağ bahçe, çarşı pazar yok, bunlar bana göre değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…