• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El köy beşiği arıyorum

$ÐÐÐ.jpg $JJ.jpg $KKK.jpg $KKKÝ.jpg $ÐÐÐ.jpg $JJ.jpg $KKK.jpg $KKKÝ.jpg

evet canım kurduk çok güzel Allah razı olsun senden canım bebek hem bende hem annemde kalcağı için bide böyle yer kaplamayan taşıanabilen köy beşiği lazım bu bizim ev için seninki annemde olacak bizim ev küçük ona göre böyle bişey lazım bana

anladım canım benim ama köy beşiği yerine hamak baksan onlar daha kullanışlı,bir arkadaşımda vardı hem hafif,yinede sen bilirsin tabi.Bu arada park yatağında altında aparatı var kaldırınca sallanabiliyor.köy beşiği zor bulursun gibi geldi

Canım sana köy beşiği yerine 100 tl ye 60x120 ölçülerinde karyola beşik versem almayı düşünürmüsn

bencede hamak daha mantıklı hem hafif hem rahat nette hamak beşik diye aratırsan bulursun.

bencede hamak daha mantıklı hem hafif hem rahat nette hamak beşik diye aratırsan bulursun.

ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim size özel mesaj atamıyorum yüz mesaj olmayınca özel cuma yetkim yokmuş nasıl haberlesebiliriz verdiğim adresden m_aysel25@hotmail.com face sinden mesaj atarsanız cevap atabilirim çok sevindim yardım edeceğinize

kusura bakma ya özelden mesaj atma yetkim yok evet hem sevmek istedim hem tüplerimi bağlaticam eşim hamile kaldığım da çalışıyo du işten çıkarıldı üç ay boş durdu maaşı bir milyar di şimdi birkaç gün önce ise girdi maaşı beşyüz tl zaten durumum iyi olsa kimseden kullanılmış istemem gider yeni alırdım çok uygun fiyata bebek kıyafetleri var teşekkür ederim ilgin için

kusura bakma ya özelden mesaj atma yetkim yok evet hem sevmek istedim hem tüplerimi bağlaticam eşim hamile kaldığım da çalışıyo du işten çıkarıldı üç ay boş durdu maaşı bir milyar di şimdi birkaç gün önce ise girdi maaşı beşyüz tl zaten durumum iyi olsa kimseden kullanılmış istemem gider yeni alırdım çok uygun fiyata bebek kıyafetleri var teşekkür ederim ilgin için

canım anladım ben böyle olunca insan anlayamıyorda ondan.ben sana mail atıyorum.diğer arkadaşlarlada paylaşalım.toplanır bişeyler.

Back