- 20 Aralık 2020
- 395
- 493
- 53
- Konu Sahibi MaysaveBulut
-
Merhaba arkadaşlar test verdim pozitifim astım hastasıyım omicron olduğunu düşünüyorum boğaz kuruluğu gıcıkla başladı gece titreme üşüme sitma nöbeti geçirir gibi oldum 2 gün ateşledim
Bugün 3.günüm çok şiddetli kuru öksürük var boğazım oksurmekten tahriş oldu.
Sizlerde öksürük çok yaşayan oldumu? kaçıncı günden itibaren hafifliyor?
uyutmuyor, konuşturmuyor ara ara nefes darligida oluyor
Deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum.
2 doz sinovacliyim
Canim bende omicron geçirdim normal covide göre daha kisa sürede geçiyor göğüs ve sirt ağrım cok oldu bol.bol sivi al 4 5 güne geçiyor cok hizli bulaşıyor cevrene dikkat etMerhaba arkadaşlar test verdim pozitifim astım hastasıyım omicron olduğunu düşünüyorum boğaz kuruluğu gıcıkla başladı gece titreme üşüme sitma nöbeti geçirir gibi oldum 2 gün ateşledim
2 doz sinovacliyim
Merhaba sizin de sadece boğaz ağrısı ve halsizlik mi oldu ? Benim öyle çünkü başka bir belirti yok bunları hissettiğim 2. Gün bitiyor . Daha ilerler mi geriler mi bu acaba ? Boğazıma baktığımda kıpkırmızı ve damarlanmış görüyorum.Merhaba ben de alerjik astım hastasıyım dediğiniz gibi kas agrısı boğazda gıcıklanma şeklinde geçti 4. Ve 5. Günler burun tıkanıklığı mahvetti ama naneli okaliptüslü sakızlar şekerler vs hem nefes açıyor hem de öksürüğe iyi geliyor. Bunun dışında her gün meyve ve et ya da tavuk suyuna bol limon sıkıp beslendim. Daha da ilerlemiyor dert etmeyin , geçip gidecektir Allah’ın izniyle .. Aile hekimi her gün arıyor dilerseniz öksürük için bir ilaç ya da tavsiye de alabilirsiniz . Geçmiş olsun.. bu arada 1 ay oldu negatifim ama öksürük hala yokluyor :)
Viks de cok iyi geliyor
Ben turnum tikandikca kokladim sadece iyi geldi zarar vermediBeni mahvetti aman dikkatli kullanın boğazımı ve ciğerlerimi yaktı resmen
Kızarık değildi ama kaşıntı ve yoğun geniz akıntısı vardı ve halsizlik bacak ağrısı … sonra 2 ,3 gün sürdü geçti .. daha sonraki günler bildiğiniz grip şeklinde ses değişikliği , hapşırık , burun tıkanıklığı vs .. 8. Gün negatife dönmüştüm.Merhaba sizin de sadece boğaz ağrısı ve halsizlik mi oldu ? Benim öyle çünkü başka bir belirti yok bunları hissettiğim 2. Gün bitiyor . Daha ilerler mi geriler mi bu acaba ? Boğazıma baktığımda kıpkırmızı ve damarlanmış görüyorum.
Benim kafam zonk zonk atıyo ağrı kesici biraz iyi geldi ama . Acaba antibiyotik mi içmek gerekiuor ilaç içtinz miKızarık değildi ama kaşıntı ve yoğun geniz akıntısı vardı ve halsizlik bacak ağrısı … sonra 2 ,3 gün sürdü geçti .. daha sonraki günler bildiğiniz grip şeklinde ses değişikliği , hapşırık , burun tıkanıklığı vs .. 8. Gün negatife dönmüştüm.
yani aşısızsınız. bu konudan daha önce çok fazla açıldı ve kendi topicleri var oralardan her türlü tavsiyeyi burdan beklemeden rahatlıkla bulabilirsiniz. geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar test verdim pozitifim astım hastasıyım omicron olduğunu düşünüyorum boğaz kuruluğu gıcıkla başladı gece titreme üşüme sitma nöbeti geçirir gibi oldum 2 gün ateşledim
2 doz sinovacliyim
Bir yemek kaşığı balın icine birer çay kaşığı zencefil zerdeçal karabiber karıştırın ara ara birer tatlı kaşığı yiyin.Gecmis olsunMerhaba arkadaşlar test verdim pozitifim astım hastasıyım omicron olduğunu düşünüyorum boğaz kuruluğu gıcıkla başladı gece titreme üşüme sitma nöbeti geçirir gibi oldum 2 gün ateşledim
2 doz sinovacliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?