• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kovid pozitif:(

MaysaveBulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
395
493
53
Merhaba arkadaşlar test verdim pozitifim astım hastasıyım omicron olduğunu düşünüyorum boğaz kuruluğu gıcıkla başladı gece titreme üşüme sitma nöbeti geçirir gibi oldum 2 gün ateşledim
Bugün 3.günüm çok şiddetli kuru öksürük var boğazım oksurmekten tahriş oldu.
Sizlerde öksürük çok yaşayan oldumu? kaçıncı günden itibaren hafifliyor?
uyutmuyor, konuşturmuyor ara ara nefes darligida oluyor
Deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum.
2 doz sinovacliyim

Merhaba arkadaşlar test verdim pozitifim astım hastasıyım omicron olduğunu düşünüyorum boğaz kuruluğu gıcıkla başladı gece titreme üşüme sitma nöbeti geçirir gibi oldum 2 gün ateşledim
2 doz sinovacliyim

Ayni durumdayız ben hafifletemedim bol su için bogaziniz kurumasin akşamları göğsüm daralıyor artık
Solunum ilk günler kötüydü sonra ben açıldıkça düzeldi
Bana tanıdık bir Dr ilaç yazdı ve iyi geldi acildim 1 gün bilincimi kaybedicem sandım eşim pozitifti onun için gayret ettim 8.5 9 saat bilinçsiz uyumuşum
D vit c vit kullanın bol bol uyumaya çalışın
Benim karantina bitti yarın Dr a gideceğim sizde dolunca mutlaka göğüs hast gidin ne diyecek merak ediyorum

- Benim grip sonrası hep öksürük kalıyor çokta tedirgin degilim-

5. Gün çok ağırlaştım 3. Gece eşim rahatsızlandı sabaha kadar bekledim henüz test sonucu bilmiyorduk o uykusuzluk ile mahvoldum 36 saate yakın uyuyamadim 6. Günden sonra geri gitti

Ben cok fazla öksürüyordum ve cigere inmemisti. Heralde geberip gidicem diye düsünürken aksam aşırı öldürürken sabah uyanınca öksürük bıçak gibi kesilmişti. 2 covid gecirdim ikisi de böyle oldu. Eşim de aynı şekilde akşamdan sabaha kesildi. Bol bol takviye C vit almaya calısın, tez zamanda atlatmanız dileğiyle

Dünden beri rahatsızlandım . Temaslıydım . Bir haftadır bir şeyim yoktu dün aniden boğazımda aşırı bir yanma hissettim . Ama korkunç bi yanma bugünnde boğaz ağrısı aşırı baş ağrısı ve halsizlik var onun dışında bir belirti yok ama boğazıma baktığımda kıpkırmızı damarlı damarlı görünüyor böyle olan var mı arkadaşlar ?

Merhaba ben de alerjik astım hastasıyım dediğiniz gibi kas agrısı boğazda gıcıklanma şeklinde geçti 4. Ve 5. Günler burun tıkanıklığı mahvetti ama naneli okaliptüslü sakızlar şekerler vs hem nefes açıyor hem de öksürüğe iyi geliyor. Bunun dışında her gün meyve ve et ya da tavuk suyuna bol limon sıkıp beslendim. Daha da ilerlemiyor dert etmeyin , geçip gidecektir Allah’ın izniyle .. Aile hekimi her gün arıyor dilerseniz öksürük için bir ilaç ya da tavsiye de alabilirsiniz . Geçmiş olsun.. bu arada 1 ay oldu negatifim ama öksürük hala yokluyor :)

2 doz sinovacliyim
Canim bende omicron geçirdim normal covide göre daha kisa sürede geçiyor göğüs ve sirt ağrım cok oldu bol.bol sivi al 4 5 güne geçiyor cok hizli bulaşıyor cevrene dikkat et

Merhaba ben de alerjik astım hastasıyım dediğiniz gibi kas agrısı boğazda gıcıklanma şeklinde geçti 4. Ve 5. Günler burun tıkanıklığı mahvetti ama naneli okaliptüslü sakızlar şekerler vs hem nefes açıyor hem de öksürüğe iyi geliyor. Bunun dışında her gün meyve ve et ya da tavuk suyuna bol limon sıkıp beslendim. Daha da ilerlemiyor dert etmeyin , geçip gidecektir Allah’ın izniyle .. Aile hekimi her gün arıyor dilerseniz öksürük için bir ilaç ya da tavsiye de alabilirsiniz . Geçmiş olsun.. bu arada 1 ay oldu negatifim ama öksürük hala yokluyor :)
Merhaba sizin de sadece boğaz ağrısı ve halsizlik mi oldu ? Benim öyle çünkü başka bir belirti yok bunları hissettiğim 2. Gün bitiyor . Daha ilerler mi geriler mi bu acaba ? Boğazıma baktığımda kıpkırmızı ve damarlanmış görüyorum.

Merhaba sizin de sadece boğaz ağrısı ve halsizlik mi oldu ? Benim öyle çünkü başka bir belirti yok bunları hissettiğim 2. Gün bitiyor . Daha ilerler mi geriler mi bu acaba ? Boğazıma baktığımda kıpkırmızı ve damarlanmış görüyorum.
Kızarık değildi ama kaşıntı ve yoğun geniz akıntısı vardı ve halsizlik bacak ağrısı … sonra 2 ,3 gün sürdü geçti .. daha sonraki günler bildiğiniz grip şeklinde ses değişikliği , hapşırık , burun tıkanıklığı vs .. 8. Gün negatife dönmüştüm.

Kızarık değildi ama kaşıntı ve yoğun geniz akıntısı vardı ve halsizlik bacak ağrısı … sonra 2 ,3 gün sürdü geçti .. daha sonraki günler bildiğiniz grip şeklinde ses değişikliği , hapşırık , burun tıkanıklığı vs .. 8. Gün negatife dönmüştüm.
Benim kafam zonk zonk atıyo ağrı kesici biraz iyi geldi ama . Acaba antibiyotik mi içmek gerekiuor ilaç içtinz mi

Benim de 2. günüm ve gebeyim.Bir ağrı kesici içebilsem yeniden doğmuş gibi hissederdim.Parol alabilirsin diyorlar ama parol ben de hiçbir işe yaramaz ,o yuzden içmiyorum.İlaç icebilenler çok şanslı, bol vitamin alın, ilanınızı için, ağrı kesici alın, bolca uyuyun. Ben ağrılarımdan uyuyamıyorum

2 doz sinovacliyim
yani aşısızsınız. bu konudan daha önce çok fazla açıldı ve kendi topicleri var oralardan her türlü tavsiyeyi burdan beklemeden rahatlıkla bulabilirsiniz. geçmiş olsun

2 doz sinovacliyim
Bir yemek kaşığı balın icine birer çay kaşığı zencefil zerdeçal karabiber karıştırın ara ara birer tatlı kaşığı yiyin.Gecmis olsun

tuzlu karbonatli suyla gargara yapin bogaz acisini agrisini hafifletir belki biraz,sarımsak yutun.

Asisiz covid gecirdim, iki çocuk bakarak bilfill hemde.
İmkanım olsa yatardim ama full ayaktaydim, üstelik emzirdim.
Öksürük için acele etme, 1 ay bile yolu var.
Ben ayakta geçirdim, ama çabuk geçirmedim.
Bir hafta, iki hafta diye beklerken tamamen toparlanmam rahat 20 günü buldu.
Hala da boğazda giciklanma ve hafif öksürük olabiliyor.

3. Gun baslayan kuru öksürük 5. Gun gecti bende. Halls seker cok iyi gelio kuru oksuruge. Eskiden vardi da artik yok heralde. Mentolu sert bi seker edinin. Seker ihtiva etmese daha iyi hatta. Vicksin var öyle bi sekeri de trde var mi emin olamadim.

Back