Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Kova Yükselenine Göre Kadın Profilleri

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.016
30.372
60
Kova kadını geleneklere aldırmaz. Eğer eşi ona ayak uyduramazsa, onu değiştirmekten kaçınmaz. Çok insancıl, kibar, sempatik ve yardımseverdir. Cömert ve ince biridir. Hastalıklardan çabuk etkilenir. Bu kadın çok sosyal biridir ve evi güzel döşenmiş, antikalarla süslenmiş ve moderndir. Akrabalarına karşı görevlerini yapmaktan kaçınmaz. Çevrelerinde ilişki kurduğu aynı sosyal yapıya sahip çeşitli insanlar vardır. Bu kadın sevgi ve romantizme açık değildir. Seks ilişkileri de soğuktur. Bazen bu konuda anlaşılmaz olurlar. Hatta bencil bile sayılır ve eşinin onu anlamasını ve çok özen göstermesini bekler. Yuvasında uyum ve mutluluk olmasını bekler. Bu kadın genel olarak filozof görünüşlüdür. Evlilik hayatı, arada bir gerilim ve sürtüşmeler olmasına rağmen anlayış, sevgi bağı ve şefkat görünümü içinde geçer.

Kova kadını geleneklere aldırmaz. Eğer eşi ona ayak uyduramazsa, onu değiştirmekten kaçınmaz. Çok insancıl, kibar, sempatik ve yardımseverdir. Cömert ve ince biridir. Hastalıklardan çabuk etkilenir. Bu kadın çok sosyal biridir ve evi güzel döşenmiş, antikalarla süslenmiş ve moderndir. Akrabalarına karşı görevlerini yapmaktan kaçınmaz. Çevrelerinde ilişki kurduğu aynı sosyal yapıya sahip çeşitli insanlar vardır. Bu kadın sevgi ve romantizme açık değildir. Seks ilişkileri de soğuktur. Bazen bu konuda anlaşılmaz olurlar. Hatta bencil bile sayılır ve eşinin onu anlamasını ve çok özen göstermesini bekler. Yuvasında uyum ve mutluluk olmasını bekler. Bu kadın genel olarak filozof görünüşlüdür. Evlilik hayatı, arada bir gerilim ve sürtüşmeler olmasına rağmen anlayış, sevgi bağı ve şefkat görünümü içinde geçer.

ehh.kısmen beni yansıtıyor.ama romantizimi ve sevgiyi severim kesinlikle.her bayan kadar..ancak mantık benim için en öndedir.akıma yatmayan bir şeyi yapmam pek..

"Kova kadını geleneklere aldırmaz." ifadesinin dışında bende çok özellik buldum .. yazı için teşekkür ederim..

:teytey:benim burcumda kova ama sevgi ve romantikliği severim yeri ve zamanı geldiinde tabi her aklına geldiğinde değil..bide benim yükselenimde kovaşakkıdı

ne yapacagım hıc bellı olmaz aklıma yatmayan bıseyı kesınlıkle yapmam işime gelmeyen seylerden sıyrılmasını cok ıyı bılırım:) kafama goreyımdır ayrıca sevgıye cok deger verırım

heee bir de biz kovalar olaraktan sürtüşmeye çook açığız bunu kabul ediyorum haksızlığa asla katlanamayız ucunda ölüm de olsa sözümü söylerim hiç çekinmem sonuçlarına da paşa paşa katlanırım birazcık da huysuz oldugum söylenır ama özümde cok yumusak ıyı nıyetlı ve ıyı kalplıyımdır bu kadar da kotulemek olmaz dımıkaydirigubbakcemile2:1hug:

kova burcuyum yükselenimde kova özellikleri taşıyorum.haksızlıga hiç gelemem yalan ölecegimi bilsem yine söyleyemem yani çok dobrayım aynı özellikleri taşıyorumyerimseniben

kova burcuyum tüm özelliklerini yansıtıyorum yukselenim ikizler duygusal yanım cok azdır mantığa öncelik tanırım ancak kişiyi tanır her yonuyle kendıme gore bulursam bana çok mudahale etmez iyi biriyse duygusallık kapılarımı sonuna kadar acarım . haksızlığa bende gelemiyorum cok insancılım aynı zamanda doğadaki tüm canlılara karşı sevgi duyarım asla zarar veremem . biraz sabit fikirliyimdir dediğimden cok zor dönerim yanlışlığını açık kanıtlarıyla göstermeleri lazım . oyle işte =)

X