Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Kova ve Başak Uyumu

MLS_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
1.287
8
arkadaşlar heryerde kovaylar başağın anlaşamaz olduğu söyleniyor benim aşık olduğum erkek kova aynı tavırlar falan işte onu kendime nasıl çekebilirim ilgisini falan kovaları anlıyamıyorum? yardımm edin yaa keşke başak olmasaydım :çok üzgünüm:

benim eşim başak ben kovayım Allah'a şükür bi sorunumuz yok merak etme bence kişilerin kafa yapıları düşünceleri önemli

Canım hiç inanma öyle şeylere ben kovayım, erkek arkadaşım başaktı ve anlaşamama gibi bi sorunumuz hiç olmadı. Birlikte her şeyi paylaşabildik, çok da eğlendik... Kafanı takma şu şunla anlaşır bu bunla anlaşır diye söylenenlere.. ılla da bu işi burçlara dayanarak yorumlamak istiyosan şöyle düşün:.bunun daha yükseleni, alçalanı, ay burcu, güneş burcu, bilmem kaçıncı evi var..:KK70: :KK70: onları da hesaba katmak lazım

madem sen bi başakla çok iyi geçinebiliyosun niye geçmiş zamanla konuşuyosun dersen de o ayrı bi mesele... Çok uzattım:KK70: kısacası keyfine bak, zamana bırak

benim de sevgilim kova.çok çok zor.sürekli eleştirme huyu var, çok eleştirir, vermekten çok almak ister, kendini abartılı derecede beğenir bu yüzden kendi kusurlarını göremez, kendini mükemmel sanır, hiç bir şekilde hiçbişeye tolerans göstermez, hata yaptığını kabul etmez, otorite kurmaya çalışır benim üstümde, sürekli tartışıyoruz zaten en sonunda kopcak yani.ben de yengeçç burcuyum zodyağa göre de anlaşamıyoruz zaten:nazar:

Son düzenleme:
cnm kova erkekleri çok savurgan lükse düşkün ama iyi kalpli olurlar genelde
sense fazla detaycı titiz bi hatunsun
aşk maşk geçince gelemezsin onun bu tavırlarına
kovayla uğraşmak malesef zordur hele de senin gibi kırılgan biri için
bence sen bu sevdadan vazgeç

Benimde nişanlım kova bende başak burcuyum . Genel olarak hiç anlaşamıyorum hep birimiz alttan alıyor. Çok savurgan biri maddi durumu kötü gırtlağa kadar borca batmış durumda ama o sorun değil ben herşeyi halledicem diyip duruyor ama hiçbir şeyi hallettiği yok daha da sorunlar çıkarıyo gıcık oluyorum ayrılmayı düşündüm kaç kere ama hep vazgeçtim offffff napcam bilmiyorum ama gerçek şu ki kesinlikle anlaşamıyoruz.:içelim:

X