Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben balığım eşim koç..öncelikle bidaha dünyaya gelsem asla koç erkeğiyle evlenmezdim aslaa.çünkü hiç anlaşamıyoruz ruh ikizini geçtim.sakinlik olsa oda yeter.çünkü koçlar çok sinirli çabuk parlayan agzına geleni söyleyen düz kaba insanlar oluyo genelde .en azından benımkı öyle ve diğer tanıdığım çevremdeki eş dost akraba olan koçlarda öyle.benim tecrübelerim böyle ..Kızlar ilişkide en önemli şey burçlar değil ama kendi kova eşi sevgilisi koç olanlar bu uyum hakkında yorum yapabilirler mi?
hadi yaaaBen balığım eşim koç..öncelikle bidaha dünyaya gelsem asla koç erkeğiyle evlenmezdim aslaa.çünkü hiç anlaşamıyoruz ruh ikizini geçtim.sakinlik olsa oda yeter.çünkü koçlar çok sinirli çabuk parlayan agzına geleni söyleyen düz kaba insanlar oluyo genelde .en azından benımkı öyle ve diğer tanıdığım çevremdeki eş dost akraba olan koçlarda öyle.benim tecrübelerim böyle ..![]()
Biraz açar mısın hangi konudaÇok ekşınlı olur![]()
Kızlar ilişkide en önemli şey burçlar değil ama kendi kova eşi sevgilisi koç olanlar bu uyum hakkında yorum yapabilirler mi?
sadece buna göre değerlendirmek kova burcu kadınına göre mantıksız zaten :) fikir olarak bi kenarda dursunsadece burç üzerinden bu kadar genel bir kanıya varma ama. burçların bilimsel geçerliliği yok zaten.
adamı tanımaya bak. huyunu suyunu öğren.
sadece burcundan hemen yargılamak anlamsız.
Ruhen de yorar fiziken de ☻ yani benim genel gözlemim diyeyimBiraz açar mısın hangi konuda![]()
Ya bana böyle cevaplarla gelmeyin arkadaşlar, açıklamalarla gelin. Bihter neyi itiraf edecek Firdevs HanımOy oy oyyyy![]()