Kova kadını koç erkeği

semasar

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
166
161
303
Kızlar ilişkide en önemli şey burçlar değil ama kendi kova eşi sevgilisi koç olanlar bu uyum hakkında yorum yapabilirler mi?

Kızlar ilişkide en önemli şey burçlar değil ama kendi kova eşi sevgilisi koç olanlar bu uyum hakkında yorum yapabilirler mi?
Ben balığım eşim koç..öncelikle bidaha dünyaya gelsem asla koç erkeğiyle evlenmezdim aslaa.çünkü hiç anlaşamıyoruz ruh ikizini geçtim.sakinlik olsa oda yeter.çünkü koçlar çok sinirli çabuk parlayan agzına geleni söyleyen düz kaba insanlar oluyo genelde .en azından benımkı öyle ve diğer tanıdığım çevremdeki eş dost akraba olan koçlarda öyle.benim tecrübelerim böyle ..🙄😒

Ben balığım eşim koç..öncelikle bidaha dünyaya gelsem asla koç erkeğiyle evlenmezdim aslaa.çünkü hiç anlaşamıyoruz ruh ikizini geçtim.sakinlik olsa oda yeter.çünkü koçlar çok sinirli çabuk parlayan agzına geleni söyleyen düz kaba insanlar oluyo genelde .en azından benımkı öyle ve diğer tanıdığım çevremdeki eş dost akraba olan koçlarda öyle.benim tecrübelerim böyle ..🙄😒
hadi yaaa

sadece burç üzerinden bu kadar genel bir kanıya varma ama. burçların bilimsel geçerliliği yok zaten.
adamı tanımaya bak. huyunu suyunu öğren.
sadece burcundan hemen yargılamak anlamsız.

sadece burç üzerinden bu kadar genel bir kanıya varma ama. burçların bilimsel geçerliliği yok zaten.
adamı tanımaya bak. huyunu suyunu öğren.
sadece burcundan hemen yargılamak anlamsız.
sadece buna göre değerlendirmek kova burcu kadınına göre mantıksız zaten :) fikir olarak bi kenarda dursun

ikiniz de mantık odaklı burçlrasınızdır, yani duygusallığı ilk etaba almazsınız. koç daha atak daha girişkendir. canlıdır. ilişkide tutkuludur. kova da kafasına uyan bir partner arzular öncelik olarak. zaten burçlara göre iki burç da anlaşır. hava ile ateş elementleri birbirine iyi gelir. ilişki genel anlamda uzun ömürlü olur.

Eşim koç, ben başak... Koç erkekleri eşimden yola çıkarsak; duygusal, romantik, girişken, konuşkan ama bazen çabuk sinirlenen bir yapıya sahiptirler. Biz eşimle farklı bakış açısına sahibiz. 3.5 aylık evliyim. İlk ay çok sorunlar yaşadık. Şimdi daha iyiyiz. Burçlar insanın karakterini ne kadar etkiler bilmiyorum

Back
X