C caniminicisi Bu sevdalar boşuna le bu sevdalar boşuna:-) Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2014 98 23 13 Temmuz 2015 Konu Sahibi caniminicisi #1 Evet kızlar. Tanıdığınız kova erkekleri.ne bakarak yorumlarınızı bekliyorum.
C caniminicisi Bu sevdalar boşuna le bu sevdalar boşuna:-) Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2014 98 23 13 Temmuz 2015 Konu Sahibi caniminicisi #2 caniminicisi .!.: Evet kızlar. Tanıdığınız kova erkekleri.ne bakarak yorumlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bana yardımcı olmak adına görüşlerinizi paylaşabilir misiniz :)
caniminicisi .!.: Evet kızlar. Tanıdığınız kova erkekleri.ne bakarak yorumlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bana yardımcı olmak adına görüşlerinizi paylaşabilir misiniz :)
pln2 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2011 169 79 13 Temmuz 2015 Konu Sahibi caniminicisi #3 kova erkeği genel olarak çok zeki olur ama fazla özgürlükçü, en azından benim tanıdıklarım öyle çıktı :)
kova erkeği genel olarak çok zeki olur ama fazla özgürlükçü, en azından benim tanıdıklarım öyle çıktı :)
C caniminicisi Bu sevdalar boşuna le bu sevdalar boşuna:-) Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2014 98 23 13 Temmuz 2015 Konu Sahibi caniminicisi #4 pln2 .!.: kova erkeği genel olarak çok zeki olur ama fazla özgürlükçü, en azından benim tanıdıklarım öyle çıktı :) Genişletmek için tıkla... O fazla özgürlükçü. Bende ise borderline var. Bazen gerçekten çok zorlanıyorum yani mesaj aatmıyor ilgilenmiyor arada. Çevresi de geniş ve çok kıskanıyorum.
pln2 .!.: kova erkeği genel olarak çok zeki olur ama fazla özgürlükçü, en azından benim tanıdıklarım öyle çıktı :) Genişletmek için tıkla... O fazla özgürlükçü. Bende ise borderline var. Bazen gerçekten çok zorlanıyorum yani mesaj aatmıyor ilgilenmiyor arada. Çevresi de geniş ve çok kıskanıyorum.
pln2 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2011 169 79 13 Temmuz 2015 Konu Sahibi caniminicisi #5 kovalar çok tehlikeli tövbeliyim :)
C caniminicisi Bu sevdalar boşuna le bu sevdalar boşuna:-) Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2014 98 23 13 Temmuz 2015 Konu Sahibi caniminicisi #6 Evet tehlikeliler ama seviyorum malesef. Kafa karistirici oluyorlar.