Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Kova Burcu - 2009

balik53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
116
1
hihoyyytsevgili kovalar 2009 yili sizin en guzel yillarinizdan biri olacak,her konuda butun kapilar acilacak,jupiter gezegeni kovalara cok guzel ve olumlu seyler vaad ediyor.bu sene yalniz planlarinizi degil,planlarinizi gerceklestirmek imkaninida bulacaksiniz.[alim satim isleri,ev almak gibi seyler]para konusunda gecirdiginiz dengesizlikler,uranus gezegeninin
para evinde bulunmasindan kaynaklaniyor.mart ve nisan aylarina cok dikkat edin fazla yuksek masraflar olabilir,kariyerde bu sene gozle gorulecek bir ilerleme olacak bekarlar hakiki aski bu sene bulacaklar,ciddi bir iliski ,evlilik olabilir,basari sizi egitimde,seyahatlerde,ve yurt disi iliskilerinde bekliyor.
kova burcu burclar kusaginin en sansli burclarindandir,onlar sansin arkasindan kosmaz,sans onlarin arkasindan kosar ve arayip bulur.kaydirigubbakcemile3

süppeeeeeer çok iyi ya teşekkürler umarım gerçek olur.......

cok teskkür ederim cok iyi geldi bunu okumak cünkü seneye yapmak istedigim planlarim var evlenmek ve kendi sirketimi kurmak gibi insallah hersey yolunda gider. herkese bol sanslar

evet bencede şanşlıyımdır... tüü tüü tüü tüüü şeytan kulağına kurşun kırkbir kere maşşallah..:KK66:)

ben kova burcu degilim herhalde çünkü çok şansızım kısmetsizim 2009 da öyle olur bana tabi arada her burçta istina olur yinede teşekürler

:lepi:çok teşekkürler...:dance:paylaşımınız için....a.s.
:nazar::nazar:hihoyyyt:jeyyar:şakkıdı

Kova 2009

Bu yıl kendinizi yenileyeceksiniz. Aşk, iş, sosyal çevre ya da kariyer açısından yeni bir dönemin başlangıcındasınız Sevgili Kovalar, ve de yılın en şanslı burcu da siz olacaksınız. İş dahil, her tür ilişkileriniz güçlenecek, yeni kişiler, düşünceler ve yeni yaşam biçimleriyle tanışacaksınız, bolluk ve şans yanınızda olacak, kendinize olan güveniniz artacak. Artışından hoşlanmayacağınız tek şey kilolarınız olabilir, yediklerinize dikkat edin.

Kova 2009

Bu yıl kendinizi yenileyeceksiniz. Aşk, iş, sosyal çevre ya da kariyer açısından yeni bir dönemin başlangıcındasınız Sevgili Kovalar, ve de yılın en şanslı burcu da siz olacaksınız. İş dahil, her tür ilişkileriniz güçlenecek, yeni kişiler, düşünceler ve yeni yaşam biçimleriyle tanışacaksınız, bolluk ve şans yanınızda olacak, kendinize olan güveniniz artacak. Artışından hoşlanmayacağınız tek şey kilolarınız olabilir, yediklerinize dikkat edin.

BİR KOVA BURCU OLACAK 4 YILDIR HERŞEY BERBAT GİDİYOR. İNŞALLAH 2009 BANA UĞURLU GELİR. ŞANSIM DÖNER VE YUKARDA YAZANLAR BENİM İÇİNDE GEÇERLİ OLUR. :a015:

ayyyy canım yaa ağzından bal damlıo valla inş burda yazanların hepsi olur çunku bisimde iş planlarımız varr allah herkesin gönlune göre versin :KK70:

benim de yıllardır çok kotu gidiyo. birseyin tam sonuna yaklasıyorum,tam oldu derken olmuyo.. çok şansız bi insam olduğumu düşünürüm hep :KK43:

bende duydum dışardan kovaların hayatı tümden değişecek diye.. yaza evleniyorum bir de işim olsa :)))) haa bi de nişanblımın miras arsa işleri olsa benden iyisi yok.. hadi bakalım rtık pozitif düşüneyim

Yılbaşı için aldığım 1 düzine biletin akibetinden sonra şanslı olup olmadığıma karar vereceğim.:))

oooooo! bu ne yaaa. benimde 4 yıldır herşey çok kötü! :1shok: kova olduğumuz bu kadar mı belli olur yani..
neyseki kızlar bu yıl bizim yılımız,doya doya tadını çıkaralım inşallah.Her konuda şansımız bol olsun,Allah yolumuzu açık etsin..
ve bu yıl bizim rengimiz kırmızıymışsüprizzzzz
kırmızı donlarınızı hazır edinkaydirigubbakcemile5

X