psikoloğa gitmek istemiyorum.ilaç veriolarmış genelde.kullanmak istemiyorum ilaçPsikoloğa git bence.
psikoloğa gitmek istemiyorum.ilaç veriolarmış genelde.kullanmak istemiyorum ilaç
doktora gitmeyede korkuyorum.zaten daha geçen hafta gittim.faranjit dedi.iyleşti.şimdi tekrarmı başladı offfErkek arkadasiniz gelmeden once bi randevu alan en yakin zamanda doktordan.
Emin olun hasta olmadignizdan.
Pazartesi icin sorun cozulmus olur.
Hastalik hastaligi oldugnuzun kanaatina vardigniza gore erkek arkadasindan sonra bi randevuda psikologdan alin
evet yazmıolarmış canım ama psikiyatriye yönlendiricek büyük ihtimal.netten araştırdım biraz.öyle yazıoPsikologlar ilaç yazmaz ki canım.
evet ben zatüre deilim.mantıklı olmaya çalışıyorum.bazen hiç düşünüyorum bunları.ama bazende böyle kötü oluyorum.Sen zatürre değilsen,ona nasıl bulaşabilir? Sende basit bir boğaz ağrısı var sadece soğuk algınlığıdır, zattürre öyle basit bir hastalık değil..Mantıklı düşünerek bu takıntını yenmeye çalış ve en kısa zamanda bir psikoloğa git okb olabilirsin çünkü...
doktora gitmeyede korkuyorum.zaten daha geçen hafta gittim.faranjit dedi.iyleşti.şimdi tebu.karmı başladı offf
evet işte nezaman hasta olsam bu düşünceler sarıyor beynimi.iyleştiğimde geçiyor.yani mantıksız düşünüyorum deilmi?Bak senin açtığın konulara baktım geçen sene mayısta da yine hastamıyımdır,ciddi bir şeyim var mıdır diye konu açmışsın,ciddi bir sorun bu.küçümseme bunu.
evet işte nezaman hasta olsam bu düşünceler sarıyor beynimi.iyleştiğimde geçiyor.
doktora gitmeyede korkuyorum.zaten daha geçen hafta gittim.faranjit dedi.iyleşti.şimdi tekrarmı başladı offf
Canım kötü olacak birşey yok sen zatürre değilsin ve bu durumda senden erkek arkadaşına bulaşması imkansız..Sen basit bir soğuk algınlığı geçiriyorsun büyük ihtimalle o yüzden takıntı yapma boşyere..Aklına kötü düşünceler geldiği zaman sürekli şunu söyle kendine; Ben hasta değilim,o yüzden erkek arkadaşıma bulaşma gibi bir durum olamaz..evet ben zatüre deilim.mantıklı olmaya çalışıyorum.bazen hiç düşünüyorum bunları.ama bazende böyle kötü oluyorum.
Gitmeye çalışırım.erkek arkadaşımda kırk yılın başı geliyor.onuda mutsuz etmek istemiyorum bu düşüncelerimle.benden soğur diye korkuyorumO zmn pazartesiye yetisirse bi psikologa gorun derim.
tamam canım çok tşk ederim.düşünmemeye çalıışıcamCanım kötü olacak birşey yok sen zatürre değilsin ve bu durumda senden erkek arkadaşına bulaşması imkansız..Sen basit bir soğuk algınlığı geçiriyorsun büyük ihtimalle o yüzden takıntı yapma boşyere..Aklına kötü düşünceler geldiği zaman sürekli şunu söyle kendine; Ben hasta değilim,o yüzden erkek arkadaşıma bulaşma gibi bir durum olamaz..
Rica ederim canım,geçmiş olsun...tamam canım çok tşk ederim.düşünmemeye çalıışıcam
ilaçların yan etkileri çok oluomuş diye kullanmak istemiyorum.ama yinede bir psikoloğa görünürüm belki terapi yapar ilaçsız.Doktora git ilaç verirse de kullan yani çözümü ilaçsa.
okb.. iyi bi psikolog canim..Herkese hayırlı geceler.Çok kötü hissediyorum kendimi arkadaşlar.2 haftadır bende hastalık hastalığının belirtileri var.(lütfen konumu taşımayın.diğer sağlık bölümünde kimse yardımcı olmadı)pazartesi erkek arkadaşım gelicek yurt dışından.Bende hastaydım geçen hafta.yine boğazda hastalık belirtileri başladı.şimdi erkek arkadaşıma bulaşırmı benden die çok korkuyorum.aklıma neler gelio.benim yüzümden zatüre olurmu die düşünüp duruyorum.ya zaten sürekli aklımda hastamıyım erkek arkadaşım hasta olucak gii düşünceler dolaşıyor.bu nerden musallat oldu bilmiyorum bana.neler yapmam gerekio kızlar