Kötüyüm...

vahiba

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.852
541
Herkese hayırlı geceler.Çok kötü hissediyorum kendimi arkadaşlar.2 haftadır bende hastalık hastalığının belirtileri var.(lütfen konumu taşımayın.diğer sağlık bölümünde kimse yardımcı olmadı)pazartesi erkek arkadaşım gelicek yurt dışından.Bende hastaydım geçen hafta.yine boğazda hastalık belirtileri başladı.şimdi erkek arkadaşıma bulaşırmı benden die çok korkuyorum.aklıma neler gelio.benim yüzümden zatüre olurmu die düşünüp duruyorum.ya zaten sürekli aklımda hastamıyım erkek arkadaşım hasta olucak gii düşünceler dolaşıyor.bu nerden musallat oldu bilmiyorum bana.neler yapmam gerekio kızlar

Erkek arkadasiniz gelmeden once bi randevu alan en yakin zamanda doktordan.
Emin olun hasta olmadignizdan.
Pazartesi icin sorun cozulmus olur.

Hastalik hastaligi oldugnuzun kanaatina vardigniza gore erkek arkadasindan sonra bi randevuda psikologdan alin

Sen zatürre değilsen,ona nasıl bulaşabilir? Sende basit bir boğaz ağrısı var sadece soğuk algınlığıdır, zattürre öyle basit bir hastalık değil..Mantıklı düşünerek bu takıntını yenmeye çalış ve en kısa zamanda bir psikoloğa git okb olabilirsin çünkü...

Son düzenleme:
doktora gitmeyede korkuyorum.zaten daha geçen hafta gittim.faranjit dedi.iyleşti.şimdi tekrarmı başladı offf

evet ben zatüre deilim.mantıklı olmaya çalışıyorum.bazen hiç düşünüyorum bunları.ama bazende böyle kötü oluyorum.

doktora gitmeyede korkuyorum.zaten daha geçen hafta gittim.faranjit dedi.iyleşti.şimdi tebu.karmı başladı offf

Bak senin açtığın konulara baktım geçen sene mayısta da yine hastamıyımdır,ciddi bir şeyim var mıdır diye konu açmışsın,ciddi bir sorun bu.küçümseme bunu.

Bak senin açtığın konulara baktım geçen sene mayısta da yine hastamıyımdır,ciddi bir şeyim var mıdır diye konu açmışsın,ciddi bir sorun bu.küçümseme bunu.
evet işte nezaman hasta olsam bu düşünceler sarıyor beynimi.iyleştiğimde geçiyor.yani mantıksız düşünüyorum deilmi?

evet ben zatüre deilim.mantıklı olmaya çalışıyorum.bazen hiç düşünüyorum bunları.ama bazende böyle kötü oluyorum.
Canım kötü olacak birşey yok sen zatürre değilsin ve bu durumda senden erkek arkadaşına bulaşması imkansız..Sen basit bir soğuk algınlığı geçiriyorsun büyük ihtimalle o yüzden takıntı yapma boşyere..Aklına kötü düşünceler geldiği zaman sürekli şunu söyle kendine; Ben hasta değilim,o yüzden erkek arkadaşıma bulaşma gibi bir durum olamaz..

tamam canım çok tşk ederim.düşünmemeye çalıışıcam

okb.. iyi bi psikolog canim..

Psikoloğa ya da psikiyatriste gitmeden önce bir dahiliye uzmanına gidin bence. Öncelikli olarak bedensel bir rahatsızlığınızın olup olmadığına bakılması gerekir. Eğer fiziksel olarak hiçbir şey bulunmazsa o zaman psikoloğa gidersiniz. Şu aşamada direk ruh sağlığı hekimlerine gitseniz bile bu tetkikleri isteyecek sizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…