mrb kızlar..saçlarımı hiç fönsüz kullanamıyorum çünkü müthiş elektrikleniyorlar..ancak saçım inanılmaz yıprandı her duştan sonra fön çektiğimden mafoldumben acaba düzleştiricimi kullansam diye düşünüyorum ama o daha çokmu yıpratır sizcede lütfen bana akıl verin boshayallersmile
canım saçlarım üstüste yaptırdığım röflelerle o kadar yıprandıki hayatta fönsüz dışarıya adım bile atamıyorum malesef senağlama ayrıca saçıma yaptığım ve kuaförlerde yaptırdığım onca bakımla parayada acıyorum çünkü mucize yaratmıyorlar malesef..sadece birazcık yumuşaklık.. saçımı düzleştirirken fön değilde düzleştiricimi kullansam diye düşünüyorum..hangisi daha az zarar verir acaba?
sonçta fönde maşada ısıya sabit old içn yıpranma olanağı yksek istersen braunun düzleştiricileri vr onu kullan iyon özelliği old içn yıpratma durumu düşük boyalı saçlardada iyi sonç veriormş dene derm
sonçta fönde maşada ısıya sabit old içn yıpranma olanağı yksek istersen braunun düzleştiricileri vr onu kullan iyon özelliği old içn yıpratma durumu düşük boyalı saçlardada iyi sonç veriormş dene derm[/QUOT
bende bugün braun es2 aldım canım..boyalı saçlar için çıkan son modeli es3 ama hiçbir farkı yok bu da iyon özellikli..bakalım deneyip görücez..çok teşekkürler canım ilgin için a.s.