- 26 Eylül 2010
- 17.476
- 32.646
-
- Konu Sahibi Damla_2689
bundan sonkı hayatını bu yolda harcamazsan bulursun19 yasındayz ıkımızde
ilişkiye girdiğin için çok pişman oldun madem bundan sorasında aynı hataya tekrar asla düşme.merabalar ben sadece bi sey sormak icin bugun uye oldum cok fazla bilgi vermıcem kendım hakknda cunku ozel bi konu sadec fkırlerınızı duymak istiyorum ama cok sert seklde yazmazsanz sevınırm hla cok ıı sayılmam, erkek arkadasımla birlkte olduk ama isteyerk planlanms degildi farkında bile olmadm yakınlasıyodk aklımn ucundan gecmezdi hep evlenmk istiyodu benmle ben farkında olmasam da o farkında olablr diye düsünüyorm bu yüzden cok agladm cok acı cektim kendmi kaybettim baska br sey düsünemiyodm br daha yakınlasamadk zaten 2 ay gecti üstünden aramz cok iyi br daha ilski olmadı yakınlasmadk ama benimle evlenmk istediğini söylüo yasımz cok kücük evlenmezsek ve kendme olan gvenimi iyice kaybederim diye cok korkuyorm beni boyle sevebilcek birini bulabilirmiyim sizce
merabalar ben sadece bi sey sormak icin bugun uye oldum cok fazla bilgi vermıcem kendım hakknda cunku ozel bi konu sadec fkırlerınızı duymak istiyorum ama cok sert seklde yazmazsanz sevınırm hla cok ıı sayılmam, erkek arkadasımla birlkte olduk ama isteyerk planlanms degildi farkında bile olmadm yakınlasıyodk aklımn ucundan gecmezdi hep evlenmk istiyodu benmle ben farkında olmasam da o farkında olablr diye düsünüyorm bu yüzden cok agladm cok acı cektim kendmi kaybettim baska br sey düsünemiyodm br daha yakınlasamadk zaten 2 ay gecti üstünden aramz cok iyi br daha ilski olmadı yakınlasmadk ama benimle evlenmk istediğini söylüo yasımz cok kücük evlenmezsek ve kendme olan gvenimi iyice kaybederim diye cok korkuyorm beni boyle sevebilcek birini bulabilirmiyim sizce
niye ayrilmak istiyosun onu anlamadim ben?gercekten mıoyle tanıdıklarn var mı ? netten baktm dıktırenler ble olmus ama ben dıktırmenn daha ktu oldugunu dusunuyorm
farkında olmadan nasıl birlikte olunuyor?
konuna cevap verebilmem için önce bunu öğrenmem gerek..
yani ben hissediyorum ve hissediliyor diye biliyorum..
'hic anlamadan oldu'yani ben hissediyorum ve hissediliyor diye biliyorum..
yada bende bir tuhaflık var
hee yaaa'hic anlamadan oldu''her sey bi anda gelisti' bunlara tavım
hee yaaa
ben bile isteye yapıyorum
anlamadan istemeden hiç olmadı yani