kötü seyler yazmayn..

Benim anlamadığım, madem aranız çok iyi, neden ben, böyle sevecek başka birini bulur muyum diyorsunuz?
Şimdiden ayrılmayı mı düşünüyorsunuz?

hayır ayrılmayı dusunmuyoruz ama daha evlenmek ıcın cok erken okullarımızın bıtmesı lazım sonra bı seylerın oturması lazım evlılık icin e boyle bı sey yasayınca da ınsan dusunuyo ayrlınca ne olur acaba dıye cunku daha 5 yıl var nerdeyse ama malesef daha bır yıl olmadı ama umarm boyle devam eder...

Birbirinizi seviyor, hayatı paylaşmak istiyorsanız niye başka biriyle evlenmekten söz ediyorsun ki?
Okullar bitip iş güç sahibi olduktan sonra, yaşlarınız da evliliğe uygun olur evlenirsiniz.

Birbirinizi seviyor, hayatı paylaşmak istiyorsanız niye başka biriyle evlenmekten söz ediyorsun ki?
Okullar bitip iş güç sahibi olduktan sonra, yaşlarınız da evliliğe uygun olur evlenirsiniz.

normalde olsa durduk yere dusunmem zaten ama elımde olmadan aklımdan gecıyor her sey,ınternette okudugum seyler moralımı bozdu bu yasadıgımız seyden sonra o yuzden paylasmak ıstedım kaygılarımı

Anlık olan olmuş sen belki sadece sürtünme olacak sanmışsın ama devir değişti artık erkekler bunu dert etmiyor diktirme vs boş ver onlar genel de şunu kekleyeyi de nikahı kıydırayım mantığında olanlardır yaşın üstelik çok genç evlenene kadar ooo daha rahat olur o zaman bu işler

Eğer yapacaksan psıkolojıni bozmayacaksin göze almalıydin kadın ve erkek eğer bir odada yalnızca zaten şeytan vesile olmuştur üzülme Rabbine sığın bidaha tekrarlama

Ama bundan sonra o çocuğa karşı aşırı bi bağlanma olacaktır psikolojik yönden bu doğal bi durum ama fazla kaptırmadan kendini

evet aynen oyle sandım bı yandan da o yuzden çok sarsıldım...dıktırmeyı ben de asla dusunmuyorum kendıme haksızlık etmıs olurum bu yazılanlar sayesınde kendımı daha ıyı hıssedıyorum zaten suan baslarda cok kotuydm

evet o bende cok oldu ya hıssedıyorum yanı her seyım degıstı ona karsı tutumum degıstı hep boyle mı olucak acaba
Olacak bu psikolojik bi durumdur.sonucta ilkini yasamis sin kizligini wermissin sende psikolojik olarak ona karşı ezik oluştu toplum baskısında dolayi kendini suçladın pişman oldun vicdan azabı cekiosun bu durum ona bağlı kalacaksın bir süre

aklıma eski bir gazetedeki "isim şehir oynarken hamile kaldım" diye abuk bir haber vardı ,o geldi.
biraz erken davranmışsın,

Ya olabilir kızın üstüne gelmeyin. Ama yanlış anlama ama bir kere ilişkiye giren yine istek oluşuyor. Sadece yine yaparsın diye düşünüyorum

Sen defolu Mal, yırtılmis bi kıyafet, bozulmuş bi gıda , eski sezonun kötü bi ürünü , o markanin en iğrenç serisi olan bi yiycek değilsin

Sadece biraz erken ve istemeden yasamissin o kadar
Sen kendini böyle ezik gorursen başkalarının senı ezmesi sana mustahak olur
Kendi değerinin farkına var
İnsan oldugunun farkına var
Ve sakin kimseye bu yüzden boyun eğme

seni o şekilde kabul etmeyecek olanla işin olmasın zaten
diktirenlere de çok yazık, sırf erkege kendını bakire göstermek için uğrastıkları seylere bak.
adam mı yok? istemeyen yoluna gıder
olur biter yani..

şu hayatta o tarz seylere fazla değer veren insanlarla işiniz olmasın. çünkü namus bacak arasında değil, beyindedir!

yurtdısındakı kadar rahat olamadıgımız dogru bu konuda o yuzden bıraz sıkıntı cektım ama yapcak bısey yok kendıme olan guvenımı kaybetmem dogru olmaz bu durumda ona karsı da oyle..ama o baglılık durumunu yasıyorum ıster ıstemez

Aynı durumu onda sna karşı yaşıyor emin ol

Saçmalama. "Böyle" sevebilecek adam ne? Kendini asla bu kadar küçük görme. Sen hatalı ya da bozuk mal değilsin, insansın. Ayrıca 2015 yılındayız. Tabi yaşadığın yere göre de değişir ama artık bunların eskisi kadar takılmadığını söyleyebilirim. Sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…