kötü seyler yazmayn..

Biraz daha dikkat edebilirdi isteseydi..Ama simdi günahını da almak istemem bilemeyiz.Sen ona güveniyorsan seviyorsan zamana bırak iyice gözlemle iyice tanımaya bak ona göre bir karar verirsin.Sakın bu yüzden kendini ona karşı sorumlu hissetme,hayatını aynı şekilde yaşamaya devam et,sakın ha özgüveninden bir şey kaybetme öyle bir zamanda yaşamıyoruz benim de birkaç arkadaşım yaşadı bunları o yüzden söylüyorum üzülmeye değmez..

Yasinizdan büyük şeylerle oynamayin yahuu

haklısınız zaten baskalarına karsı tavız vermem bu konuda kendımı ezdırmem ama burda sıze sormak ıstedm.sanırım ılk,yenı ve hazırlıksız oldugu ıcın etkılendm.anlamadan oldu dedigm yakınlastk ama ben bılmıyodm canım ynar sanıyodm canım hc yanmadı ve ılerı gıtmedk cok kısa surdu o rahattı tecrubelı oldugu icin ben de korkmadım o anda.O kadar önemli degl zatn öyle olmasydı da söylerdm.bilerek istyerk hazırlıklı olarak yapms olsam sylerim neden saklıym yasadıgımı brebir anlatıyorm o yüzden öyle yazdm

Zor... Cevap yazan arkadaşların yorumlarını okudum. Burdaki çoğu düşüncenin aksini düşünüyorum. Her ne kadar devir değişti, artık erkekler için önemli değil deselerde bence ; erkekler hala evlenmek için bekaret arıyorlar % 90 kesim bu şekilde kalan % 10 evet bakmıyor olabilir oda senin şansın, kısmetin, çevrenle alakalıdır. Hayattan azıcık da olsa bir tecrübe edindiysem ,bir şeyleri gözlemlediysem onda da, '' hala bekaretin önemli olduğunu, bunu sadece evlilik düşündükleri zaman aradıklarını,sevgili olacaklarsa bekaret kavramına takılmadıklarını,kızlara artık güvenmedikleri için ve daha modern görünmek için bekaret hakkındaki gerçek düşüncelerini sakladıklarını biliyorum,düşünüyorum...

sızın gıbı dusunenler de var ben gormk istedm insanlar nasıl dusunuyr ama eger ben bırıyle tanısırsam benı severse sonra sırf bu yuzden evlenmek ıstemezse asıl ben oyle gerı kafalı bır es ıstemem yanımda butun hayatım boyunca,evlılıgın o kadar basıt bır seye baglı olmadıgını dusunuyorm ama eger gercekten dedıgınız gıbıyse de yapıcak bır sey yok ben sadece sormk ıstedım yenı oldugu ıcın garıp hıssedıyorum

canım o iş oldu diye hemen evlenmek zorunda değilsiniz çıkmaya devam edersiniz okkullarınız biter vs hazır olunca evlenrsiniz nolcak ki belki zamanla alışırsınız birbirinize . böyl de birini bulursun ama bulanların çogu en ufak kavgada bunu başına kakıp sonrada bin özür dileyen erkeklerle beraberler. o çocukla halledilmeyecek bir probleminiz yoksa zaman bırakın hemen evlilik düşünmek zorunda değilsiniz

Ya biseu soylicem.. simdi iyi ornekkmi bilmem de ben esimle 19 yasimda birkikte oldum..ve su an evliyiz.. yani bence olumlu dusun bebek..ki gercekten erkekler artik takmiyor cevremde neredeyse arkadaslarimin hepsi evlilik oncesi deneyim yasamis knsanlardi ve cogu baskasiyla evlendi veya oldugu kisiyle kaldi..yani bu onerdigim birsey degil ama kendini yipratma

Cidden merak ettiğim için soruyorum birlikte olurken insan nasıl anlmaz

gercekten mıı:) başlarda gercekten kotu hıssetmıstım ama artık bıraz daha ıyıyım bakalım ne olucak gorucez cok tesekkur ederım:)

gercekten mıı:) başlarda gercekten kotu hıssetmıstım ama artık bıraz daha ıyıyım bakalım ne olucak gorucez cok tesekkur ederım:)
Yani.. tamam erken yas flan konusu var..ama herkesin kendi bedeni ve kendi karari.. su an eger erkek arkadasinin yanlis kisi oldugunu degmeyecegini flan dusunmuyirsan bosver...zaten evlilik konusunuda acan biriymis bak..sevgilinle berabersin iste daha ne? Mutlulugunu yasa

Cidden merak ettiğim için soruyorum birlikte olurken insan nasıl anlmaz
bu konuda yalan soyluyorum gıbı mı anlasıldı onu anlayamadım ben,yakınlastık ama ben daha zor bı sey sanıyodum daha once hıc boyle deneyımlerım olmadı benım ıcın her turlu ılktı sımdı burda acık acık anlatamıyorm ama zarı etkıleyecek kdar yakınlasmadk sanıyodum canm acır flan sanıyodm cahıllıkten sanırm ve onun bı sey dememesınden rahat olmasından ben de cekınmedım pek ınandıramadım galıba..keske boyle olmasaydı keske ben de bılerek ısteyerek yapmıs olsaydm emn olun cok daha mutlu olurdm

evet ben de yas konusundan bıraz daha beklerdım dıye dusunuyodum ama erkek arkadasımla mutluyum suan annesiyle flan tanıstırdı evlenmek istiyorm ilerde diye bakalım ne olcak görucez,cok tsekkürler yine de canım

Bilmediğim için sordum bnde üzmek istemedim.olan olmuş artik üzülme bnce.her şey bekaret değil.

evet ben de yas konusundan bıraz daha beklerdım dıye dusunuyodum ama erkek arkadasımla mutluyum suan annesiyle flan tanıstırdı evlenmek istiyorm ilerde diye bakalım ne olcak görucez,cok tsekkürler yine de canım
Oh o zaman sikma canini be tatlim ya :) olan olmus artik yapacak bisey yok dert etmek gerksiz olur..hem sende olanin bitenin farkindasin akilli bilincli bi kizsin..ay ne demek canim benim

ben sadece erkeklerin nasıl düşündüğünü söyledim. insanın doğası gereği bir şeyler yaşar,yaşın daha genç bundan sonra daha dikkatli ol diye mesajımın genelinde sana tavsiye verdim. Hayat senin hayatın kimse yargılayamaz karışamaz. Zaten geri kafalı biride istemiyormuşssun zorluk çekmezsin ozaman

evet farkındayım ıstemıyorm tesekkurler yıne de dıkkatlı olucam

Benim anlamadığım, madem aranız çok iyi, neden ben, böyle sevecek başka birini bulur muyum diyorsunuz?
Şimdiden ayrılmayı mı düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…