kötü şeyler duydum.çıkamıyorum işin içinden..

Nerden anlayacak hanımefendi yalçın çakır'la yalan testi mi yapacaklar kıza?

kızın açıklamasını dinleyecek. belki hakkında iftira atanlar kızı sevmeyen birileri. bunlar anlaşılacak.

ya da kızın emlakçıda ne yaptığını öğrenecek.

inanın anlaşılır. panik mi yapıyor sinirleniyor mu utanıyor mu?

kızın açıklamasını dinleyecek. belki hakkında iftira atanlar kızı sevmeyen birileri. bunlar anlaşılacak.

ya da kızın emlakçıda ne yaptığını öğrenecek.

inanın anlaşılır. panik mi yapıyor sinirleniyor mu utanıyor mu?
Bu konuşmadan konu sahibi hiçbirşey cıkartamaz.Çünkü zaten kendi adına emin,cok güvendiği insanlar söylemiş yalan olma payı yok onun nazarında.

[QUOTEeylul166, post: 41803606, member: 63998"]anlamadığım şey.burada bunca yazan kişinin ailesi yada kendisi ailelerine yeni dahil olacak kişinin kim olduğunu merak etmesin mi.kötü birşey duysa aslı astarı nedir araştırmasın mı.eminim hepiniz bunu yaparsınız..kardeş ya varmı ötesi.haberi yok diyorum .eminim diyorum 32 yıllık kardeşim .bilmezmiyin halini tavrını .hala o kabul ettiyse sanane diyorsunuz..[/QUOTE]
İyi o zaman gidin söyleyin. Siz zaten kaleminizi kırmışsınız. Ve biz üç kız kardeşiz. Ailemiz hiç araştırmadı. Siz sevdiyseniz tamam dedi. Ama biz birbirinin işine burnunu sokan bir aile değiliz

kusur görenindir sizin yaptığınız gibi neden kusura bakayım ? mahalleden öğrenmediniz,didik didik etmediniz ,kuşlar mı fısıldadı kulağınıza ? belli ki dedikoducunun biri gelip size söyledi,siz de bir kaç kişi daha söyleyince tamaaaaaam ahan da bu kız kirli dediniz ..32 yaşında koca adam sözlüsünün geçmişini öğrenmedi ama onun hafiye ablası (didiklemeden ,mahalleliden duymadan nasıl öğreniyorsa ki bi mesaj da da mahalleli sevmiyormuş yazıyordu ) herşeyi öğrendi ..benim fikrim değişti ya ,bence herkese söyleyin ,zaten böyle saçma bişeye kimse inanmaz,hem siz rezil olduğunuzla kalırsınız hem de kızcağız sizin gibi gencecik bir kızı tanımadan emin olmadan "kirli geçmişi olan kişi " olarak yaftalayan iftiracı bi tiple dolaylı yoldan akraba olmaz
Bakın hanımefendi ben mühendisim kardeşim avukat annem ptt emeklisi babam müsteşar,sizin üslubunuz ile size cevap veremeyeceğim çünkü ben ailemden terbiye ve nezaket öğrendim. bir müsade edin de ailemize girecek olan insan ile ilgili az çok bilgi alabilelim..

tekrar izah ediyorum anlamayan arkadaşlara .ben bekarette değilim olmayabilir.boşanmış olabilir çocuğu olabilir hepsi kabul .ben kızın onun bununla emlakçıdan anahtar alıp boş evde vakit geçirmesine takıldım.ne yapıyor boş evde fayansları saymıyor ya..

Allasen sanki Türkiye nasil bir ülke oldugunu bilmiyorsun.. Daha bir iki ay önce bir genc kiz otelde calisiyordu ve is cikisi tecavüz'e ogramisti ve öldürülmüstü. O genc kiz'in üzerine sirf otelde calistigi icin nice dedikodular döndü, hatta bunu bu kizi öldüren cocugun babasi bile utanmadan dillendirmisti. Ve düsün bu kizin arkasinda öldügü halde halen konusuyorlardi!

Yani kötü niyetli, cahil insanlar icin hersey dedikodu malzemesidir. Ha bide soruna cevap vermek gerekirse, emlakcida calistigi icin o bos evi gösteriyordur, yeni kiraci/ alici ile evraklar dolduruyordur. Bu yazdiklarim, bos evde, perdesiz merdesiz seks yapmaktan daha mantikli geliyor bana :KK14:

Ki velev ki öyle, kiz bir nevi fuhus yapmis, artik mutlu olma hakkini kaybetmis mi oluyor? Bu seni niye ilgilendiriyor? Kardesini mutlu etmesi, annenlere saygili olmasi yetmiyor mu??

Bu konuşmadan konu sahibi hiçbirşey cıkartamaz.Çünkü zaten kendi adına emin,cok güvendiği insanlar söylemiş yalan olma payı yok onun nazarında.
inanmak istediği şeye inanmış o,düpedüz saçmalık olan böyle bir hikayeye gözle görülmeden inanılır mı ? burda da oy benim canım kardeşim ölürüm biterim diye mükemmel ailenin mükemmel kızını oynuyor işte ,tek biriniz ihtimal verdiniz mi bu saçmalığa ? ya azıcık allah korkusu olan tek bir insan evladı bu iftiraya prim verir mi ?

İnciser hanım bende severek evlendim 10 yıllık evliyim.benide kimse araştırmadı eşimin ailesinden bizde eşimin ailesini aynı şekilde .fakat sanmıyorumki böyle birşey duyupta aslı astarı varmı diye araştırılmasın..

Bakın hanımefendi ben mühendisim kardeşim avukat annem ptt emeklisi babam müsteşar,sizin üslubunuz ile size cevap veremeyeceğim çünkü ben ailemden terbiye ve nezaket öğrendim. bir müsade edin de ailemize girecek olan insan ile ilgili az çok bilgi alabilelim..
oooooooh tam açtı mahalle karısı ağzını :KK70: ajdar anık gibi ben mühendisim ,bana konuşamazsınız diyor :KK70: hanımefendi ben de öğretmenim ama burdaki ilkokul mezunu arkadaşlardan zerrece fazla değerim yok ,cahil cahil konuşmayın ,düpedüz iftiracı ve yüksekten bakan bi tipsiniz,burdakilerden pohpohlanmayı beklediniz ama ağzınızın payını alıncada saçma sapan ben elitim ayaklarına yatıyorsunuz..bahsettiğiniz kadar elitseniz ilk önce saygıyı ve başkalarının hayatına burnunuzu sokmamayı öğrenin ..bu arada yüksek öğrenim görmeyen arkadaşlar,bu şahsı ciddiyete almayın zira cehalet gider eşşeklik baki kalır sözünün yürüyen hali :KK70:

ben bu konuyu zaten akıl almak için açtım.aklım bana yetmedi.pek çok kişi iftira olabileceğini kızın günahının alındığını söylemiş.peki ne yapayım ben şimdi.hadi söyleyin.karışma bırak demeyin ya doğruysa diye düşünüp kendimi yerin sonra..

Allasen sanki Türkiye nasil bir ülke oldugunu bilmiyorsun.. Daha bir iki ay önce bir genc kiz otelde calisiyordu ve is cikisi tecavüz'e ogramisti ve öldürülmüstü. O genc kiz'in üzerine sirf otelde calistigi icin nice dedikodular döndü, hatta bunu bu kizi öldüren cocugun babasi bile utanmadan dillendirmisti. Ve düsün bu kizin arkasinda öldügü halde halen konusuyorlardi!

Yani kötü niyetli, cahil insanlar icin hersey dedikodu malzemesidir. Ha bide soruna cevap vermek gerekirse, emlakcida calistigi icin o bos evi gösteriyordur, yeni kiraci/ alici ile evraklar dolduruyordur. Bu yazdiklarim, bos evde, perdesiz merdesiz seks yapmaktan daha mantikli geliyor bana :KK14:

Ki velev ki öyle, kiz bir nevi fuhus yapmis, artik mutlu olma hakkini kaybetmis mi oluyor? Bu seni niye ilgilendiriyor? Kardesini mutlu etmesi, annenlere saygili olmasi yetmiyor mu??

yetmiyor çünkü kendisi mühendis,kardeşi avukat,annesi ptt emeklisi ,babası müsteşar :KK66: niye yazdı anlamadım da :110:
Heee demek istiyor ki biz asiliz ,bize perdesiz eve erkek götüren namıssızzzzlar gelin olamaz :KK59:

Aman git kardesinle ve kizla konus o zaman ya. Bakalim kiz ne diyecek ya da kardesin ne tepki verecek?

inanmak istediği şeye inanmış o,düpedüz saçmalık olan böyle bir hikayeye gözle görülmeden inanılır mı ? burda da oy benim canım kardeşim ölürüm biterim diye mükemmel ailenin mükemmel kızını oynuyor işte ,tek biriniz ihtimal verdiniz mi bu saçmalığa ? ya azıcık allah korkusu olan tek bir insan evladı bu iftiraya prim verir mi ?
Ya sonuc itibari ile o da bir abla ve bunlari duyup aman banane diyemez kaldi ki iftira olma ihtimali kadar olmama ihtimali de var.Ama yapmasi gereken yalan da dogru da olsa bunu dillendirmemek ve kimseye anlatip bu vebale girmemek cunku gozuyle gormedi ki gorse bile yaymaya hakki yok.Cok cok kizla konusur ve kizin bundan sonrasini gözlem altina alir.Kimseyi gecmisle yargilayama Allah sasirtmasin gelecekte kimin ne olacagi belli degil.

yetmiyor çünkü kendisi mühendis,kardeşi avukat,annesi ptt emeklisi ,babası müsteşar :KK66: niye yazdı anlamadım da :110:
Heee demek istiyor ki biz asiliz ,bize perdesiz eve erkek götüren namıssızzzzlar gelin olamaz :KK59:
Geyik muhabbeti aramayın rica ederim.lütfen soruma bir yanıtınız var ise verin..

ben bu konuyu zaten akıl almak için açtım.aklım bana yetmedi.pek çok kişi iftira olabileceğini kızın günahının alındığını söylemiş.peki ne yapayım ben şimdi.hadi söyleyin.karışma bırak demeyin ya doğruysa diye düşünüp kendimi yerin sonra..
Yemeyin o zaman.
siz bunu kardeşinize söyleseniz bile ispat edilecek birşey değil,kızı sevdiği için ona inanmayı tercih eder ve siz kötü olursunuz,ki zaten öyle olduğunuza inanıyorum.İyi niyetli bir insan olsanız size gelen dedikoduları gayet susturur,size kötülüğü dokunmayan bi insanın dedikodusunu yapmazsınız.
Gıybetten alev alacak konunuz...

gitmeeeeee, sana muhtacııııııııım,,gözümde nursun ,başımda tacıııııım muhtacııııııııım :KK70: mesleğimin bana öğrettiği en önemli şey işkembeden sallayarak insanların hayatını zindan etmemek,kendimden daha az eğitimli bireyleri mesleğimi gözüne sokarak küçümsememek,anlamak,dinlemek ,ders çıkarmak ..bi dene derim ,belki bu gecenin hatırına iftiracılığından ,insanlara tepeden bakmaktan kurtulursun ?

Ya sonuc itibari ile o da bir abla ve bunlari duyup aman banane diyemez kaldi ki iftira olma ihtimali kadar olmama ihtimali de var.Ama yapmasi gereken yalan da dogru da olsa bunu dillendirmemek ve kimseye anlatip bu vebale girmemek cunku gozuyle gormedi ki gorse bile yaymaya hakki yok.Cok cok kizla konusur ve kizin bundan sonrasini gözlem altina alir.Kimseyi gecmisle yargilayama Allah sasirtmasin gelecekte kimin ne olacagi belli degil.
Teşekkür ederim .evet ben bir ablayım ve ailemize gelin olacak kızın terbiyeli namuslu şerefli bir insan olmasını isterim..

Nerden emin olablirseniz? Ya iftiraysa?" Birilerinden duydum "diyorsunuz ama onlarsa soylentiye gore hareket ediyorlarsa? Yahut ev gosterirken , iftiraya ugruyorsa? Biz milletce abartmayi severiz. Is yerinde bir adamla kavga etmistim de insanlar abarta abarta guya adam bana bicak cekmis, ben hastanede yatiyormusuma gelmisti laf :) sok olp inanamistim.
Yani abartma da olabilir. Gozumuzle gormeden dinende birilerine cinsi munasebette bulundu diye sahitlik edilemiyor. Dini inancinizi bilmem lakin bunu da belirtmek istedim. Gozle gorme sarti var.
Abla olarak icinizin huzursuz olmasini anliyorum. Bu konu ise cok hassas. İftara atmaktan cok korkarim ben. Herhalde soylemezdim.

X