- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.342
tekrar izah ediyorum anlamayan arkadaşlara .ben bekarette değilim olmayabilir.boşanmış olabilir çocuğu olabilir hepsi kabul .ben kızın onun bununla emlakçıdan anahtar alıp boş evde vakit geçirmesine takıldım.ne yapıyor boş evde fayansları saymıyor ya..
Şöyle cevap vereyim bizde kardeşimde bu kızı 2 aydır tanıyoruz.biri vesilesi ile tanıştırıldı ve 15 güne isteme söz olayı gerçekleşti.ailesi 1 kez evinize geldi.biz 2 kez gittik.kız ike toplamda 5 kez görüştük.yani tanımıyoruz.bu tesasüfte gerçekten tesadüf..Ne yaşamış ,ne ? Kesin delil var mı ? YOK !!Hala ne diye kirli geçmiş diye bahsedip ,kendinizi yüceltiyorsunuz ?
Diyelim ki öyle ,diyelim ki bakire değil bilmem ne ,kötü şeyler yaşamış,yaşatılmış,bile isteye yaşamış ama demek ki vazgeçmiş ve kendisine doğru düzgün bir yol seçmiş ..Kardeşinizi de sevmiş ,evlenmek istemiş ..Ne diye burnunuzu sokuyorsunuz ,evlenmelerine yardım etmek,sizin deyiminizle KİRLİ geçmişi bulunan birine yuva kurmada yardım etmek de sevap ..O açıdan düşünün .
Bir de ben şu TESADÜF olayını pek yemedim ,siz baya baya didiklemişsiniz bu olayı
Hadi ya sana hangi hayırsever söyledi bunu peki?tekrar izah ediyorum anlamayan arkadaşlara .ben bekarette değilim olmayabilir.boşanmış olabilir çocuğu olabilir hepsi kabul .ben kızın onun bununla emlakçıdan anahtar alıp boş evde vakit geçirmesine takıldım.ne yapıyor boş evde fayansları saymıyor ya..
Şöyle cevap vereyim bizde kardeşimde bu kızı 2 aydır tanıyoruz.biri vesilesi ile tanıştırıldı ve 15 güne isteme söz olayı gerçekleşti.ailesi 1 kez evinize geldi.biz 2 kez gittik.kız ike toplamda 5 kez görüştük.yani tanımıyoruz.bu tesasüfte gerçekten tesadüf..
Fuhuş mu yapıyor diyorsunuz?tekrar izah ediyorum anlamayan arkadaşlara .ben bekarette değilim olmayabilir.boşanmış olabilir çocuğu olabilir hepsi kabul .ben kızın onun bununla emlakçıdan anahtar alıp boş evde vakit geçirmesine takıldım.ne yapıyor boş evde fayansları saymıyor ya..
yakında ailenize girecek biri hakkında kötü şeyler duysaydınız ne yapardınız kızlar.üstelik eminseniz hatta araştırıp doğruluğunu kanıtladıysanız..ben eşimle paylaştım .şimdi ikimizde ne yapacağımızı bilmiyoruz..çok açık olamıyorum sadece siz ne yapardınız .nasıl bir yol izlerdiniz merak ediyorum.bende ona göre bir yol çizicem.aile büyükleri bilmeli mi.üstü kapatılmalı mı..
kim söyleyecek allahınızı severseniz,pencere başında onun bunun kızının dedikodusu peşinde koşam mahalleliden başka ?Hadi ya sana hangi hayırsever söyledi bunu peki?
kusura bakmayın ama ben bir mahallede yaşamıyorum.dedikodu kazanı kaynayan tarzda bir muhitte değilim.üstelik anlattığınız şekilde de öğrenmedim.kim söyleyecek allahınızı severseniz,pencere başında onun bunun kızının dedikodusu peşinde koşam mahalleliden başka ?
Biz genişiz large takılıyoruz ordan bakinca dimi?anlamadığım şey.burada bunca yazan kişinin ailesi yada kendisi ailelerine yeni dahil olacak kişinin kim olduğunu merak etmesin mi.kötü birşey duysa aslı astarı nedir araştırmasın mı.eminim hepiniz bunu yaparsınız..kardeş ya varmı ötesi.haberi yok diyorum .eminim diyorum 32 yıllık kardeşim .bilmezmiyin halini tavrını .hala o kabul ettiyse sanane diyorsunuz..
Nerden anlayacak hanımefendi yalçın çakır'la yalan testi mi yapacaklar kıza?Konudaki yorumlara çok şaşırıyorum. hiçbiriniz kardeşiniz kimle evleniyor nasıl biri diye merak etmez misiniz?
kardeş ya.
kim duysa böyle şeyler aklına takılır ne yapsam diye düşünür. biraz görümce önyargısı olmuş burada.
iftira da olabilir tabi ki. ben de gidip millete yaysın demiyorum ama en azından bir kızla konuşsun. kızın tavrından anlaşılır zaten.
Elbette niyetin kötü değil bunu aslında birçoğumuz biliyoruz ama o halde neden 2 aydır tanıdığınız bi kızla hemen Nişanlandı kardeşiniz? Hangi devirde yasıyoruz bu saydıklarınız en basiti ne aileler var hırlısı Hırsızı katili vs... Ben yerinizde olsam bunu kardeşimden gizli kızla konuşurdum ama suçlar gibi değilde daha ılımlı bi şekilde. inceldigi yerden kopardı artık, cünkü evlenselerde belliki sen bu olayı unutmayacaksınanlamadığım şey.burada bunca yazan kişinin ailesi yada kendisi ailelerine yeni dahil olacak kişinin kim olduğunu merak etmesin mi.kötü birşey duysa aslı astarı nedir araştırmasın mı.eminim hepiniz bunu yaparsınız..kardeş ya varmı ötesi.haberi yok diyorum .eminim diyorum 32 yıllık kardeşim .bilmezmiyin halini tavrını .hala o kabul ettiyse sanane diyorsunuz..
kusur görenindir sizin yaptığınız gibi neden kusura bakayım ? mahalleden öğrenmediniz,didik didik etmediniz ,kuşlar mı fısıldadı kulağınıza ? belli ki dedikoducunun biri gelip size söyledi,siz de bir kaç kişi daha söyleyince tamaaaaaam ahan da bu kız kirli dediniz ..32 yaşında koca adam sözlüsünün geçmişini öğrenmedi ama onun hafiye ablası (didiklemeden ,mahalleliden duymadan nasıl öğreniyorsa ki bi mesaj da da mahalleli sevmiyormuş yazıyordu ) herşeyi öğrendi ..benim fikrim değişti ya ,bence herkese söyleyin ,zaten böyle saçma bişeye kimse inanmaz,hem siz rezil olduğunuzla kalırsınız hem de kızcağız sizin gibi gencecik bir kızı tanımadan emin olmadan "kirli geçmişi olan kişi " olarak yaftalayan iftiracı bi tiple dolaylı yoldan akraba olmazkusura bakmayın ama ben bir mahallede yaşamıyorum.dedikodu kazanı kaynayan tarzda bir muhitte değilim.üstelik anlattığınız şekilde de öğrenmedim.
Bundan bahsediyorum.kardeşim diyorum komşum değil kuzenin değil.KARDEŞİM canımı veririm ya yok ötesi.Konudaki yorumlara çok şaşırıyorum. hiçbiriniz kardeşiniz kimle evleniyor nasıl biri diye merak etmez misiniz?
kardeş ya.
kim duysa böyle şeyler aklına takılır ne yapsam diye düşünür. biraz görümce önyargısı olmuş burada.
iftira da olabilir tabi ki. ben de gidip millete yaysın demiyorum ama en azından bir kızla konuşsun. kızın tavrından anlaşılır zaten.