10 yıllık eşim o benim.şiştim kimseye anlatamadım.eşimden bişey saklayamam .zaten saklasam o sorar durur ne oldu diye..çünkü her halimden belli kaç gündürNeden böyle bir konuyu eşinizle paylaştınız.
Unutmayın aile içinde dengeler çok çabuk değişir.
Böyle bişeyi duysa anında bitirir.öncr gelir bana anlatır sonra nişanı atar.bilmediğine eminim.benden hiçbişey saklamaz.
Kız bakire değilse bile niye gelip size anlatsın..bu kızın özeli. Gelip anlatıyorsa da böyle şeyleri. Çok ağzı gevşekmiş kusura bakmayın. Bence de ayrılsınlar yazık kıza. Demek o kadar erkek olmuş hayatında bu kadar kötü kalpli bir kız kimseyi ağına düşürememiş gelmiş sizin biricik aile terbiyesi almış kızları bir zarla değerlendiren koskoca ailenizin biricik oğlunu kandırmış he.eylpost: 41803453 .!.:Böyle bişeyi duysa anında bitirir.öncr gelir bana anlatır sonra nişanı atar.bilmediğine eminim.benden hiçbişey saklamaz.
arkadaşım diyorumki evlenecek kişi kardeşim ve birşeyden haberi yok.neye saygılı olayım .kızın kirli geçmişine mi.Bu konuyu açan kişi mi saygıdan bahsetti?
Asıl siz saygılı olun,insanlara kararlara.
Ben şunca mesajda bir kere bekaretten bahsetmedim.bravo siz olayı oraya getirdiniz.ben kirli bir geçmişten bahsediyorum.Kız bakire değilse bile niye gelip size anlatsın..bu kızın özeli. Gelip anlatıyorsa da böyle şeyleri. Çok ağzı gevşekmiş kusura bakmayın. Bence de ayrılsınlar yazık kıza. Demek o kadar erkek olmuş hayatında bu kadar kötü kalpli bir kız kimseyi ağına düşürememiş gelmiş sizin biricik aile terbiyesi almış kızları bir zarla değerlendiren koskoca ailenizin biricik oğlunu kandırmış he.
Şahsen ben duysam böyle bir şeyi, güler geçerim.Hayatını didik didik ettim onu araştırdım dedim mi.birşeyler duydum ve iftira zannettim .o iftirayı atan ile yüzleşmekti amacım fakat gerçek olduğunu öğrendim.tamamen tesadüf..
Böyle bişeyi duysa anında bitirir.öncr gelir bana anlatır sonra nişanı atar.bilmediğine eminim.benden hiçbişey saklamaz.
Size göre evet.Ar
arkadaşım diyorumki evlenecek kişi kardeşim ve birşeyden haberi yok.neye saygılı olayım .kızın kirli geçmişine mi.
Çok saygıdeğer arkadaşım kız bakire olmasın umrumda değil inan .kardeşimde bunu önemsemez.düzgün bir şekilde izah eder ise kabul eder.mevzu bekaret değil ki mevzu arkadan söylenen laflar.kirli bir geçmişinin olması..Çok sinirlendim ya. Biz kadınlar daha kendimiz aa zar diye ölüp bitersek daha çok erkek egemenliği altında ezilir telef oluruz
Kız bakire değilse bile niye gelip size anlatsın..bu kızın özeli. Gelip anlatıyorsa da böyle şeyleri. Çok ağzı gevşekmiş kusura bakmayın. Bence de ayrılsınlar yazık kıza. Demek o kadar erkek olmuş hayatında bu kadar kötü kalpli bir kız kimseyi ağına düşürememiş gelmiş sizin biricik aile terbiyesi almış kızları bir zarla değerlendiren koskoca ailenizin biricik oğlunu kandırmış he.
oh yaftayı da yapıştırdı kirli geçmiş diye..bu hiiiç sevilmeyen ,çalıştığı işi sanki kimse duymayacakmış gibi randevu evine çeviren kızın gazozuna ilaç da atmışlar mı ? anlattıklarınız stv.nin kısa öykülü dizilerine benziyorAr
arkadaşım diyorumki evlenecek kişi kardeşim ve birşeyden haberi yok.neye saygılı olayım .kızın kirli geçmişine mi.
Teşekkür ediyorum yorumunuza .münakaşaya girmiycem hayırlı geceler..oh yaftayı da yapıştırdı kirli geçmiş diye..bu hiiiç sevilmeyen ,çalıştığı işi sanki kimse duymayacakmış gibi randevu evine çeviren kızın gazozuna ilaç da atmışlar mı ? anlattıklarınız stv.nin kısa öykülü dizilerine benziyorkardeşiniz de olsa o kendi hayatı ,daha doğruluğundan emin olmadığınız bi olayı dillendirip bi de kirli geçmiş yaftasını yakıştırabiliyorsunuz,sorsak muhafazakarsınız,ama böyle bir zamanda iftira atmaktan maşallah hiç geri durmuyorsunuz..birisi size saygıdan bahsedince de çemkiriyorsunuz..rahat bırakın insanları da yaşamlarını kursunlar
Peki bir emlakçı niçin anahtarı versin. Bir de duyuluyormuş güya. Sonra kim o emlakçıya evini verir al sat al kirala diye. Hem o ara eve bakmak isteyen gelirse tel miediyormuş çık evden diye. Hem boş evin perdesi bile olmaz yanlarında perdeyle kumaş mı taşıyolarmış. Hadi anahtar alıyomuş diyelim. Orda ne yaptıklarını nerden biliyolarmış bu kadar. Çok boşluk var. Belki kardeşinizin haberi var. Ama siz söyleyince yüz göz olundu kavga çıkar diye ayrılmak zorunda kalacak. Bu yükle yaşayabilir misinizeylul166 .!.:Çok saygıdeğer arkadaşım kız bakire olmasın umrumda değil inan .kardeşimde bunu önemsemez.düzgün bir şekilde izah eder ise kabul eder.mevzu bekaret değil ki mevzu arkadan söylenen laflar.kirli bir geçmişinin olması..