kötü şeyler duydum.çıkamıyorum işin içinden..

hayır ben konu sahıbının dusuncesıyle yaklasıyorum olaya yanı sızce de boyle aılemız sanlı sereflı soyle elıt boyle elıt bılmemne dıyıp gıdıp emlakçının yardımcısını almak o mantualıyteyle yaklasıyorum kıbırlıdır bunlar bencıldırler kımseyı begenmezler eger 2 ay ıcınde begenme soz nısan olduysa bence kardesınde bı sıkıntı var aklıma da cok guzel seyler gelmıyor cnm :KK17::KK17::KK17: hanı okuyoruz hep burda paravan olarak kullanılan kadınları dı mı

hanımefendı gereksız muhalefetlere gıreremem ben öğreetmenım 6 yıllık oldum bunca yıldır öğrendıgım bısey var sen ne anlatırsan ne kadar anlatırsan anlat karsındakı ne anlamak ıstıyorsa ve kapasıtesı ne kadarsa onu anlar sımdı sız ne dedımı anlamaya calısmak yerıne kendınızı haklı benı veya bunu soyleyenlerı suclu cıkarmak ugruna cabalayacaksınız hıc ugrasmam duzgun cevap verdım sıze anlamadınız anlamak ıstemedınız artık her neyse konudakı acıklıkları da farketmek gercekten normal bı zekaya sahıp kısılerın rahatlıkla anlayabılecegı bı gercek

sunu eklıyım ama yıne gorucu usulu de olabılır 32 degıl 40 da olabılır ama bu sekılde tanıstırılma yolıuyla evlenıyorsanız ufak da olsa bı sorulup sorustururlur erkek de kızı sorusturur kız da erkegı sorusturur bır manı gormezerse mantık da uygun dıyorsa yuzukler takılır boyle nısanlandıktan sonra hafıyelık yapılmaz
Bence şu ikisini okuyun gereksizden ziyade siz kimseyle ne muhabbete ne muhalefete girmeyin,6 yıllııık örütttmen hanım:KK54:
Çocuğu gay yaptınız konu sahibini yerin dibine soktunuz,sizde nurdan çıkmış pur-ı pak bir örütmeeen:KK45:

hanımefendı sızın zeka duzeyınız benı ılgılendırmıyor ben normal bı zekası olan anlar dedım eger anlamadıysanız hıkayede eksık kısımlar var cok acık net bellı göremedıysenız bunun benım meslegımle ne alakası var boylesıne bı alakasızlıgı ewet normal zekada bırısı kuramaz ama ben sızın bilişsel zekanızdan bahsetmıuyorum burda duygusal zekanızdan bahssedıyorum umarım bunu anlayabılırsınız. sırf muhalefet olucam bı konuda gıdıp bırıne saldırıcam dıye mesajlar yazmayın yanı kurdugunuz cumleden bıle anlayabılıyoruz kımın ne oldugunu merak etmeyın kımsenın de zeka duzeyıne laf attıgımız yok genel konusuyoruz

ben sizden bir şey alıntı yapmadım bile. siz benden alıntı yaptınız. muhatabım siz bile değildiniz. konuya yanlış yerden atladınız. burada konunun genelinden bile bahsetmiyorum ben. kimin neyi yanlış anladığı belli ama ben kimseye herkesin kapasitesi aynı değil diyerek laf sokmam. ben burada bir arkadaş kusurludur gay olabilir yazmıştı bir mesajda o mesaj üzerine yazdım ki. arkadaş da kinaye yaptım dedi siz ne diye araya girdiniz anlamadım. genel konuşuyorsanız ortaya konuşun benden alıntı yapmayın ya. bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor.

Bence şu ikisini okuyun gereksizden ziyade siz kimseyle ne muhabbete ne muhalefete girmeyin,6 yıllııık örütttmen hanım:KK54:
Çocuğu gay yaptınız konu sahibini yerin dibine soktunuz,sizde nurdan çıkmış pur-ı pak bir örütmeeen:KK45:
hıc bısey yapmadım hanıfenedı konuda eksıkler var bosluklar varrrrr kac defa soyleyelım daha bunu gay yapmadık adamı ınsanın aklına gelır yanı neden dıye sorgulamk burda olmadık senaryolar yazdırmak yerıne guzelce anlayılsa bırseylerrr nolurduuuu

ben sizden bir şey alıntı yapmadım bile. siz benden alıntı yaptınız. muhatabım siz bile değildiniz. konuya yanlış yerden atladınız. burada konunun genelinden bile bahsetmiyorum ben. kimin neyi yanlış anladığı belli ama ben kimseye herkesin kapasitesi aynı değil diyerek laf sokmam. ben burada bir arkadaş kusurludur gay olabilir yazmıştı bir mesajda o mesaj üzerine yazdım ki. arkadaş da kinaye yaptım siz ne diye araya girdiniz anlamadım. genel konuşuyorsanız ortaya konuşun benden alıntı yapmayın ya. bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor.
ayy evet orda cok buyuk bı hata yaopmısım onu kabul edıyorum sızın mesajınızı alıntılayarak ama alıntı yaptıgım ılk mesajı lutfen bı kaç kere okuyun bellkı anlarsınız ne demek ıstedıgımı

ayy evet orda cok buyuk bı hata yaopmısım onu kabul edıyorum sızın mesajınızı alıntılayarak ama alıntı yaptıgım ılk mesajı lutfen bı kaç kere okuyun bellkı anlarsınız ne demek ıstedıgımı

sizin hatanız bir değil ki hanımefendi. daha fazla size cevap yazmayacağım. ben anlayacağımı gayet anladım. konu sizinle alakalı bile değildi.

ayrıca öğretmen deyınce bıseyler oluyo sızeeee valaaaa yaa ohhh mıs gıbı 3 ay da tatılımız var ısteee :KK49:

hıc bısey yapmadım hanıfenedı konuda eksıkler var bosluklar varrrrr kac defa soyleyelım daha bunu gay yapmadık adamı ınsanın aklına gelır yanı neden dıye sorgulamk burda olmadık senaryolar yazdırmak yerıne guzelce anlayılsa bırseylerrr nolurduuuu
O zaman buraya gaza gelip yardırmak yerine,mesajınızı güzellikle yazar cevabını beklersiniz.
Buradaki mesele çocuk değil,nişanlısı evleneceği kadın.
Yani sorgulamanız gereken kişileri sorgulamıyorsunuz anlatabildimmi?
Bide insanların kapasitesine laf söyleyemezsiniz haddinizi bilin.
Aaa öğretmen olduğunuza emin misiniz? Zira öğretmenlerin tatili 2 ay,çatlıcaksınız biliyorum ama benimde mis gibi 2 ay tatilim var :) Bakiyim çatladınız mı? Vallahi çatlamış.:KK54:

sizin hatanız bir değil ki hanımefendi. daha fazla size cevap yazmayacağım. ben anlayacağımı gayet anladım. konu sizinle alakalı bile değildi.
yok yok benım tek hatam yanlış anladınız dıye sıze duzgunce cevap vermek nerden bıleyım cırkınlesecegınızı lutfen kararınızda tutarlı olun da yazmayın daha

O zaman buraya gaza gelip yardırmak yerine,mesajınızı güzellikle yazar cevabını beklersiniz.
Buradaki mesele çocuk değil,nişanlısı evleneceği kadın.
Yani sorgulamanız gereken kişileri sorgulamıyorsunuz anlatabildimmi?
Bide insanların kapasitesine laf söyleyemezsiniz haddinizi bilin.
Aaa öğretmen olduğunuza emin misiniz? Zira öğretmenlerin tatili 2 ay,çatlıcaksınız biliyorum ama benimde mis gibi 2 ay tatilim var :) Bakiyim çatladınız mı? Vallahi çatlamış.:KK54:
yoıkkk olur mu oyle seyy 3 ay bızım tatılımız 20 bınlıra maas alıyoruzz yatıyoruz valllaa ohh

yok yok benım tek hatam yanlış anladınız dıye sıze duzgunce cevap vermek nerden bıleyım cırkınlesecegınızı lutfen kararınızda tutarlı olun da yazmayın daha

cevap yazmıyım diyorum da kamera şakası mısınız? kim çirkinleşti siz mi ben mi? yanlış anlama yok ki ortada. yorumu yazan arkadaş kinaye yaptığını söyledi. sizinle alakası ne? sizin yazdığınız mesajla alakası ne? arkadaş orada gerçek bir cümle yazmamış ki siz öyle açıklama yapmışsınız. ne yazsam anlamıyorsunuz. bu son zaten çıkıyorum kadınlar kulübünden yoruldum ya.

İşte öğretmen,gerektiğinde laf sokmasını (beceremese de olsun çaba önemli),gerektiğinde de kiblemesini bilicek...
burda sen cok yanlış bı hareket yaptın evet yatıyorsunuz demekle bana ne ıma ettın sen peki soyle ona gore konusalım madem

X