- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne olursa olsun 2 ay hiç birbirini tanımayan insanların evlenme kararı almasında çok kısa bir süre bence sonuçta yangından mal kaöırmıyorsunuz ki bu ne acele söz nişan niçin var ailelerin birbirini tanıması anlaşabilmeleri için o yüzden bu konuda çok aceleci davranmamak lazımolayı o kadar yalnış anlayanlar olmuş ki.ne diyim açıklamaya çalışmakla uğraşamıycam.
sadece şuna cevap vereyim neden 2 ayda evlilik kararı denilmiş ya .kız çoook güzel yani bizde çok beğeniyoruz kızı.kardeşim görür görmez vuruldu kıza.ve hemen resmiyet istedi.bizde usülüne göre yaptıl herşeyi.ben iftira olduğunu muhtemelen kızın yüz vermediği tiplerin ortaya attığı iddia olarak düşündüm.zaten size danışma amacım da bu.ne yapayım kimle konuşayım diye sordum .ama vallahi olayı öyle bir boyuta getirdiniz ki.ne bekaret kaldı ne namus ne fuhuş .pes yani.hayal dünyası çok geniş arkadaşlar var.
cok guzel yazmissiniz elinize dusuncenize saglik...ahhh insanlar bi anlasaaaAralardaki mesajlardan bazılarını okuyabildim. Okuduklarıma göre yorumumu yapacağım.
Öncelikle sizden başlayarak ailenizin her bir ferdinin mesleğini saymışsınız.Sanırım bir nev-i biz elitiz imajı yaratmışsınız AMA madem bu kadar kariyer sahibisiniz neden kardeşiniz 2 aylık tanıdığı biriyle hemen nişan yapıyor? Görücü usulüyle tanışıyor hemde. Benim için elitlik ve sizin kardeşinizin yaptıkları çok çelişiyor kusura bakmayın.
Diğer husussa ÇOK EMİN OLDUĞUM İNSANLARDAN DUYDUM diyorsunuz ama milletin ağzı torba değil.. Yeri geliyor yıllardır tanıdığımız güvendiğimiz insanlar, başkaları hakkında hatta bizim hakkımızda bile laf edebiliyor. Kimsenin sözüyle kimseyi yargılamayın. Aksi takdirde benim gözümde iftiracıdan farkınız kalmaz.
Bir başka nokta ise; velhasıl gelin hanım (!) böyle bir şey yaşadı. Onun artık sizce hayatı bitmiş mi oluyor? Belki zamanında çok büyük hataları oldu, ama artık telafi etmek istiyor? Ufak bir şansı belki kardeşiniz de buldu. Belki de kardeşinizle her şeyi konuşup, kendine çıkış yolu buldu. Neden bu kadar müdahale etme peşindesiniz?
Evet kardeşiniz olabilir, kimisi KARDEŞİ TABİ MERAK EDECEK ARAŞTIRACAK demiş. Sizin bunu kardeşinize söylediğiniz varsaysak, ve o da kızcağızdan ayrılsa... Bir gün bir yerde bunların iftira olduğu ortağa çıktığında, çok sevdiğiniz kardeşiniz sizi affedecek mi? BEN OLSAM ASLA AMA ASLA AFFETMEM !
Ve son olarak; bir yerde 'AİLEMİZE GELECEK İNSANIN NAMUSLU ŞEREFLİ OLMASINI İSTERİM TABİKİ' gibi bir tabir de bulunmuşsunuz. Siz kimseyle konuşmadan güya kendinize göre emin olduğunuz bir konuda belki de suçsuz olan birisini affedersiniz ama NAMUSSUZ VE ŞEREFSİZ olarak yargılamış ve ona bu sıfatları damgalamış bulunuyorsunuz.
GÜNAHI BOYNUNUZA.
İyi günler..
hayır ben konu sahıbının dusuncesıyle yaklasıyorum olaya yanı sızce de boyle aılemız sanlı sereflı soyle elıt boyle elıt bılmemne dıyıp gıdıp emlakçının yardımcısını almak o mantualıyteyle yaklasıyorum kıbırlıdır bunlar bencıldırler kımseyı begenmezler eger 2 ay ıcınde begenme soz nısan olduysa bence kardesınde bı sıkıntı var aklıma da cok guzel seyler gelmıyor cnm hanı okuyoruz hep burda paravan olarak kullanılan kadınları dı mıKonudan bağımsız olacak ama okumayan ya da yüksek mevkide bir işi olmayan insanların eğitim olarak kendilerinden daha yüksek seviyede olan biriyle evlenme hakkı yok mu? Göz gördü, gönül sevdi diye bir söz var mesela. Zaten kız çok güzelmiş, sanırım konu sahibinin kardeşi de kızın güzelliğine vurulmuş eğitim seviyesini falan pek takmamış.
Bir de kız öyle her mahalle arasında türeyen basit bir emlakçıda çalışmıyormuş. Kurumsal bir emlakçının web sayfasıyla ilgileniyormuş. Belki de o kızda okumuştur bilemeyiz. Mesela benimde bilgisayar mühendisi bir arkadaşım var, o da böyle büyük bir emlak firmasında çalışıyor çok iyi bir maaşla. Öyle bir şeyde olabilir.
cok guzel yazmissiniz elinize dusuncenize saglik...ahhh insanlar bi anlasaaa
hanımefendı lutfen kendınızı essızmıs gıbı algılamayın bu ulkede bekaretıyle de evlenen bır cok ınsan bekaretı olmadan evlenen de bırcok ınsan var ben de bekaretımı kocısıme verdım noldu sımdı bak essız degılmıssın boylee kımseyı yuargılamak bıze dusmes kalbını açıp baktın mı dıye bır sozz var lutfen kımın Allahın dostu olacgını bılemezsınız herkese ya Allah dostuysa ıncıtırsek dostunu da ıncıtırız dıye yaklasın cok ınançlıysanız lutfen bekaretınızle evlendınız dıye olmayan kımseyı suclamayın kızınıza da ogluınuza da zınayı öğretın asıl oglunuza ogretın harama bakmanın ne oldugunu sız de bır bayansıznız yaradılışımız geregı erkekler bır kadının yoldan gecerken ruzgarından bıle etkılenırlerken kızları cınsel anlamda etkılemek ıcın bı yarım saat on sevısme yapmanız gerekır bence oglunuzun daha cok ustune dusun saygılar efendım ...benim içinde düşünce önemli her haltı yiyipte bekaretini koruyan insanda aynıdır benim gözümde bende sadece o zara önem vermiyorum yani dediğiniz gibi beyin önemli beyin olunca zaten çok halt yemez insan
olayı o kadar yalnış anlayanlar olmuş ki.ne diyim açıklamaya çalışmakla uğraşamıycam.
sadece şuna cevap vereyim neden 2 ayda evlilik kararı denilmiş ya .kız çoook güzel yani bizde çok beğeniyoruz kızı.kardeşim görür görmez vuruldu kıza.ve hemen resmiyet istedi.bizde usülüne göre yaptıl herşeyi.ben iftira olduğunu muhtemelen kızın yüz vermediği tiplerin ortaya attığı iddia olarak düşündüm.zaten size danışma amacım da bu.ne yapayım kimle konuşayım diye sordum .ama vallahi olayı öyle bir boyuta getirdiniz ki.ne bekaret kaldı ne namus ne fuhuş .pes yani.hayal dünyası çok geniş arkadaşlar var.
eee sen kendin demedin mi erkekleri boş eve götürüp fayans mı sayıyor diye ? Neyi kastettin pişpirik oynadıklarını mı ?
Kendinle ne kadar çelişiyorsun yaa anlayamıyorum ...
32 yaşında koskoca avukat adam görücü usulü tanıştığı kızla 2 ayda evlilik kararı alıyor demek ki asosyal
kesin bilgi arkadaşlar yayalım