Peki erkek acisindan bakacak olursak da, onlar da guzellik pesinde. Yani bahsettiginiz iliski cikarsiz degil k, kizlar guzelliklerini satiyor, erkekler de paralarinin karsiladigi en guzel kadini aliyor. Bizim toplumumuzda evliligin anlami bu zaten asagi yukari.
Yani o cocuklar da aslinda durumun farkinda, 1. sinifta kendilerine yuz vermeyen kizlar sonra gelip yanasiyorlar 4. sinifta dediginiz gibi. O zaman bu erkekler de sen benim yuzume 3 yil once bakmadin , defol git desinler ama demiyorlar. Onlar da biliyorlar tercih edilmeyen erkek olduklarini ama sartlar degisince birden tercih edilen erkege donusmek hoslarina gidiyor, tercih edilme sebebi para &statu olsa da. Kadinlar evlenecek erkekte paraya baiyor, erkekler guzellige alan memnun satan memnun, ortada kandirma yok, herkes malini biliyor, taniyor.
Benim agzimdan nasil konusacaksin dedin ya iste bunu kasteddim. Gelelim öğretmenim konunuza . Bende fen bilgisi öğretmenliği okuyorum bir suru insan tanidim docentti dershane öğretmeniydi osuydu busuydu hic sizin gibi birine denk gelmedim hoş iyikide gelmedim çünkü oöğretmen olarak bile gormezdim sizi. -Eseklik baki kalir sözüyle zaten sizde hakaret ettiniz yanlis miyim?- O yüzdendir sizin mesleginizi "sorgulamak". Yazdiklarinizi okuyunca hatta yeni üye olduğunuzu da görünce sahte hesap bile zannettim. Olay budur.yol al şimdi diyen ,mahalle kadını ironisini anlamayan ,bunun neticesinde mesleğime laf edip cahilin bir üst versiyonusun diyen bir kadın ...tam ciddiye alınacak tip
Dürüst değilsen kendini kandını kandırıyorsundur bu kadar basit ve yamıyorsan başkasına kendini karakter eksikliği derim yaşarken güzel arkasında niye duramıyorsun ?
Hadi sizin dediğiniz gibi o çocuklar saf değil biliyorlar zaten olayı peki diktirip yamayanlar ? onların da mı eşleri biliyor malını biliyor sizin tabiriniz ile ?
hadi onu da geçtim arkadaşım dedim ya mesajımda nişanlı olan onun nişanlısı başka okulda çok güzel idare ediyor burda başka erkeklerle takılırken oda mı malını biliyor ?
işte zaten tartıştığımız konu da buydu,eğitimin cehaleti alıp eşekliği baki kılması,sadece yaşam standartlarını yükseltirken aynı şansa sahip olamayıp daha az standartlarda yaşayan insanları sorgulayabilme ya da konu sahibinin deyimiyle " kirli geçmişi sorgulama " hakkına sahip olamayışı..hah benim gibi birine rastlamyınca ben sorgulayayım kendimi,mesleğimi sorgulayayım ,oldu yavrum ,sandviçine turşu da koyalım mı ?Benim agzimdan nasil konusacaksin dedin ya iste bunu kasteddim. Gelelim öğretmenim konunuza . Bende fen bilgisi öğretmenliği okuyorum bir suru insan tanidim docentti dershane öğretmeniydi osuydu busuydu hic sizin gibi birine denk gelmedim. O yüzdendir sizin mesleginizi "sorgulamak". Yazdiklarinizi okuyunca hatta yeni üye olduğunuzu da görünce sahte hesap bile zannettim. Olay budur.
Eee aynı bu da yamamak :) ha diktir ha farklı yollar kullan değil mi ? saygılar sevgiler gerilmeye gerek yokBir dakika bayan, diktirmek vs bunlardan bahsetmedim ben, baska bir seyden bahsettim. Benim yazdiklarimda dikkate derseniz olayin cinsel boyutuyla ilgili bir sey yok. Oraya girmeyelim, o tartismalar beni geriyor:)
Eve erkek attigi yetmemis asna fisna sonunda da el ele gulerek cikmis disarO emlakçıya demediniz mi sen nasıl işverensin diye?
Boş evlerin anahtarlarını veriyormuş kız adam atsın diye?
Kızın masa başa işi olduğunu yazmışsınız ve elele erkeklerle boş evlere gitmiş. Kim vermiş anahtarları?
Kim kime anahtar verir al istediğin erkeği at içine diye ya? Aklınız mantığınız bunu nasıl kabul etti?
Bu dedikoduyu size yayanı yargılayın ilk önce, kızla birlikte eve mi gitmiş?
Kanıtınız ne?
Şaşkınım gerçekten.
Ay vallahi billahi pes!
Şu akıla gelen oyunlar dolaplara bakın,adetin son günü ilişkiye gir kan gelsin,kimden duyuyosunuz böyle şeyleri sizler? O kızları buna zorlayan sizin gibi namusu akacak iki damla kana sığdıranlardır.
Övünecek,kendini gösterecek hiçbirşeyi olmayan hatunlar bir zarla kendinizi fasulyeden nimet sayıyosunuz....
Evet evet ketcapta olsun. Amaaan ben kime ne anlatıyorum sen boyle devam et senin gibi insana laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zormus zira. Anladin sen.arkadaşlar bu tipler böyledizikın 45 sayfa yüzünüze çarpılan kanıt nedir demişiz ses yok,
işte zaten tartıştığımız konu da buydu,eğitimin cehaleti alıp eşekliği baki kılması,sadece yaşam standartlarını yükseltirken aynı şansa sahip olamayıp daha az standartlarda yaşayan insanları sorgulayabilme ya da konu sahibinin deyimiyle " kirli geçmişi sorgulama " hakkına sahip olamayışı..hah benim gibi birine rastlamyınca ben sorgulayayım kendimi,mesleğimi sorgulayayım ,oldu yavrum ,sandviçine turşu da koyalım mı ?
bilmem mi,zira size laf anlatayım derken son yarım saattir bu söylediğiniz eylemi yapıyorumEvet evet ketcapta olsun. Amaaan ben kime ne anlatıyorum sen boyle devam et zira senin gibi insana laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zormus zira. Anladin sen.
Ne enteresansınız..Ben dedim de siz nerede yaşıyorsunuz duymamış bilmiyorsunuz hayret ha bu arada dedim diye fasulyeden nimet sanıyorum öyle mi size sadece gülerim çünki fikriniz yok direk saldırmak istemişsiniz ve maalesef benim zarım yok peki kendimi neyden nimetden saymam gerekiyor söylermisiniz yanlış yapmıyayım
Bu olayladan muzdarip olan insanlar hemen saldiriya geciyor benim farkettigimi sizde farkettiniz sanirim. Kompleks olmus millette[QUy, post: 41806931, member: 468442"]Ben dedim de siz nerede yaşıyorsunuz duymamış bilmiyorsunuz hayret ha bu arada dedim diye fasulyeden nimet sanıyorum öyle mi size sadece gülerim çünki fikriniz yok direk saldırmak istemişsiniz ve maalesef benim zarım yok peki kendimi neyden nimetden saymam gerekiyor söylermisiniz yanlış yapmıyayım
işte bundanNe enteresansınız..
Kahkahalara boğulacak ne var yazdıklarınızda?
Şu smileyleri yapıştırdınız mıydı birşey yaptık zannediyosunuz.
Yeşil ışık yandı hanımefendi....
Bu olayladan muzdarip olan insanlar hemen saldiriya geciyor benim farkettigimi sizde farkettiniz sanirim. Kompleks olmus millette[QUy, post: 41806931, member: 468442"]Ben dedim de siz nerede yaşıyorsunuz duymamış bilmiyorsunuz hayret ha bu arada dedim diye fasulyeden nimet sanıyorum öyle mi size sadece gülerim çünki fikriniz yok direk saldırmak istemişsiniz ve maalesef benim zarım yok peki kendimi neyden nimetden saymam gerekiyor söylermisiniz yanlış yapmıyayım