- 12 Nisan 2013
- 2.679
- 2.089
Peki erkek acisindan bakacak olursak da, onlar da guzellik pesinde. Yani bahsettiginiz iliski cikarsiz degil k, kizlar guzelliklerini satiyor, erkekler de paralarinin karsiladigi en guzel kadini aliyor. Bizim toplumumuzda evliligin anlami bu zaten asagi yukari.
Yani o cocuklar da aslinda durumun farkinda, 1. sinifta kendilerine yuz vermeyen kizlar sonra gelip yanasiyorlar 4. sinifta dediginiz gibi. O zaman bu erkekler de sen benim yuzume 3 yil once bakmadin , defol git desinler ama demiyorlar. Onlar da biliyorlar tercih edilmeyen erkek olduklarini ama sartlar degisince birden tercih edilen erkege donusmek hoslarina gidiyor, tercih edilme sebebi para &statu olsa da. Kadinlar evlenecek erkekte paraya baiyor, erkekler guzellige alan memnun satan memnun, ortada kandirma yok, herkes malini biliyor, taniyor.
Dürüst değilsen kendini kandını kandırıyorsundur bu kadar basit ve yamıyorsan başkasına kendini karakter eksikliği derim yaşarken güzel arkasında niye duramıyorsun ?
Hadi sizin dediğiniz gibi o çocuklar saf değil biliyorlar zaten olayı peki diktirip yamayanlar ? onların da mı eşleri biliyor malını biliyor sizin tabiriniz ile ?
hadi onu da geçtim arkadaşım dedim ya mesajımda nişanlı olan onun nişanlısı başka okulda çok güzel idare ediyor burda başka erkeklerle takılırken oda mı malını biliyor ?