Hanımefendi kim bu kadın mı erkek mi?Yok Allah korusun öyle çocuk istismarı filan değil.yani evet geçmişte olan bişey şuan hala aktif bir mevzu değil.benim araştırma sebebim ise iftira olabilirmi acaba diye..ama değil .birkaç birbiri ile alakasız kişiden bizzat duydum..
O yorumun sahibi benim ve bu mesajınızla daha da arkasındayım yazdıklarımın.Biraz açayım madem .çünkü olay ayıp örtmeye ayyuka çıkarmaya filan bağlanıyor..yok öyle bişey.bu olay bizim aile yapımıza ters olan bazı şeyleri öğrenmem ve bunu kimse ile paylaşmamam sadece eşime anlatmam ile ilgili .eğer ayyuka çıkarmaya çalışsam hemen aile büyüklerine söyleyip ortalığu karıştırmıştım .tam 10 gündür içimde bunun mücadelesini veriyorum .şiştim gerçekten.çok çok inanılmaz üzüldüm ve şok oldum..
Bi bitmediniz.O zaman şöyle anlatayım .2 yeni evlenecek genç çiftten kız olanı ile ilgili duyduğum şeyler..
gelecek, geçmişten daha önemli.önemli olan bu iki kişinin birlikte oldukları süre içinde birbirlerine sadık olmaları ve birlikte mutlu olmaları.O zaman şöyle anlatayım .2 yeni evlenecek genç çiftten kız olanı ile ilgili duyduğum şeyler..