• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü muhit

whshw

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2024
13
5
1
30
Şuan dikmen çankayada kirada oturuyorum. Kiram 25 000 tl. Ailemin sincanda evi var ev eski 30 yıllık. Şuan 2.5 milyon birikmişimiz var beğendiğim evler 6 milyon civarlarında. Babamın evine taşınıp 4 yıl kadar altın biriktirip o teminatın üstüne birazda kredi çekip ev almak mantıklı mı sizce. Şuan oturduğum ev muhiti çok iyi çok nezih. Ankaralılar bilir sincan ise oldukça kötü bir muhit. Orda 4 yıl kadar oturma fikri içimi daraltıyor. Sizce ne yapmak lazım ?

Şuan dikmen çankayada kirada oturuyorum. Kiram 25 000 tl. Ailemin sincanda evi var ev eski 30 yıllık. Şuan 2.5 milyon birikmişimiz var beğendiğim evler 6 milyon civarlarında. Babamın evine taşınıp 4 yıl kadar altın biriktirip o teminatın üstüne birazda kredi çekip ev almak mantıklı mı sizce. Şuan oturduğum ev muhiti çok iyi çok nezih. Ankaralılar bilir sincan ise oldukça kötü bir muhit. Orda 4 yıl kadar oturma fikri içimi daraltıyor. Sizce ne yapmak lazım ?
Yani bence mantıklı.. çünkü kiralar oldukca yüksek kiraya verilen parayı birikim yaparak ev almanız daha kolay olur. Peki siz birikim yaparken evler daha da artarsa alamayacak olursanız. Eşiniz ne düşünüyor bu konuda

Yani bence mantıklı.. çünkü kiralar oldukca yüksek kiraya verilen parayı birikim yaparak ev almanız daha kolay olur. Peki siz birikim yaparken evler daha da artarsa alamayacak olursanız. Eşiniz ne düşünüyor bu konuda
Birikiminizi tl de tutmayacağız. Altında tutacağız enflasyondan etkilenmicek

Babanızın evinin kira geliri ne kadar ve ailenizin evine geçerseniz ailenize kira ödeyecek misiniz?

Ne kadar altında tutsanız da eve karşı değeri tartışılır.
Mantıklı olan şuan elinizdeki birikmiş ve cekecgnz kredi kadar güzel bir semtte 1+1/2+1 ev almak. Sonrasında 3+1 almnn yoluna bakarsnz.
toplamda verdgnz kredi ne kadar fazla görünse de güzel semtteki evin dgeri her zaman artar.
YouTubeda Cihat e. Çiçek adında biri var onun ev alma konusundaki videolarını izleyin daha ayrıntılı fikriniz olur.
Ben onun sayesinde 2021de ev aldım ben aldıktan 2 ay sonra patladı piyasa.
( Çocuğunuz varsa 4 yıl kötü semtte nasıl yaparsnz? Malum çevrede insanlar neler yaşıyor bilyrsnz)

Back
X