Kötü kokulu vajinal akıntı

hayatagulumse00

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
52
4
98
Iki aydir bi sevgilim var ve onunla cinsel iliskiye girmeye basladiktan sonra yaklasik iki aydir kotu kokulu vajinal akintim var. Ozellikle cinsel iliski sonrasi balik kokusu gibi bi koku oluyor. Internette biraz arastirma yaptim. Vajinal enfeksiyon olma ihtimali var mi diye. Kasinti idrar yaparken agri falan hicbiri yok sadece akintim kotu kokuyor ve doktorada gitmek istemiyorum. Sizce ne yapmaliyim. Ilac kullanmadan bunu nasil gecirebilirim. Bana yardimci olabilecek biri var mi?

Doktora niye gitmek istemiyorsunuz ki? Çekiniyorsanız ultrasonla baktırırsınız.Muayneyi genelde zorunlu kılmıyorlar artık.Ne oldugunu bilmeden tedavi edilemezki..

Evet cekiniyorum. Aslinda doktora gitmeyi istemememin bir diger nedenide bi hafta kadar once doktora gittim mide sikayetim vardi onun için gittim ancak doktor veni muayene ederken bu konuyu acti kasiklarin cok sert dedi kan tahlili istedi bende kan tahlili yaptirmak icin ertesi gun gittim doktora ancak yine ayni muayeneyi yapti gereksiz bi yakinlasmaya calistigini hissettim muayene ederken elimi falan tuttu sen bekar misin falan demeye basladi bende evet dedim sonra kan testini neden istedigini sordugumda hamile olabilirsin dedi ki bunu sirf benim bakire olup olmadigimo merak ettigi icin sordugunu şimdilerde anladim. Ben normal sartlar altinda cekingen ve utangac bi insanim ve o doktordan sonra baska bi doktora gittim oda bana ilk olarak bekar misin dedi bende artık vazgectim ve doktora gitmedim. Anliycan bu. Biraz onyargim olustu doktora gitmek konusunda.

Sizde evliyim deyin şecerenize bakacak hali yok ya.Kurcalarsada işinizi yapın dersiniz .Bu ciddi bi durum ihmal etmeyin .

bayan dr a gitmeyi dene. kotu kokulu vajinal akintinin yaninda idrarinin da kotu kokup kokmadigini kontrol et. agrisiz bi idrar yolu enfeksiyonu geciriyo olabilirsin. yada arkadaslarin dedigi gibi mikrop kapmisda olabilirsin ki sonuclari cok kotu olabilir. bi arkadasimin rahhminde tumorler olustu erkek arkadasi yuzunden. ihmal etmeye gelmez

Karın ağrısı şikayeti ile gittiyseniz doktorlar da karın ağrısı nedenleri arasında yer alan gebelik olasılığını ekarte etmek amacı ile bakire olup olmadığınızı sormuşlardır. Siz sorma amacını yanlış anlamışsınız sanırım.

doktorlar bekar olup olmadığını, daha önce ilişki yaşayıp yaşamadığını sorarlar zaten bu tür rahatsızlıklarda. saçmalamışsınız. herkes size aşık değil genç bayan.

Ayni sorun kesinlikle bende de vardi.Erkek arkadasimla birlikteligimiz sirasinda ve sonrasinda rahatsiz edici bir koku oluyordu.Sebamed'n genital(35tl) bolge sampuanindan aldim, 2 gundur kullaniyorum ve suan hicbir sorun gozukmuyor.iliski sirasindaki ve orgazm sivisindaki koku da gecti.Eger bu sampuan ile gecerse muhtemelen vaginanizi. PH'i yukseldigi icin bir sorun yasamissinizdir ama gecmezse mutlaka doktora gidin.
Not: bil de bol bol ananas yiyin gercekten ise yariyor.

Back