- 15 Mart 2019
- 15
- 8
-
- Konu Sahibi Titanium16
Dis cikariyo olmasin bazi cocuklar cok erken cikartirlar disleriniMerhabalar, 3 aylık kızım üç gündür günde 6 civarı kaka yapıyor. Normalde 4 günde bir yapardı. Kakası biraz mukuslu, yeşil ve kötü kokulu. Yeşil olmasının sebebi demir damlasına başlamıştık ondan dolayı olabilirmiş. Gündüz normal ama iki gecedir geç saatlerde çok ağlıyor. Doktoruna yazdım normal dedi ama içim hiç rahat değil, normalde böyle değildi çünkü bi anda değişti. Başına gelen var mı acaba
Tükürük artışı da var birkaç gündür, aklıma da geldi ama bilemedim. Oyun oynuyo şu an babasıyla sustu, bi sıkıntısı yok heraldeDis cikariyo olmasin bazi cocuklar cok erken cikartirlar dislerini
Yediğiniz bir şey alerji yapmış olabilir. Demir damlası da dokunmuş olabilirMerhabalar, 3 aylık kızım üç gündür günde 6 civarı kaka yapıyor. Normalde 4 günde bir yapardı. Kakası biraz mukuslu, yeşil ve kötü kokulu. Yeşil olmasının sebebi demir damlasına başlamıştık ondan dolayı olabilirmiş. Gündüz normal ama iki gecedir geç saatlerde çok ağlıyor. Doktoruna yazdım normal dedi ama içim hiç rahat değil, normalde böyle değildi çünkü bi anda değişti. Başına gelen var mı acaba
Haklısınız. Ne yedim farklı dersem mandalina falan olabilir ancak çok dikkat ediyorum. Birkaç gün dikkat edeyim. Allah korusun dizanteriden falan çok korktumYediğiniz bir şey alerji yapmış olabilir. Demir damlası da dokunmuş olabilir
Diş etlerine bakarqanız anlarsınız şiş haldelermiTükürük artışı da var birkaç gündür, aklıma da geldi ama bilemedim. Oyun oynuyo şu an babasıyla sustu, bi sıkıntısı yok heraldeuyku gerilemesi mi acaba bi taraftan da. Ne zormuş bu işler, bi konuşsa da derdini anlatsa keşke
Baktım da normal görünüyor, sanırım dişten değil henüzDiş etlerine bakarqanız anlarsınız şiş haldelermi
Mama ve meme beraber gidiyoruz ama önceden bu renk değildi sonradan değişir mi dersinizMama veriyor musunuz? Mama ile beslenen bebeklerin kakası yeşil oluyor
Benim bebeğim de anne sütü daha çok aldığı zamanlarda sarı yapıyo mama daha çok içtiği günlerde yeşil oluyor korkulacak bir şey yok rahat olunMama ve meme beraber gidiyoruz ama önceden bu renk değildi sonradan değişir mi dersiniz
Aaa olabilir silikon ucu bıraktı birkaç gündür çok şükür, belki ilk zamanlar diye iyi çekememiştir, çok sağolunBenim bebeğim de anne sütü daha çok aldığı zamanlarda sarı yapıyo mama daha çok içtiği günlerde yeşil oluyor korkulacak bir şey yok rahat olun
Doktorunuz normal diyorsa sıkıntı yoktur bence usutmus olabilir yeşil rengi sıkıntı değilMerhabalar, 3 aylık kızım üç gündür günde 6 civarı kaka yapıyor. Normalde 4 günde bir yapardı. Kakası biraz mukuslu, yeşil ve kötü kokulu. Yeşil olmasının sebebi demir damlasına başlamıştık ondan dolayı olabilirmiş. Gündüz normal ama iki gecedir geç saatlerde çok ağlıyor. Doktoruna yazdım normal dedi ama içim hiç rahat değil, normalde böyle değildi çünkü bi anda değişti. Başına gelen var mı acaba
ilk günden beri yiyorum yumurta ve süt ürünlerini ama sonradan da başlayabilir belki de. Tam 3 aylık oldu kızım, daha önce yoktu hiç böyle sonradan başladı. Kaka sayısı azaldı ama mukus var hala. Perşembe doktor kontrolümüz var neyse ki. Fotoğraf attım ama içime sinmiyor yanımda kakalı bez bile götürmeyi düşünüyorum utanmazsamMukuslu kaka alerji belirtisi olabilir anneler kulübümüzde bebeği mukuslu kaka yaptığı için alerji diyeti yapan anneler var. Sizinki kaç aylık? Bu zamana kadar bu tarz belirtiler verdi mi? Son zamanlarda yediğiniz bir şey onun için alerjen olabilir. Süt ve süt ürünleri, yumurta vb. Daha çok
olabilir dediğiniz gibi, bu durum başlamadan iki gün önce dışarı çıkarmıştım hava alsın diye serindi hava daDoktorunuz normal diyorsa sıkıntı yoktur bence usutmus olabilir yeşil rengi sıkıntı değil
Yeşil kaka bebeklerde olabiliyor mama, demir takviyesi derken ama mukuslu kaka deyince farklı şeyler arıyorlar. En başından beri tüketiyorsanız sonradan çıkmaz bence. Ben de anneler kulübünden fikir sahibiyim alerjik bebekler kendini belli etti yeşil, mukuslu, köpüklü, kanlı kakalar yapmaya başladılar annelere de doktorlar diyet önerdi süt alerjisi dedilerilk günden beri yiyorum yumurta ve süt ürünlerini ama sonradan da başlayabilir belki de. Tam 3 aylık oldu kızım, daha önce yoktu hiç böyle sonradan başladı. Kaka sayısı azaldı ama mukus var hala. Perşembe doktor kontrolümüz var neyse ki. Fotoğraf attım ama içime sinmiyor yanımda kakalı bez bile götürmeyi düşünüyorum utanmazsam
Ne bileyim elimde kakalı bezle gitmek komik geldi, yolda yaptı falan mı desem diye plan bile kurmuştumYeşil kaka bebeklerde olabiliyor mama, demir takviyesi derken ama mukuslu kaka deyince farklı şeyler arıyorlar. En başından beri tüketiyorsanız sonradan çıkmaz bence. Ben de anneler kulübünden fikir sahibiyim alerjik bebekler kendini belli etti yeşil, mukuslu, köpüklü, kanlı kakalar yapmaya başladılar annelere de doktorlar diyet önerdi süt alerjisi dedilerbence fotoğraf ve örnek götürün neden utanacaksiniz
Kaka 2 saati geçmediyse tahlile bile kabul edilebilirNe bileyim elimde kakalı bezle gitmek komik geldi, yolda yaptı falan mı desem diye plan bile kurmuştumkan, köpük falan yok neyse ki ama mukus vardı bakalım takibe devam ediyorum
Rica ederimAaa olabilir silikon ucu bıraktı birkaç gündür çok şükür, belki ilk zamanlar diye iyi çekememiştir, çok sağolun