yaklaşık iki aydır sarıya yakın renkte akıntım oluyo ve çok kötü ekşimsi bi kokusu oluyo ped yada peçete koymazsam pantolonumu bile nemlendiriyo e kokuyu dışardan hissedebiliyorum sebebi ne olabilir acaba
yaklaşık iki aydır sarıya yakın renkte akıntım oluyo ve çok kötü ekşimsi bi kokusu oluyo ped yada peçete koymazsam pantolonumu bile nemlendiriyo e kokuyu dışardan hissedebiliyorum sebebi ne olabilir acaba
içini ferah tut ancak. akıntı normal olsada kötü kokulu olması biraz düşündürücü. Uzmanlar kokulu olmasını önemsiyorlar... İltihap, yara...habercisi olabilir. bunlar kendiliğinden geçebileceği gibi büyüyedebillirler.
Geçmiş olsun...
kızlar yardım edin ne yapıcam bilemedim 2 aydır kokulu akıntım var ve gecmıyor ..resmen hayatımın içine etti doktora gittim ama ilaçlara ragmen geçmedi..varmı yapabilecegim bişey...:26::26::26:
kızlar yardım edin ne yapıcam bilemedim 2 aydır kokulu akıntım var ve gecmıyor ..resmen hayatımın içine etti doktora gittim ama ilaçlara ragmen geçmedi..varmı yapabilecegim bişey...:26::26::26:
doktorunuz ne dedi peki??? bnde de olmuştu bi kaç kere ve mikrop kapmış demişti doktor,antibiyotik vermişti ve geçmişti hemen...bitkisel bişeyler araştır derim bn çay gibi...artık ne çayı iyi geliyorsa bilemem ama bn çörekotunu haşlayıp suyunu içmiştim iğrenç olmasına rağmen işe yaramıştı....