• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kötü kokulu akıntı

bebekcivciv

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
merhaba kızlar benim kötü kokulu bi vajinal akıntım var bunun için bana önerebileceğiniz bi fitil var mı geçmiyor bi türlü bide böyle sürekli genital bölgemin çevresinde beyaz beyaz peçete kalıntısı gibi şeyler oluyor bu akıntı yüzünden yanma kaşınma ağrı vs yok

merhaba kızlar benim kötü kokulu bi vajinal akıntım var bunun için bana önerebileceğiniz bi fitil var mı geçmiyor bi türlü bide böyle sürekli genital bölgemin çevresinde beyaz beyaz peçete kalıntısı gibi şeyler oluyor bu akıntı yüzünden yanma kaşınma ağrı vs yok
Enfeksiyon olmuşsunuz muhtemelen, bi doktora veya eczacıya görünmek en sağlıklısı olur. Evde sirkeli su yapabilirsiniz, iç çamaşırınıza bi iki damla nioli yağı damlatabilirsiniz

Bir çok çeşit enfeksiyon veya mantar var tek bir çeşit değil ki. Ayrıca tedavide enfeksiyonun yoğunluğu da çok önemli, yalnızca fitille geçmeyecek bir şey olabilir. Doktor kontrolü dışında fitil vs kullanmanızı önermem, hem boşa zaman kaybı hem masraf.

Durum nedir gittinizmi acaba doktora

Back
X