- 23 Eylül 2018
- 778
- 203
- 103
- Konu Sahibi maviisever
-
Hepsini kullandım iyi gelmiyor en son emzirme danışmanına gitmiştim sütüm yeterlimi vs diye bebek kilo almamıştı o gördü bi tane pomat önerdi iki üç güne iyileştirir dedi ama o da işe yaramadıEvde ayva varsa bir suya koyun jelleşen yapıyı göğüs ucunuza sürün. Keşke bu denli yara olmadan göğüs ucu kremleri, gümüş kapak gibi alternatifleri kullansaydınız.
Yok hayır normal yaptımSezeryanla doğum yaptıysanız yara yerinden de gelebiliyo öyle koku terleyince
Malesef yok ama aldıttırırım iyi geliyorsa ne kullandıysam fayda sıfırKantaron yağı varsa onu sürebilirsiniz, kantaron yağı yaraları iyileştirme konusunda çok hızlı.
Bu üyenin dediğine kulak verin.canınız yandığı için emzirmekte zorlanıyor olabilirsiniz haliyle göğüs boşalmıyor ve kalan süt ekşi kokuyor. bir de o göğüsteki yanma mastit olabilir süt boşalmadığı için
Bilmiyorum kienfeksiyon olmuş olmasın yaranız ?
Allah yardimciniz olsn göğüs yarasi biraz zor. Benimde göğüsüm baya yara oldu emzirmede zorlandım baya kremlr doğal yöntemler denedim olmadı geçmedi. Sonunda hametan kullandım. Sonra çok şükür geçti. Ama hametanin mavi olanını kullandım .çok geçmiş olsun bu arada .Kızlar dünden beri sürekli burnuma geliyor göğüs ucum veya sütüm çok kötü kokuyor ekşimsi gibi sizce bu normal mi bide göğüsüm aşırı yara oldu eti koptu gibi bir şey her iki ucun bir tarafı ondan mı bilmedim, karantina da olduğumuz için doktora da gidemiyorum... bilgisi olan var mı? Bazende yanıyor göğüs ucum (ateşle elini yakarsında arada bir o yara yanar sızlar ya o şekilde)
Ben değilde eşimde pozetif çıktı o yüzden şu an karantinasayızCovid gecirdiniz mi?
Üç tane farklı krem kullandım gümüş kapak kullandım ama fayda sıfır acısını dindirtiyorlar ama iyilrşme yok bide arada kanıyorAllah yardimciniz olsn göğüs yarasi biraz zor. Benimde göğüsüm baya yara oldu emzirmede zorlandım baya kremlr doğal yöntemler denedim olmadı geçmedi. Sonunda hametan kullandım. Sonra çok şükür geçti. Ama hametanin mavi olanını kullandım .çok geçmiş olsun bu arada .
Hm anladm . birde diyorlar göğüsteki kahverengi yerin hepsini bebeğin ağzına koyun . yanlış emzirmekde yarayı geç iyileştirebilir. Benimki 2 buçuk ay sonra geçti . inşallah sizinde çabuk geçer .Üç tane farklı krem kullandım gümüş kapak kullandım ama fayda sıfır acısını dindirtiyorlar ama iyilrşme yok bide arada kanıyoramin
Anladim size de gecmis olabilir mi?Ben değilde eşimde pozetif çıktı o yüzden şu an karantinasayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?