Kötü koku...

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
103
Kızlar dünden beri sürekli burnuma geliyor göğüs ucum veya sütüm çok kötü kokuyor ekşimsi gibi sizce bu normal mi bide göğüsüm aşırı yara oldu eti koptu gibi bir şey her iki ucun bir tarafı ondan mı bilmedim, karantina da olduğumuz için doktora da gidemiyorum... bilgisi olan var mı? Bazende yanıyor göğüs ucum (ateşle elini yakarsında arada bir o yara yanar sızlar ya o şekilde)

Evde ayva varsa bir suya koyun jelleşen yapıyı göğüs ucunuza sürün. Keşke bu denli yara olmadan göğüs ucu kremleri, gümüş kapak gibi alternatifleri kullansaydınız.

Sezeryanla doğum yaptıysanız yara yerinden de gelebiliyo öyle koku terleyince

Evde ayva varsa bir suya koyun jelleşen yapıyı göğüs ucunuza sürün. Keşke bu denli yara olmadan göğüs ucu kremleri, gümüş kapak gibi alternatifleri kullansaydınız.
Hepsini kullandım iyi gelmiyor en son emzirme danışmanına gitmiştim sütüm yeterlimi vs diye bebek kilo almamıştı o gördü bi tane pomat önerdi iki üç güne iyileştirir dedi ama o da işe yaramadı

Gogus pedini sık degistir eger uzun sure ayni pedi kullanirsan oraya sizan sutler belli bir sure sonra bozulup eksi eksi kokuyo bir de nemli kalirsada yara yapar

canınız yandığı için emzirmekte zorlanıyor olabilirsiniz haliyle göğüs boşalmıyor ve kalan süt ekşi kokuyor. bir de o göğüsteki yanma mastit olabilir süt boşalmadığı için
Bu üyenin dediğine kulak verin.
Çok çekersiniz yoksa sahi :(

Kızlar dünden beri sürekli burnuma geliyor göğüs ucum veya sütüm çok kötü kokuyor ekşimsi gibi sizce bu normal mi bide göğüsüm aşırı yara oldu eti koptu gibi bir şey her iki ucun bir tarafı ondan mı bilmedim, karantina da olduğumuz için doktora da gidemiyorum... bilgisi olan var mı? Bazende yanıyor göğüs ucum (ateşle elini yakarsında arada bir o yara yanar sızlar ya o şekilde)
Allah yardimciniz olsn göğüs yarasi biraz zor. Benimde göğüsüm baya yara oldu emzirmede zorlandım baya kremlr doğal yöntemler denedim olmadı geçmedi. Sonunda hametan kullandım. Sonra çok şükür geçti. Ama hametanin mavi olanını kullandım .çok geçmiş olsun bu arada .

Allah yardimciniz olsn göğüs yarasi biraz zor. Benimde göğüsüm baya yara oldu emzirmede zorlandım baya kremlr doğal yöntemler denedim olmadı geçmedi. Sonunda hametan kullandım. Sonra çok şükür geçti. Ama hametanin mavi olanını kullandım .çok geçmiş olsun bu arada .
Üç tane farklı krem kullandım gümüş kapak kullandım ama fayda sıfır acısını dindirtiyorlar ama iyilrşme yok bide arada kanıyor😞 amin saolun

Üç tane farklı krem kullandım gümüş kapak kullandım ama fayda sıfır acısını dindirtiyorlar ama iyilrşme yok bide arada kanıyor😞 amin
Hm anladm . birde diyorlar göğüsteki kahverengi yerin hepsini bebeğin ağzına koyun . yanlış emzirmekde yarayı geç iyileştirebilir. Benimki 2 buçuk ay sonra geçti . inşallah sizinde çabuk geçer .

kuzenimin eşi de benzer sıkıntılar yaşadı, mastit olduğunu öğrendi. karantinada olduğunuzdan zor ama beklerseniz daha büyük iş açılmasın başınıza. aile hekiminizi arasanız ?

Back