- 3 Ağustos 2012
- 337
- 146
- Konu Sahibi eldevarhayat
Merhaba arkadaşlar. Tek başıma bunalımdan çıkamıyorum belki dertleşiriz diye konu açtım. Son iki yıldır yüzüm aşktan yana hıç gülmedi. Uzun yıllar süren ilişkim karşı tarafın saçmasapan tavırları yüzünden bitti ki burda kendisi hakkında sürüyle konum var. En son evinde kadın fuları bulmuştum ve bana yolda bulduğunu begenip eve aldığını söylemişti falan filan.... O kişiden aylar sonra hayatıma biri girdi. Onla iyi gidiyoruz derken beyefendi nişanlıymış güya yeni bitirmiş, bana diyememis... Bunun üstüne kredi kartimi istemek gibi saçmalıkları yüzünden onunla da sancılı bir şekilde bitti. Bir kaç gün önce de biriyle tanıştım karakteri huyu suyu düzgün beyefendi ama önce arkadaş gibi tanışalım derken bugün bana dünyanın en normal şeyini söyler gibi evli olduğunu bosanacagini söylüyor. Tabiki şok geçirip iletişimi anında kestim. İletişimi kestim ama kendimi aşağılık hissediyorum evli biriyle konuşmuşum diye. Kızlar hep böyle mi oluyor. Her karşıma çıkan bir öncekinden beter... Her karşıma çıkan kişi bir öncekini aratıyor. Normalde yalnızlığı umursamazdim ama işyerinde sürekli "eeee ne zaman evleniyorsun" tarzı sorular.... İnsanların bu sorularını terslemekten bile bıktım yoruldum artık. Uzun süreli ilişkisi bitip dikiş tutturabilen var mı kızlar. Ya da benim gibi her karşısına çıkan kötü olup da sonra düzgün birini bulan var mı?Biraz morale o kadar ihtiyacım var ki.