- 23 Eylül 2021
- 15
- 10
- 1
- 34
- Konu Sahibi Selensoylu90
25 yaşindayim. Cocukluk ergenligimi anlatacak olursam hep beni başkalariyla karsilaştiran ve eleştiren bir ailede büyudum. Orta okulda iken de gecirdigim hastalık yüzünden akranlarimla pek iyi iletişimim olmadi. Yani insan ilişkileri konusunda baya beceriksiz kaldim. Sevgilim olduğu zaman belki de hayattaki en basit, ama etkili hatayi yaptim ve zayif taraflarimi ona olduğu gibi gösterdim. Önceleri normal iliskimiz olsa da sonradan beni aşağilamaya ve saygisizliklar yapmaya başladı. Hatta yanimda başka kadinlara bile bakiyor, ama ben m*l gibi ayrilmayi kaç kere denesemde başaramiyordum. Sonunda ayrıldık simdi kendisi evli. Ortak arkadaşlar olduğu için sosyal medyada fotoğrafları gordum, cok mutlu gozukuyor. Kendisini tamamen unutsam bile hepsinin bir sekilde hayatlarina devam etmeleri ve mutlu olmalari arada canimi sıkıyor. Bazen kendi kendime dusunuyorum, neden etrafimdaki insanlardan istediyim duzeyde saygi gormedim? Belki de nedeni bellidir, çünku kendim kendime yeterince saygi duymuyordum.
Uzun yillar pasif kalsamda artik birseyler yapmak ve ozguvenli inşası istiyorum. Neden ve ya nereden baslayabilirim?
Uzun yillar pasif kalsamda artik birseyler yapmak ve ozguvenli inşası istiyorum. Neden ve ya nereden baslayabilirim?