• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü Görünüm

dinimizislam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2018
7
1
1
26
19 yaşındayım ve gözlük kullanıyorum okulum için bir ihtiyaç günlük hayatta çok kullanmak istemiyorum ama çıkardığımda oluşan izden çok rahatsizim ve yardımınıza ihtiyacım var lütfen önerisi tavsiyesi olan belirtsin!

devamlı kullanman gerekmiyorsa, sadece okulda kullanıyorsan aman aman iz olmaması lazım zaten. bence boşa takıntı yapıyorsun ya sokaktaki insanların üçte biri gözlüklü.

Ben yıllardır gözlük kullanıyorum, gözlük modeliniz nasıl ki iz yapıyor? Kemik gözlük kullanıyorum ve gün boyu gözümde dursa da iz problemi yaşamıyorum, burnunuzdan daha geniş duracak bir model seçerseniz sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Gözlüğünü değiştire bilirsin, gözlükden gözlüğe fark var belki dar oluyor sana,benim de devamlı kullandığım zamanlar oldu ama hiç iz kaldığı olmadı

Sadece gece araba kullanırken ve tv ızleeken gozluk takıyorum ve kemık gozluk. Cok rahatım bazen 5saat cıkarmadıgım oluho ve hıc ız yok

devamlı kullanman gerekmiyorsa, sadece okulda kullanıyorsan aman aman iz olmaması lazım zaten. bence boşa takıntı yapıyorsun ya sokaktaki insanların üçte biri gözlüklü.

Ben yıllardır gözlük kullanıyorum, gözlük modeliniz nasıl ki iz yapıyor? Kemik gözlük kullanıyorum ve gün boyu gözümde dursa da iz problemi yaşamıyorum, burnunuzdan daha geniş duracak bir model seçerseniz sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Bu nasil bir denk gelistir oluyorum :70: :70:

Konu sahibi gozluksuz insan kalmadi zaten o kadar takilacak bir sey yok ama pudrayla kapat rahatsizsan..

19 yaşındayım ve gözlük kullanıyorum okulum için bir ihtiyaç günlük hayatta çok kullanmak istemiyorum ama çıkardığımda oluşan izden çok rahatsizim ve yardımınıza ihtiyacım var lütfen önerisi tavsiyesi olan belirtsin!
Lens kullanabilirsin.Ben kullanıyorum tavsiye ederim.

Numaranız kaç? Lens kullanmayı düşünür müsünüz? Bir de bu devirde gözü bozuk olmayan kaldı mı her yerden radyasyon yiyoruz. Bana gözleri mükemmel gören insanlar garip geliyor:KK45:

Lazer yaptırın.. Hayatım boyunca gözlük, lens kullandım 7 yaşından beri, son beş yıldır hayata herhangi bir çerçeve olmadan, pespembe bakıyorum, özgürlüğüme kavuştum ya huu..

Kullandığınız çerçeve ve camda bir problem var o zaman, doğru çerçeve ve inceltilmiş camlar yüze ağırlık yapıp iz bırakmaz, kızım 15 aylıktan beri gözlük kullanıyor, ki yatarken çıkarmak hariç gün içinde sürekli takmak zorunda, hiç iz yok yüzünde.

Back
X