• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kötü gecen bir kız isteme

despina2000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2012
66
0
26
Karabük
kızlar bu pazar beni istemeye geldiler,ewi bilmıyorlardı adresı verdim,ama hemn bulamamışla dye biraz asabi geldiler(.ben yine cıktım karşılamaya.)çok gezdık bulamadık gibisinden..bde damat adayı kot gömlek giyip gelmiş ben o kadar süslendim ,sakalını da kesmemiş çok üzüldüm.Anlaşıyorduk zaten ama bu tarz gelcegi aklıma gelmedi uyarmadım.bıde annesi bıraz ewi gezdi,annem kızdı.bıde erkek arkadaşım hiç konusmadı,gülmedi,ben konuştum ailesıyle zaten önceden tanışıyordum.bıde mustakbel kayınvalıdem anneme çalışmıyor musunuz dedi,benım annm de ew hanımı,kayınvalıdem çalşyor ıyı oluyor falan dedi kımsye muhtac değil dedi.bende memurum zaten.ama üzüldüm böyle beklemyrdum,yorumlarınıza ıhtıyacım var

canım ailelerin birbirini tanımamasından kaynaklanıyor.
evet biraz can sıkıcı durumlar ve izlenimler oluşturmuş olabilirler herkesin kişilik yapısı farklı kimin nasıl davranacağını bilemeyiz.
eğer seviyorsan durumu sabırla düzeltecek kişi sensin.
aileleri demekki bir kaç defa karşılaştırıp kaynaştırmak gerekiyor.tabi bu isteme olayından önce olsa daha iyi olurdu.
kayın validenin normalde seninle diyaloğu nasıl iyi anlaşıyormusunuz.

canmm anlattıklarından pek istekli olmadığını düşünüyorum :( sanki zorla istemeye gelmişler gibi

canım ailelerin birbirini tanımamasından kaynaklanıyor.
evet biraz can sıkıcı durumlar ve izlenimler oluşturmuş olabilirler herkesin kişilik yapısı farklı kimin nasıl davranacağını bilemeyiz.
eğer seviyorsan durumu sabırla düzeltecek kişi sensin.
aileleri demekki bir kaç defa karşılaştırıp kaynaştırmak gerekiyor.tabi bu isteme olayından önce olsa daha iyi olurdu.
kayın validenin normalde seninle diyaloğu nasıl iyi anlaşıyormusunuz.

bıraz domınant bır karekter gibi ama hanı oluruna bakıyor bu işin ewlnrsem oğluyla çok şanslı olacakmışım,ewine bakar seni üzmez dyr,seni kızım gibi görüyorum dyor...ama benım erkek arkadaşım annesine çook düşkün ona bsey soylersen taş olursun dyor şaka yollu bu beni korkutan,her yere beraber gdyorlar..iyi mı bu kötü mü onu da bılmyorum..

Annenizin çalışıp çalışmadığını laf olsun torba dolsun diye sormuştur belki;hani havalarda çok sıcak bu aralar,kış gelmedi bir türlü muhabbeti gibi.

Erkek arkadaşınız biraz daha özenli gelebilirdi elbette,hani o bilmese de bu tarz şeyleri , yüksek mertebe anne uyarabilirdi.

Ev gezmek cidden çok saçma,hele ki kız istemede.

Tuhaf işte,birbirini hiç tanımayan insanlar evlilik münasebeti ile birden yakın akraba oluyor ve ortaya zorlama bir muhabbet çıkıyor.

Back