Rica ediyorum hayati önem taşıyabilecek sağlık sorunlarınızı buraya yazmak yerine, koşarak bir doktora gösterin.
Erken tanı hayat kurtarır, burda okuyacağınız hiçbir tecrübe sizinkiyle aynı olmayacak. Başkalarının yaşadıklarını dinleyip aldanmayın, içinizi rahatlatmayın. Gidin, muayene olun.
Rica ediyorum hayati önem taşıyabilecek sağlık sorunlarınızı buraya yazmak yerine, koşarak bir doktora gösterin.
Erken tanı hayat kurtarır, burda okuyacağınız hiçbir tecrübe sizinkiyle aynı olmayacak. Başkalarının yaşadıklarını dinleyip aldanmayın, içinizi rahatlatmayın. Gidin, muayene olun.
Abella sen ihmal etme doktora git. En azindan aile hekimine bir danis.
Bende de agda sonrasi oluyor ama nohut kadar ve sanirim farkli yerlerden bahsediyoruz. Ama benimki bir kac gune geciyor ve agri sizi oluyor az da olsa.
Strese bagli da olabiliyor biliyorum zor zamanlar gecirdin.
Ne gerek var riske atmaya... dedigim gibi bi aile hekimine danis. Doktordan utanmak cekinmek olmaz ama bu konularda aile hekimin erkekse kadin doktorla da gorusebiliyorsun bu da ek bilgi olsun. O gerekli gorurse yonlendirir baska yere.
Abella sen ihmal etme doktora git. En azindan aile hekimine bir danis.
Bende de agda sonrasi oluyor ama nohut kadar ve sanirim farkli yerlerden bahsediyoruz. Ama benimki bir kac gune geciyor ve agri sizi oluyor az da olsa.
Strese bagli da olabiliyor biliyorum zor zamanlar gecirdin.
Ne gerek var riske atmaya... dedigim gibi bi aile hekimine danis. Doktordan utanmak cekinmek olmaz ama bu konularda aile hekimin erkekse kadin doktorla da gorusebiliyorsun bu da ek bilgi olsun. O gerekli gorurse yonlendirir baska yere.
Cok tesekkur ederım canım
Evet bnde stresten kaynaklı olacagını dusundum , zon zamanlarda fazla streslıydım az cok bılıyorsun
Doktordan cekıncem yokta dogum sonrası muaynede bıraz canım yanmıstı
Tırsıyorum o yuzden
Canım sonuçta o bölgende normal olmayan bir sey var.Ustelik yeni doğum yapmışsın.Yaninda ,üstünde ,altında çıkması önemli değil doktora gidersen kafam rahatlar.Onemli bir şey değildir inşallah.
Cok tesekkur ederım canım
Evet bnde stresten kaynaklı olacagını dusundum , zon zamanlarda fazla streslıydım az cok bılıyorsun
Doktordan cekıncem yokta dogum sonrası muaynede bıraz canım yanmıstı
Tırsıyorum o yuzden
Kardeşim bir kaç doktora gitmisti.Bir tanesi psikolojik dedi çok şaşırmıştım.Bartolin bezesinin olması psikolojik olabiliyormus.Digeride kanalların tikanmasindan demişti. Üç senedir tekrarlamadi çok şükür.Dediginiz gibi strestende olabilir.
Meraba hanımlar 1 2 hafta kadar önce duştayken birşey farkettim ve beni biraz korkuttu
İlk önce sivilce sansım ama sivilce olamaz onda emin oldum
Yağ bezesi de değil
Vajiman sağ dış dudağında fındığın biraz iricesi kadar bir şişlik var
Ağrı vs yapmıyor ama rahatsız edici
Ve bu kadar zamanda kaybolmaması benı açıkcası tedırgın ettı
Doktora gıtmeyı dusunuyorum
Fıkır verebılecek olan varmı yoksa evham mı yapıyorum