Ağrı vs yapıyormuydu acabaBir dönem bende de oldu sonra kendi kendine geçti ama yinede doktora görünmekte fayda var
Kıl donmesı gıbı durmuyorKıl dönmesi olabilir. Kist de olabilir hatta Bazen ağda yapan kişilerde de olabiliyor.. geçmiş olsun bir an önce doktora gidin...
Yok canım ağrı vs hiçbişey yoktu sadece şişlik ama rahatsız ediyordu beni. Hiçbir şekilde elimi sürmedim temiz tutmaya özen gösterdim ve geçtiAğrı vs yapıyormuydu acaba
Ben korktum birazda
Sımdı baktım googleden ama benım kı tam o bıtımde degıl daha cevresındeBartolin kisti olabilir. Aklima bir bu geldi.
O zaman bir çok sebebi olabilir. Siz doktora gidin en iyisi... Bazı şişlikler kendiliğinden çıkıp kaybolabiliyor ama ihmal etmeyin..Kıl donmesı gıbı durmuyor
Tesekkur ederım
Kıl tuy sorunu olan bırı degılım aslındaBende de ağda yaptıktan sonra çıkıyor sivilce gibi sonra geçiyor öyle birşey olabilir mi. Uzun süre geçmediyse doktora görün.
Bende oyle dusundumO zaman bir çok sebebi olabilir. Siz doktora gidin en iyisi... Bazı şişlikler kendiliğinden çıkıp kaybolabiliyor ama ihmal etmeyin..
Kötü düşünmeyin, belki yağ bezesi bile olabilir ya da tamamen kendiliğinden geçen bir durumdur...hayırlı haberler inşallah..Bende oyle dusundum
Belkı cıddı bırsey cıkabılır gıbı
Gıdıcem yarın mutlaka
Tesekkur ederım
Evet sertYağ bezesi olabilir,sert mi?
Cok tesekkur ederımbi bilgim yok, çok geçmiş olsun demeye geldim.
ağrısı sızısı olmasa da böyle küçük şeyler can sıkıcı olabiliyor.
bence de en acilinden doktora gidin.
Bende de olmuştu kendiliğinden geçti. Önemli olduğunu sanmıyorum.Meraba hanımlar 1 2 hafta kadar önce duştayken birşey farkettim ve beni biraz korkuttu
İlk önce sivilce sansım ama sivilce olamaz onda emin oldum
Yağ bezesi de değil
Vajiman sağ dış dudağında fındığın biraz iricesi kadar bir şişlik var
Ağrı vs yapmıyor ama rahatsız edici
Ve bu kadar zamanda kaybolmaması benı açıkcası tedırgın ettı
Doktora gıtmeyı dusunuyorum
Fıkır verebılecek olan varmı yoksa evham mı yapıyorum
Nasıl anlatılır bılmıyorum fakat bartolıne baktımKızkardeşine vardı.Bartolin bezesiymis ama onunki agriliydi.Ayakta duramiyordu ve tekrarlıyor.Sebebi vajinadaki kanalların tıkanıp iltihabı dışarı akitamamasiymis.Doktora görüşmemizde fayda var. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?