Kötü birşey olabilir mi ?

Gamzeeli

sueño de una mariposa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.993
3.819
83
31
Meraba hanımlar 1 2 hafta kadar önce duştayken birşey farkettim ve beni biraz korkuttu
İlk önce sivilce sansım ama sivilce olamaz onda emin oldum
Yağ bezesi de değil
Vajiman sağ dış dudağında fındığın biraz iricesi kadar bir şişlik var
Ağrı vs yapmıyor ama rahatsız edici

Ve bu kadar zamanda kaybolmaması benı açıkcası tedırgın ettı
Doktora gıtmeyı dusunuyorum
Fıkır verebılecek olan varmı yoksa evham mı yapıyorum

Bir dönem bende de oldu sonra kendi kendine geçti ama yinede doktora görünmekte fayda var

Kıl dönmesi olabilir. Kist de olabilir hatta Bazen ağda yapan kişilerde de olabiliyor.. geçmiş olsun bir an önce doktora gidin...

Bende de ağda yaptıktan sonra çıkıyor sivilce gibi sonra geçiyor öyle birşey olabilir mi. Uzun süre geçmediyse doktora görün.

Bende de ağda yaptıktan sonra çıkıyor sivilce gibi sonra geçiyor öyle birşey olabilir mi. Uzun süre geçmediyse doktora görün.
Kıl tuy sorunu olan bırı degılım aslında
Agdadsça bu yuzden sık aralıklarla olmuyor ama
Bu tuhaf geldı , oynuyor gıbı

O zaman bir çok sebebi olabilir. Siz doktora gidin en iyisi... Bazı şişlikler kendiliğinden çıkıp kaybolabiliyor ama ihmal etmeyin..
Bende oyle dusundum
Belkı cıddı bırsey cıkabılır gıbı
Gıdıcem yarın mutlaka
Tesekkur ederım

Bende oyle dusundum
Belkı cıddı bırsey cıkabılır gıbı
Gıdıcem yarın mutlaka
Tesekkur ederım
Kötü düşünmeyin, belki yağ bezesi bile olabilir ya da tamamen kendiliğinden geçen bir durumdur...hayırlı haberler inşallah..

Kızkardeşine vardı.Bartolin bezesiymis ama onunki agriliydi.Ayakta duramiyordu ve tekrarlıyor.Sebebi vajinadaki kanalların tıkanıp iltihabı dışarı akitamamasiymis.Doktora görüşmemizde fayda var. Geçmiş olsun.

bi bilgim yok, çok geçmiş olsun demeye geldim.
ağrısı sızısı olmasa da böyle küçük şeyler can sıkıcı olabiliyor.
bence de en acilinden doktora gidin.

Bende de olmuştu kendiliğinden geçti. Önemli olduğunu sanmıyorum.

Nasıl anlatılır bılmıyorum fakat bartolıne baktım
O dudagın tam bıtısıgındeyken benım kı cevresınde
Bacak bıtımıne gıdıyor gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…