• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kötü bir sabah:((((((((((((

selcanefe

herşey güzel olsun
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
493
32
318
Sivas
bu sabah hergünkinden çok farklı uyanmak inanın hiç bu kadar kötü olmamıştı biliyorsunuz ban oğluma salıncak yapmıştım bu gece orda yattık yani salıncağın olduğpu odada sabah 6da oğlum ağladı bende yanıma koltuğa aldım hiç yapmazdım kenar tartafa onu yatırdım bir çığlıkla uyandım oğlum yerde ve ağlıyordu ellerim titredi içimden sanki bişey koptu can havliyle nasıl kucağıma aldıysam eşime koştum bağırarak sanki oğluma bişey olmuş sandım ağlarken gözyaşları damla damla akıyodu benimde ağladığımı görünce eşim bir yandan oğlanı kucağında gezdirdi bir yandan tamam mama yap sakin ol dedi ama kzacak kızamıyor bana ben zaten mahvolmuştum hemen acile gittik kafa röntgen çekildi şükür bişey çıkmadı inşallah kusma falanda olmaz uyutmamaya çalışıyorum uykusu da geldi çırpınıyor bağırıyor şimdi oldu bi hata yaptım ama o ağlayışını asla unutmayacağım kendimi hiç affetmeyeceğim siz en azından bu hatayı yapmasytın ben yaptım siz dikkat edin çok hareketli benim oğlum dua edin bugün iyi atlatalım

geçmiş plsun canım bişey olmamışya
ona şükredelim bebek bunlar düşe kalka
büyücekler 1 ay önce benim oğlumda
düşmüştü yataktan yanımızda yatıyodu
birden bi çığlık meğer bizim yumurcak
yataktan düşmüş çok korkmuştum
neyse anneler dikkat ederiz bizde

seni çok iyi anlıyorum.ben de bir sabah oğlumun çığlığıyla uyandım.yattığımız oda çok sıcak olduğu için salona geçmiştik.kenara da koymamıştım ama nasıl oldu da yere düştü hala anlamış değilim.daha 2 aylık bile değildi.çok korkmuştum.günlerce onu öylece yerde gördüğüm an aklımdan çıkmadı.çook ağladım hep kendmi suçladım.ama çok şükür bişeyi yok oğlumun.sen de kendini fazla üzme derim.inşallah senin oğlun da iyidir.bişeyi yoktur.melekler koruyo yavrularımızı.dua edicem..çok geçmiş olsun...

3 gün öncede benim oğlum koltuktan düştü kaydiğini gördüğümle çiğliği attiği bi oldu içim tükendi sadim ama allahima çok şükür bişiy olmadi. Eşinin kizmasina gelince sen istermisin ki düşsün. Bunlar bebek düşe kalka büyüyecekler. Allahim kimseyi korktuğu yere uğratmasin.

gecmis olsun bir sey olmaz insallah annesi melekler korur onu mutlaka bebekken hepimiz düsmüsüzdür endiselenme hem bak doktorada gitmisiniz korkma....

canım bu bebegının ılk dususu galıba daha kac defa dusecek tahmın bıle edemezsın sen butun onlemlerı alsan bıle o dusecek bır aralık bulur panık olma panık sana yanlıs seyler yaptırır

canim gecmis olsun ..............bak bir sorun cikmamis harap etme kendini bu kuzularin hepsi ayni kipir kipir dusup kalkip buyuyucekler arkani donmeye gelmiyor arkadasim bir muzurluk oluyor insallah birdaha boyle bir sey yasamazsin .................offf anne olmazk hakikaten cok zormus ya

gecmis olsun insallah iyidir yavrun oluyor boyle bazen malesef yorgunluk stress falan derken oluyor
icini rahat tut allahin izniyle hic bi sey olmaz,
rabbim korusun yavrularimizi insallah

Geçmiş olsun.. İnşaAllah herşey yolundadır. Sende çok üzülme.. Çoğu çocuk yataktan birkezde olsa düşecek galiba... :)))

canım benim de başıma geldi kuzum daha öçok küçüktü ve ben bilmemezliğe uyuttum 1 haft.sonra dr.gittik ve dr.bıngıldağını kontrol etti bişey yok dedi tabi birde kusma oldu mu dedi hiç olmamıştı 1 hft.içerisinde....
ama aklıma takıldı acaba röntgen mi çektirseydik bişey olsa belli olur mu kızlar ben ozaman uyutmuştum bilmemezliğe lütfen bi cevap veriri misiinbz...

bu sabah hergünkinden çok farklı uyanmak inanın hiç bu kadar kötü olmamıştı biliyorsunuz ban oğluma salıncak yapmıştım bu gece orda yattık yani salıncağın olduğpu odada sabah 6da oğlum ağladı bende yanıma koltuğa aldım hiç yapmazdım kenar tartafa onu yatırdım bir çığlıkla uyandım oğlum yerde ve ağlıyordu ellerim titredi içimden sanki bişey koptu can havliyle nasıl kucağıma aldıysam eşime koştum bağırarak sanki oğluma bişey olmuş sandım ağlarken gözyaşları damla damla akıyodu benimde ağladığımı görünce eşim bir yandan oğlanı kucağında gezdirdi bir yandan tamam mama yap sakin ol dedi ama kzacak kızamıyor bana ben zaten mahvolmuştum hemen acile gittik kafa röntgen çekildi şükür bişey çıkmadı inşallah kusma falanda olmaz uyutmamaya çalışıyorum uykusu da geldi çırpınıyor bağırıyor şimdi oldu bi hata yaptım ama o ağlayışını asla unutmayacağım kendimi hiç affetmeyeceğim siz en azından bu hatayı yapmasytın ben yaptım siz dikkat edin çok hareketli benim oğlum dua edin bugün iyi atlatalım

canım benzer olayda ben yaşadım korkudan çok ağlamıştım hemen acile gittik tomografi vs çekildi herşey temizdi yanıma bir doktor geldi neden ağlıyorsun dedi korkuyorum deidm korkma herşey iyi birşeyi yok sadece korkmuş sen sakinleş o da sakinleşir dedi....gerçekten de sakin bir şekilde bebeğimi kucağıma aldım deli gibi ağlayan yavrum hemen kucağımda sustu sakinleşti ve gülmeye başladı...bence seninde bebeğin sendne etkilenerek çok ağladı için rahat olsun...

geçmiş olsun.aynı şeyler hemen hemen hepimizin başına gelmiştir.benimki daha 50 günlük felandı sabah 6 civarıydı eşim nöbetçiydi nasıl uyandım anlatamam.canımdan can gitti.meğer bizimki dönmeye erken başlamış.

canım benim de başıma geldi kuzum daha öçok küçüktü ve ben bilmemezliğe uyuttum 1 haft.sonra dr.gittik ve dr.bıngıldağını kontrol etti bişey yok dedi tabi birde kusma oldu mu dedi hiç olmamıştı 1 hft.içerisinde....
ama aklıma takıldı acaba röntgen mi çektirseydik bişey olsa belli olur mu kızlar ben ozaman uyutmuştum bilmemezliğe lütfen bi cevap veriri misiinbz...

canım çok geçmiş olsun için rahat olsun en iyisini yapıp dr götürmüşsün zaten dr da bişeyi yok dediğine göre içini ferah tut
geçmiş olsun

zaten bişey olsa olurdu kusma falan olmadıysa sorun yok takma daha bişey olmaz olay anından itibaren 2saat geçince bir sorun kalmıyor şükür benim oğlum ii senin bebeğinde iyi merak etme

Back