konuma bak cnm beğenirsen takas yaparız. ama tabi görmedende bişey diyemem. görim biCnm bende movell arka m beden kremrengi popoyu kapatan arkadan bagcikli kalın sıcacık var hırka ve bir iki kez ancak giymisimdir, bazada duruyor .foto cektim ama yukleyemedim evde net yok, cepten de kota düşük ,yüklemedi malesef.ilgilenirsen resim yüklemeye calisirim. Fiyat 15 sayarım, takas düşünebilirim 40 beden tunik pantolon vs ile
MANGO CEKET,KOTON TRENÇKOT VE YİNE KOTON ÜRÜNLER. TAKASA DA AÇIĞIM. KEMAL TANCA AYAKKBIMIZ DA VAR. BİR RESMİNİ ÇEKEMEDİM YİNE KEMAL TANCA ÇİZMEMİZDE VAR. MARKA İSTİYORSAN BEN BURDAYIM. DAHA ÇOK ÜRÜN VARDA RESMEDEMEDİMKızlar aradığım mango koton kazakları kalın farklı desenli kışın sıcak tutacak guzel hirkalar.
Kullanılmamış olması ve az kullanılmış olması tercihim. Marka olursa daha iyi olur. Takas yaparım. Çok begnirsem nakitte alırım
Merhaba cnm sondaki ceket cok hosuma gitti bedeni ne markasi ne bilmiorum ustumde nasil durur tesetturluyum. Fiyat ne benim konumdan biseyler begendinmi.MANGO CEKET,KOTON TRENÇKOT VE YİNE KOTON ÜRÜNLER. TAKASA DA AÇIĞIM. KEMAL TANCA AYAKKBIMIZ DA VAR. BİR RESMİNİ ÇEKEMEDİM YİNE KEMAL TANCA ÇİZMEMİZDE VAR. MARKA İSTİYORSAN BEN BURDAYIM. DAHA ÇOK ÜRÜN VARDA RESMEDEMEDİM
Baska varmi cnm guzelde bende lacivert varKoton 36 38 beden uyumlu begenerek aldim ama sicagi sevmiyorum giyemiyorum:) kalin ve yumusak. Popoyu orten boyda ilgini cekermi bilemedim:)Eki Görüntüle 1666096
Benim aradiklarim kalin cnm bunlar cok inceEki Görüntüle 1668720 koton Eki Görüntüle 1668721 koton Eki Görüntüle 1668723 adil ışıkEki Görüntüle 1668724 mangoEki Görüntüle 1668725 Eki Görüntüle 1668726 koton Eki Görüntüle 1668728 koton
40-42 beden giyiorum sıcacık kışın giyeyim istiyorum.resimlerini bekliyorum . takasta olur nakitte uygun fiyatlı olursa az eğitilmiş yada hiç giyilmemmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?