• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koton kağıthane outlet

poyrazya

Kocasının Bebeği
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
2.119
463
323
İstanbul
arkadaşlar kağıthanede kotonun outlet mağazası varmış ve çok indirim oluyor diyorlar. oraya nasıl gidebilirim taksimden acaba ? yardımcı olursanız sevinirim

bana çok yakın. eğer taksimden gelecekseniz metroyla levent e gelmeniz gerekiyor. ordan taksiye binerseniz rahat ulaşırsınız. yada hiç kullanmadım ama kuştepeden minibüsler kalkıyo görüyorum oralarda, güzargahından pek emin değilim ama sanırım levent civarlarından da geçiyodur. bu kadar zahmete değer mi diye sorarsanız bütün kotonlarda aynı indirimlerin olduğunu düşünüyorum ben de açıkçası...

bu arada "adil ışık" ın fabrikası da burda. satış mağazsı da var. ona daha kolay ulaşabilirsin. 4. levente metroyla gelip ordan seyrantepe-topkapı minibüsleri yada çeliktepe-kağıthane otobüslerini kullanırsan ikiside önünden geçiyor. önce gelip adil ışık ı dolaşırsını sonrada taksiyel 5 dk lık yol gidip koton a uğrarsın daha pratik olur bu şekilde sanırım. koton un karşısında da hotiç in fabrikası var çünkü.. ve unuttum bir de vekem var koton un karşısında..

Son düzenleme:
Back