Bebek Beslenmesi kot pantolon

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ALEYA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2008
124
0
96
43
Bursa
2.5 aylık bebegım var cici cici gıydırmeyı cok sevıyorum.kot pantolon ıcın kımılerı erken dıyor ne zaman gıydırsem acaba?onuda cok rahatsız etmek ıstemıyorm ama penyelerıde sevmıyorum

canım ben kızıma 15 günlüktü elbise pantolon giydirdim misafirimiz çok oluyordu kızımıda cici cici giydiriyordum ama her zaman degil tabii ki rahatsız olur diye düşündüğümden çıkarıp rahat şeyler giydiriyordum.zaman zaman sende giydirebilirsin bence

Yaşına kadar %100 pamuklu giydirmek gerekiyormuş. Ben ilk defa kotunu bugün giydireceğim

walla bizimki doğduğundan beri penyelerle
zaten evdeyiz kota falan gerek yok
1 kere giydirdim rahatsız gibi geldi, kaskatı ne o öyle
kadife pantolon giydiriyorum o da sadece gezmekte
bırakın sere serpe rahat etsin bebişler

Ben kot erken giydirdim ama şuna çok dikkat ettim kotun içinde kota bağlı penye bir astar olmalı yani bebeğin teni kota değmemeli alırken ona dikkat edersen sorun olmuyor çokta yakışıyor.

acaba karınlarını rahatsız edermı ondan yana tedırgınım.

ben kadife giydiriyorum,kot olarak askılı giydiriyorum ama oda ince bi kot sende kot tulumlardan giydir istersen cnm

bence bebek rahatsız olur.zaten küçükmüş.canım sen kendi göz zevkin için bebeğini strese sokma.ben ilk defa geçen gün yumuşak bir kadife tulum giydirdim yavrum sinir oldu.iki saat zor durdu.çıkarıp eşofmanlarını giydirince gülücükler saçtı etrafa..bebişleri rahatı önemli..zaten çok güzel süslü penyeler var....:1hug:

ben ilk 4 aylıkken giydirmiştim çok da güzel olmuştu.zaten bebek kotları bizimkiler gibi değil ki bizim kotumuz yumuşacık kızımda hiç rahtsız olmadı.ama ben çok nadiren giydiriyorum.yumuşak olmasına dikkat edersen sorun olmaz.

ben kotun içine penye patikli tulum giydiriyorum üstüne de ince bir kot , zaten yumuşacık kotu bizimkiler gibi değil , çok yakışıyo tosunumaaaaaa , kadifeyi de aynı şekilde penye üstüne giydiriyorum

benimde 2 aylık kızım var , doğduğundan beri hem kilotlu çorap hem kadife pantolon giydiriyorum
kış olduğu için kilotlu çorap hep var

bende 1.5, 2 aylıktan berı gıydırıyorum çok güzel oluyor tayt gibi olmadıktan sıkmadıktan sonra zararı olacağını da düşünmüyorum.

Bebek için uygun ürün giydirilirse sıkıntı olmaz,bebekte strese girmez,bizde gözzevkimiz için bebeği sıkmayız.:1rolleyes:

ben ilk kotunu 40 günlükken giydirdim çookta yakıştı yawruma,arkadaşlarında dediği gibi onlara özel olarak üretiliyor bu kotlar ve banada çok diyen oldu ayhh daha minnicik giyermi edermi diye,ben kimseyi dinlemedim cünkü bebişim rahatsız olsa saten ağlar,sıkılır...hatta bizim şimdiden 5 kotumuz var hepside ayrı bir desen ve şekilde:)

oglum buay sonu yasına gırıyor.kotu sadece dısarı cıkarken ara ara gıydırıyorum.evdeyken sureklı body ve penye alt ust takım gıydırıyorum.sankı kotun ıcınde rahatsız olacakmıs gıbı gelıyor bana

oğluma doğdu doğalı sadece pijama giydiriyorum
öyle süslü püslü pijama da değil
%100 pamuklu ve oldukça bol pijamalar içinde rahat ettiğini düşünüyorum
sadece bir kere kadife pantolon giydirdim o da normal kıyafetle göreyim bi dedim kendi kendime
giydirdiğim günde fotolarını çektim zaten
tercih size kalmış yine de tabii.

ben kızıma yaklaşık 2 aylıkken giydirdim ama içinde penye patikli pijamasıyla, kotu da çok yumuşaktı zaten gün boyu giymediki... misafir geldiğinde veya gezmeye gideken giydiriyorum... evdeyken favori kıyafetimiz eşorfman, evde en bile bırak kotu kumaş pantolonla bile rahat edemem...

ben de 2 aylıktan beri kot giydiriyorum ;içine külotlu çorapla tabiki ,ayrıca yumuşacık bi kot öyle kazık gibi değil,beli lastikli belki pijamasından bile daha rahat,gezmeye giderken ,misafir geldiğinde v.s.ayrıca çeşitli renklerde 4 tane kotu var kızımın ,o kadar cici oluyorki anlatamam,istiyorsanız giydirin tabi,aldığınız yer çok önemli ,kaliteli bebek mağazalarından alın onlar bebeğin rahatlığı için gerekeni düşünüyorlar zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…