KOT GÖMLEKLER EKLENDİ/ -5 TL'DEN BAŞLAYAN EN UYGUN FİYATLI ÜRÜNLER SAYFA 4-5'TE

sıfır elbise sadece denedim kullanmadım kokusu üstünde. 36-38-40 beden olur. sadece 7 tl şok şok şok

yine hiç kullanmadığım ürünlerden biri. bende siyahı var onu kullanıyorum bunu hiç kullanmadım. 36-38-40 beden olur kaşe yelek içi polar sıcacık tutar sadeceeee 7 tl

sorunsuz tertemiz kaşe kaban rengi çok tatlı sadeceee 7 tll

Son düzenleme:
haki renk şişme mont modeli çok hoş 1 defa giydim sadece 36-38 beden 10 tl

etiketi üstünde etek çok tatlı duruyor ama giyemiyorum işte yassah sadeceeee 5 tl

miss poem etek sadece 1 defa giydim sorunsuzz sadece 5 tllll

büyük bedenler için çok güzel bi elbise diz altına kadar iniyor sadece 5 tl

içi polar kaşe yelek sıcacık tutar bi kaç defa kullandım sorunsuz temiz sadeceee 7 tl

Son düzenleme:
değişik tarz bi ürün. taytın üzerine veya sımsıkı bi jean üzerine çok tarz duruyor. dışarda giymedim evde sadece kombin denemek için giydim. sadece 5 tlcik

geometrik şekilli elbise 1 defa giydim temiz sorunsuz çok şık duruyor sadeceee 5 tl

çok şık bi tulum giymek kısmet olmadı :)) tertemizz 5 tlcik

ütüsüz pontolonlar kusura bakmayın sorunsuzdur ikisi de. siyah olan sadece 1 defa giyildi taba rengi hiç giyilmedi etek pantolon tane 5 tl

Son düzenleme:
içi polar füme renk mont. tertemiz sorunsuz. sayılı giyildi. sadeceeeeee 7 tl

sıfır kot gömlek 36-38 beden siyah beyaz taşlama fotoda lacivert gibi çıkmış ama değil. popoyu kapatır. 10 tl

yanları taşlı şalvar pantolon sorunsuz 5 tl

omuz detaylı kazak sıcacık tutar baya kalın 5 tl

sorunsuz şişme mont sayılı kullandı temiz 36-38-40 bedene uygun 10 tl

sıfır siyah gömlek alt yanları ve kolları apoletli 36-38 beden sadece 5 tl

Son düzenleme:
bu da hiç kullanılmadı kot gömlek lacivert taşlamalı bu tam kot görünümü var yani 40-42 bedene olur 7 tl

1 defa kullandığım trenckot. tertemiz sorunsuz. sadeceee 10 tlll

2 defa kullandığım kot ceket değişik bi model klasik bi hava katıyor. sorunsuz tertemiz 36-38 beden 10 tlll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…