Kot ceket/mavi gömlek/dolgu topuk

gga14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
445
7
38
Ankara
Hanımlar merhaba uzun kollu bolero kot ceket arıyorum takas ya da makul fiyat karışılığı henüz renk tercihim yok fakat siyah olmasın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok mu hanımlar mümkünse uzun kollu kot ceket arıyorum bolero kısalıgında bir de gök mavi gömlek ve dolgu topuk 38-39 ayakkabı takas tercihiniz olursa sevinirim

Yok mu hanımlar mümkünse uzun kollu kot ceket arıyorum bolero kısalıgında bir de gök mavi gömlek ve dolgu topuk 38-39 ayakkabı takas tercihiniz olursa sevinirim

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405018047.820967.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405018054.665263.jpg
Bolerom kalmadı canım ama ayakkabı olarakta bunlar var 39 numara ikiside.

Beyaz şıkmış durumu ve fiyatı nedir takas olur mu

Olsun ben bakayım o zaman sizin konuya illaki anlaşırız:()

Olsun ben bakayım o zaman sizin konuya illaki anlaşırız:()

Tabiki bak canım iki tane konum var belki anlaşırız sen bak haber ver bana alıntilarsan daha cabuk haberim olur😁

ÖZelden yazdım

Süre engeline takıldığim icin burdan yaziyorum canim.Beden mi uymuyor canım sana piolin ayakkabı 39-40 numaradir ama gri degil onun rengi vizon gibi bi rengi var.iki tane bebegim topigim bi de canta ve takilarin oldugu kucuk bir topigim var.

Hmm peki o kaça ve gözlük???

Gözlüğü 5 tl ye veririm canim 10 dan cikarmistim gerci ama orjinal degil belirtiyim onu.piolin olan 40 tl 1 kere bile giymedim disariya.tunalidan bir butikten almistim baya pahaliya.

Gözlüğü 5 tl ye veririm canim 10 dan cikarmistim gerci ama orjinal degil belirtiyim onu.piolin olan 40 tl 1 kere bile giymedim disariya.tunalidan bir butikten almistim baya pahaliya.

Ya takas düşünürseniz belki dolgu topuk ve gözlük için yönelebilirim

Ya takas düşünürseniz belki dolgu topuk ve gözlük için yönelebilirim

Canim bende sende bi bluz begendim pembe neom pembesi gibi kolsuz 5 tl diyodu.o ve gözlugu takas yapabiliriz.ayakkabilarda takas dusunmuyorum cunku

bende de siyah rugan dolgu topuklu ayakkabı var hiç giymedim. 39 numara. akşama fotoğrafını paylaşırım. almak isteyen olursa konuşuruz.

Back