Kot bedeni bulamıyorum kızlar yardım

sophieee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
382
19
Kilo almaya çalışanlardanım ben de arkadaşlar. Kotta (kıyafet bedeniyle) 34 32 giyiyorum. Yani W24 ya da W25. Yani 34 bedenin kotları oluyor ama sonradan açtığı için potluk oluyor sonradan. Ve her markada bulamıyorum. Pull and bear'da bir iki modelde. Benim gibi zayıf arkadaşlar skinny kotları nerelerden alıyorlar acaba Yardımmm

.......................................................................

canım bende de aynı sorun var...alıcam alıcam bulupta alamıyorum tek kotla dolaşıyorum yıkayıp yıkayıp.
canım en küçük bedeni alıp iyi bir terzide beline ve paçalarına oynama yaptır en iyi sonuç bu. hatta ben yaptırdıktan sonra zor girmiştim içine şimdi bol geliyor

aynı sorun bendede var malesef bır suru kotum var ama gıyemıyorum hepsi bollasmıs
2 kotum var cuk oturan onları gıyıp duruyorum
aldıgım markalar
,
koton ,ltb, mango darlara en kucuklere bakınca buralardan cıkarıyorum

Likralı Kot Almamaya Özen Gösterin..
Zamanla Pot Duruyor ..

Colins'teki Kotların Çoğu da Likrasız..
LTB'de Olabilir..

Son düzenleme:
kızlar 36 yada 38 bedenin kotları hangileri oluyor bilen yazabilirmi yani w kaç L kaç olması lazım :26:

canım bende aynı dertten muzdarıbım. bunun için düşük bel tercih ediyorum daha mantıklı bir gorüntü oluyo ama ne yaparsam yapayım ağ ve bel kısmı hep pot kalıyo. bunada kendımce şöyle bir çözüm buldum. adam akıllı kalıtelı hıc bır markada benim gibilere pant. olmuyor. çünkü kalıplar standart ve ben standartların dışındayım. anca böyle ihraç fazlası defolu bilmem ne ürünler satan kıytırık dükkanlarda bulabılıyorum. kalıplarında defo oldugu için benimde kalıbımda defo oldugu için anca oralarda buluyorum. hemde epey ucuz oluyo :)) ortalama 40 tl ye pant. olayını çözüyorum

Sağolun valla kızlaaar mango bedenleri küçültmüş 34 beden iyi oldu gibi geliyor bakalım inşallah bollaşma falan yapmaz. Kışın hadi neyse içine tayt giyiyorum hop topluyor

Bende kotta 24 bedenim. 2 sene önce maviden bir açık mavi dar paça kot aldım bir de açık lacivert bol paça aldık özellikle mavi bol paçayı çok beğenerek giydim ama ikisi de eskidi artık ve mavide de bulamıyorum artık. Ama kurban bayramında adil ışığa gitmiştim aslında üst alırım oradan hep hiç kot almamıştım ama hem siyah hem hardal rengi iki kot aldım ikisi de xs bedendi. Kot nasıl desem keten kot gibi ama özellikle hardal yani taba rengi gibi olan süper duruyor o kadar yıkadım hiç açılma falan olmadı kış olduğu için birde kilotlu çorapla giyiyorum iyice sarıyor uğrayın bir adil ışığa derim. Ben etek giyemeyen biriyim beden yüzünden oradan dar bir etek beğenmiştim olmadı ama çok güzel üzerime göre de daralttılar.

Son düzenleme:
ben jeanlerimi mavi amerika alıyorum. hem renkleri güzel, hem de bedenime cuk diye oturuyor. tavsiye ederim kızlarr

yeşim mağazalarında var. yani bilmiyorum iyi midir değil midir ama 25 beden giyen bi arkadaşıma bakarken orda bulmuştuk. haberiniz olsun istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…