Herkese merhaba. Kosuyolu Medipol hastanesinde Dr Seval Pata ile normal dogum yaptim. Kendisinden cok memnun kaldim. Gonul rahatligiyla tavsiye edebilirim. Gitmeyi dusunen olursa insaallah sizler de beni gibi memnun kalirsiniz. Ayrica hastaneden de cok memnun kaldik. Hatice ebe (soyadini bilmiyorum maalesef) ve Bebek doktoru Dr Huseyin Yayla Bey'den cok cok memnun kaldik. Hastanenin tum hemsireleri, hasta bakicilari, oda gorevlileri vs herkes cok guleryuzlu ve yardimci oldular. Ayrica Yar Doc Dr Leyla Altuntas ve Dr Perihan Ozenturk de cok yardimci oldular. Hepsine ayri ayri tesekkur ediyorum.
Evet, cok sukur normal dogum yaptim. Kendisi bayagi ilgili, tebessümü bol bir doktor.Merhaba,
Baya eski bir konuymuş ama sormak istedim size.Normal doğum mu yaptınız acaba? Bende koşuyolu medipole gidiyorumda. Doktor arıyorum. Seval patayı çok duydum
Evet, cok sukur normal dogum yaptim. Kendisi bayagi ilgili, tebessümü bol bir doktor.
Seval pata benimde doktorumdu çok tatlı ilgili pozitif bir bayandi 4ayima kadar birlikte devam ettik ama eve uzak diye bırakmıştım tavsiye ederim kızım şuan 10yasinda hala devam ediyomu bilmiyorumMerhaba,
Baya eski bir konuymuş ama sormak istedim size.Normal doğum mu yaptınız acaba? Bende koşuyolu medipole gidiyorumda. Doktor arıyorum. Seval patayı çok duydum
Seval pata benimde doktorumdu çok tatlı ilgili pozitif bir bayandi 4ayima kadar birlikte devam ettik ama eve uzak diye bırakmıştım tavsiye ederim kızım şuan 10yasinda hala devam ediyomu bilmiyorum
Amin cok tesekkur ederim. Hastaneden biz memnun kaldik. Kucuk bir hastane ama doktorlari, hemsireleri, hasta bakicilari samimi guler yuzlu insanlar. Tabi reklam gibi olmasin, istisnalar, aksi kisiler vardir mutlaka, ben kendi tecrubelerimi soyluyorum.Yaa çok sevindim. Hayırlı olsun inşaAllah ne güzel. En kısa zamanda ona da gideceğim. Hastane imkanlarından vs memnun kaldınız mı peki ebeler falan? Fiyat çok uygun geldi bize
Amin cok tesekkur ederim. Hastaneden biz memnun kaldik. Kucuk bir hastane ama doktorlari, hemsireleri, hasta bakicilari samimi guler yuzlu insanlar. Tabi reklam gibi olmasin, istisnalar, aksi kisiler vardir mutlaka, ben kendi tecrubelerimi soyluyorum.
Doktor Seval Pata bize karsi ilgiliydi, gulec, motive edici, velvele yapmayan, sakinlestirici ve normal dogumu destekleyici bir doktor. Biz memnun kaldik. Benim dogumum gece oldugu icin doktoru dogum basladiktan sonra cagirdik, geldi. Oyle gece cagirmalarina doktor hastaneden ayri olarak ekstra ucret aliyor. Bizim senemizde 1000 tl istemişti. Simdi ne kadardir bilemiyorum. Doktor gelene kadarki sancilarimi gecirirken Hatice ebe ilgilenmisti benimle, soyadini hatirlamiyorum. Cok cok ilgiliydi, Allah ondan bin kere razi olsun, sancilarimin geldigi anlarda cesit cesit sekillerde sirtima, belime masaj yapmasi, sicak havlular koyarak rahatlatmasi... Guzel sozlerle desteklemesi... Dogumdan sonra kendisine de soyledim zaten iyi ki ebe olmussunuz, Allah sizden razi olsun diye. Sirf o yuzden kizimin da gobek adini Hatice koydum. :)
Insaallah siz de doktor ve ebenizden memnun kalirsiniz, dogumunuz da guzel kolay tam hayallerinizdeki gibi bir doğum olur. Bebeginize saglikla ve huzurla kavusmaniz dilegiyle insaallah.
2017 sonu doğum yaptım, yilbasina 2 gun kala. Ben kesi atildigini farketmedim, attiysa da bana oncesinde haber verip simdi kesi atiyorum vs bir sey demedi doktor. Doktorun dediğine göre 2-3 dikişim varmış ama sanki bayağı dikti gibi hatırlıyorum öyle hissetmiştim ben :)) aci hissetme anlaminda demiyorum, dikis esnasinda aci hic duymadim, o konuda korkunuz olmasin, ama dikis esnasi uzun surmustu, sanki 2 - 3 dikisten fazlaydi gibi gelmisti bana. Benim hastanede kaldigim surede doktorumuz yilbasi izninde oldugu icin dogum bittikten sonra ayrildik bir daha gunduz yanimiza gelmedi, ama telefonla aradi, ilgilendi. Bu sebeple hastanede nobetci olan diger doktorlar, Leyla Altuntas ve Perihan Ozenturk dikis pansumanimi muayenemi yapmislardi, ve ikisi de dikisimin cok guzel olduğunu soylemislerdi. Sonrasinda baska bir sebeple baska bir hastaneye doktora gittigimde o da dikisimin cok iyi oldugunu vurgulamisti.Yaa Allah razi olsun detaylı yazınız için çok mutlu oldum.Aynen şimdide 1000₺.
Peki siz hangi yılda doğum yapmıştınız?
Bir de kesi yapmışmıydı doktor çok dikişiniz varmıydı? Doğum sonrası genişleme oldu mu vajinada yoksa doktor güzel mi dikmiş acaba ?
Bazı doktorlar tam dikemiyormuş falan çok korkuyorum ya
2017 sonu doğum yaptım, yilbasina 2 gun kala. Ben kesi atildigini farketmedim, attiysa da bana oncesinde haber verip simdi kesi atiyorum vs bir sey demedi doktor. Doktorun dediğine göre 2-3 dikişim varmış ama sanki bayağı dikti gibi hatırlıyorum öyle hissetmiştim ben :)) aci hissetme anlaminda demiyorum, dikis esnasinda aci hic duymadim, o konuda korkunuz olmasin, ama dikis esnasi uzun surmustu, sanki 2 - 3 dikisten fazlaydi gibi gelmisti bana. Benim hastanede kaldigim surede doktorumuz yilbasi izninde oldugu icin dogum bittikten sonra ayrildik bir daha gunduz yanimiza gelmedi, ama telefonla aradi, ilgilendi. Bu sebeple hastanede nobetci olan diger doktorlar, Leyla Altuntas ve Perihan Ozenturk dikis pansumanimi muayenemi yapmislardi, ve ikisi de dikisimin cok guzel olduğunu soylemislerdi. Sonrasinda baska bir sebeple baska bir hastaneye doktora gittigimde o da dikisimin cok iyi oldugunu vurgulamisti.
Insaallah siz de benim gibi memnun kalirsiniz. Dogum cok guzel bir sey, kotu seyler okumayin, kendinizi bos yere korkutmayin, gerilmeyin. Kotu seyler yasayan insanlar elbette var, ama bu sizin de dogumunuzun kotu gececegi anlamina gelmiyor. Insan boyle onemli bir gunu mutlu hatirlamak ister. Guzel yazilar okuyarak kendinizi motive edin. Hep dogum denince guzel anilar hatirlayacaginiz cok guzel bir dogum diliyorum. Sonrasinda da evinize bebeginizin bereketiyle kat kat mutluluk huzur gelecek insaallah.Yaa çok iyi maşaAllah gerçekten imrendim. Direk Seval Pata’ya gideceğim.dikiş ve kesi beni çok korkutuyor. Canlı canlı dikiyorlar nasıl hissetmiyorlar hemde orasıı diyorum
Insaallah siz de benim gibi memnun kalirsiniz. Dogum cok guzel bir sey, kotu seyler okumayin, kendinizi bos yere korkutmayin, gerilmeyin. Kotu seyler yasayan insanlar elbette var, ama bu sizin de dogumunuzun kotu gececegi anlamina gelmiyor. Insan boyle onemli bir gunu mutlu hatirlamak ister. Guzel yazilar okuyarak kendinizi motive edin. Hep dogum denince guzel anilar hatirlayacaginiz cok guzel bir dogum diliyorum. Sonrasinda da evinize bebeginizin bereketiyle kat kat mutluluk huzur gelecek insaallah.
Amin insaallah. Cok tesekkur ediyorum. :)Yaa Allah binkere razi olsun. İnşaAllah sizin gibi güzel bir doğum yaşarım iyi hatırlayacağım.Sizede ailenizle sağlıklı mutlu bir gelecek diliyorum ♥