Amin cok tesekkur ederim. Hastaneden biz memnun kaldik. Kucuk bir hastane ama doktorlari, hemsireleri, hasta bakicilari samimi guler yuzlu insanlar. Tabi reklam gibi olmasin, istisnalar, aksi kisiler vardir mutlaka, ben kendi tecrubelerimi soyluyorum.
Doktor Seval Pata bize karsi ilgiliydi, gulec, motive edici, velvele yapmayan, sakinlestirici ve normal dogumu destekleyici bir doktor. Biz memnun kaldik. Benim dogumum gece oldugu icin doktoru dogum basladiktan sonra cagirdik, geldi. Oyle gece cagirmalarina doktor hastaneden ayri olarak ekstra ucret aliyor. Bizim senemizde 1000 tl istemişti. Simdi ne kadardir bilemiyorum. Doktor gelene kadarki sancilarimi gecirirken Hatice ebe ilgilenmisti benimle, soyadini hatirlamiyorum. Cok cok ilgiliydi, Allah ondan bin kere razi olsun, sancilarimin geldigi anlarda cesit cesit sekillerde sirtima, belime masaj yapmasi, sicak havlular koyarak rahatlatmasi... Guzel sozlerle desteklemesi... Dogumdan sonra kendisine de soyledim zaten iyi ki ebe olmussunuz, Allah sizden razi olsun diye. Sirf o yuzden kizimin da gobek adini Hatice koydum. :)
Insaallah siz de doktor ve ebenizden memnun kalirsiniz, dogumunuz da guzel kolay tam hayallerinizdeki gibi bir doğum olur. Bebeginize saglikla ve huzurla kavusmaniz dilegiyle insaallah.